Vårt bästa pris

Konferensbord SET 8 personer - Agenda + RBM Ana

 • -2 748,00 kr
 • Ny

En färdig konferensgrupp till mötesrummet med det eleganta bordet Agenda och åtta stycken RBM Ana-stolar. Tack vare bordets smarta ellipsform kan alla deltagare i rummet enkelt se varandra under mötet utan att behöva vrida på sig.

 • Stabila svarta T-stativ i stål.
 • Rymlig och slitstark laminatskiva.
 • Justerbara ställfötter.
 • Smart formad bordsskiva för sociala möten.
 • Stapelbar stol med mjukt stoppad sitt- och ryggdyna.
Bra deal!
19 972,00 kr
Rek. pris: 22 720,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Vit
Vit
Svart
Ek
Valnöt
Black / Graphite / Grey
Black / Graphite / Black
Snow / Vanilla / Grey
Black / Graphite / Dark Green
Black / Graphite / Grey
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

En färdig konferensgrupp till mötesrummet med det eleganta bordet Agenda och åtta stycken RBM Ana-stolar. Tack vare bordets smarta ellipsform kan alla deltagare i rummet enkelt se varandra under mötet utan att behöva vrida på sig.

 • Stabila svarta T-stativ i stål.
 • Rymlig och slitstark laminatskiva.
 • Justerbara ställfötter.
 • Smart formad bordsskiva för sociala möten.
 • Stapelbar stol med mjukt stoppad sitt- och ryggdyna.

Bjud in till sociala möten

Den rymliga bordsskivan är 240 centimeter i längd och har en trevlig ellipsform som låter alla i rummet kunna se varandra utan att behöva vrida på sig. De något smalare kortändarna gör det dessutom lätt att klämma in ett par extra stolar om det skulle behövas.

Stabilt och slitstarkt bord

Den 2,5 centimeter tjocka bordsskivan kommer med tålig laminat som går att få i flera snygga utföranden. De stabila benen i T-modell är perfekt under konferensbordet då de tar minimalt med plats och gör det lätt att få in konferensstolarna utan att benen är i vägen. Stativen är även utrustade med ställfötter som låter dig justera bordet om golvet är ojämnt.

Städa lätt med laminatskiva

Bordsskivan är täckt med högtryckslaminat (HPL) vilket är ett hållbart, smutsavvisande och ljusbeständigt material. Den slitstarka bordsytan torkar du enkelt av med en fuktad trasa vilket gör att du snabbt och effektivt får bort fettfläckar, smulor och kafferingar efter avslutat möte.

Bekväm och stilig konferensstol med helklätt säte

Ana 4340SR är en utmärkt konferensstol som erbjuder en mycket god sittkomfort, tack vare det helklädda sätet som låter dig sitta bekvämt under hela mötet. Med sina smäckra ben får stolen dessutom ett fint och luftigt uttryck som enkelt smälter in i alla typer av miljöer.

Stapla stolarna för yteffektiv förvaring

Den mycket smidiga stolen Ana är möjlig att stapla upp till tio stolar på varandra. Tack vare detta får du en bra konferensstol som är lätt att förvara när den inte används – och att ta fram när ni blir fler i mötet!

Specifikation

Konferensbord Agenda

 • Ellipsformad bordsskiva.
 • 120 cm på bredaste stället, 90 cm på smalaste stället.
 • 240 cm i längd.
 • Slitstark yta av laminat.
 • Stabilt T-stativ.
 • Praktiska ställfötter.

Stol Ana 4340SR

 • Tål påfrestningar som kan uppstå i offentliga miljöer.
 • Stoppad samt klädd sitt- och ryggdyna.
 • Ben i pulverlackerad metall.
 • Testad enligt EN 16139, EN 1729 och Möbelfakta.
 • Designad av Tias Eckhoff.

Produktdetaljer

Artikelnummer CG-8-WH-BL/GR/GREY-A4340SR
Varumärke Generic
Höjd bord 72,3 cm
Höjd stol 82,5 cm
Bredd stol 49 cm
Bredd bordsskiva 120/90 cm
Längd bordsskiva 240 cm
Djup stol 51,5 cm
Sitthöjd 43 cm
Höjd på ryggstöd 40 cm
VIkt stol 4,1 kg
Material bord Laminat, lackad metall
Material stol Polypropylen, stål, tyg

Varumärke Generic

Generic

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft