TOPSELLER

Trappstege Step

  • På rea!
  • -75,00 kr

Step är en praktisk trappstege som kommer i en tidlös design som går att få i flera trevliga färger. Stegen går enkelt att fälla ihop vilket gör den smidig att förvara, exempelvis upphängd på väggen.

  • Går att fälla ihop.
  • Väggkrok medföljer.
  • I massiv ek eller betsad bok. 
3 825,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 900,00 kr /
Spara 75,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Svartbetsad
Svartbetsad
Vitbetsad
Grönbetsad
Ek
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Step är en praktisk trappstege som kommer i en tidlös design som går att få i flera trevliga färger. Stegen går enkelt att fälla ihop vilket gör den smidig att förvara, exempelvis upphängd på väggen.

  • Går att fälla ihop.
  • Väggkrok medföljer.
  • I massiv ek eller betsad bok. 

Smidigt hopfällbar

Tack vare sin smarta design kan Step fällas ihop helt, vilket ger den en diskret profil på endast fem centimeter. Detta gör stegen väldigt smidig att förvara och med den medföljande kroken blir Step ett vackert konstverk på väggen.

Tidlös design för alla miljöer

Step är tillverkad i massiv ek eller bok och har en vacker, tidlös design som gör att den passar in överallt. Välj exempelvis stegen i naturlig ek för det moderna hemmet, i grönt för sommarstugan och i vitt eller svart för kontoret. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 2660-1090-BLACK
Varumärke Design House Stockholm
Bredd 45 cm
Höjd 139 cm
Djup 5 cm
Material Lackad bok, Ek
Max vikt 100 kg
Formgivare Karl Malmvall
Design House Stockholm

Design House Stockholm utvecklar produkter med personlighet och karaktär, som medför något nytt till sin genre. Deras fokus ligger på skandinavisk design och att låta formgivare presentera sina idéer för dem, istället för att välja ut en formgivare för att ta fram en specifik produkt. På detta sätt har de skapat ett brett utbud av designklassiker som står över flyktiga trender – idag och imorgon.  

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft