Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-8%
Konferensmöbler 6-10 pers Modul + Noor 6080F
-

Konferensmöbler 6-10 pers Modul + Noor 6080F

 • På rea!
 • −8%

Färdig konferensgrupp som består av det stilrena konferensbordet Modul samt den bekväma konferensstolen Noor 6080F. Gruppen går att få med sex, åtta eller tio platser för att passa just ert mötesrum. 

 • Med 6, 8 eller 10 sittplatser.
 • Modernt utseende som finns i flera olika utföranden.
31 832,00 kr
34 600,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Ljusgrå
Ljusgrå
Svart
Mörkgrå
Blå
Vit
Vit
Svart
Ek
6 platser (220 cm)
6 platser (220 cm)
8 platser (280 cm)
10 platser (320 cm)
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Färdig konferensgrupp som består av det stilrena konferensbordet Modul samt den bekväma konferensstolen Noor 6080F. Gruppen går att få med sex, åtta eller tio platser för att passa just ert mötesrum. 

 • Med 6, 8 eller 10 sittplatser.
 • Modernt utseende som finns i flera olika utföranden.

Konferensbord med slitstark laminat

Modul är ett rakt konferensbord i en modern design som ger ditt konferensrum en exklusiv känsla. Bordet har en 25 millimeter tjock bordsskiva med en slitstark laminat för extra lång livslängd. 

 • Stabilt T-stativ.
 • Praktiska ställfötter för ojämnt golv.
 • Finns i flera storlekar – för stora som små rum.
 • Finns i flertalet färger.

Bekväm, helklädd konferensstol

Konferensstolen Noor 6080F är en utmärkt konferensstol som erbjuder mycket god sittkomfort. Stolen kommer med helklätt säte vilket gör att du sitter väldigt bekvämt under hela mötet. 

 • Tål påfrestningar som kan uppstå i offentliga miljöer.
 • Sitthöjd på 43,9 cm.
 • Helklädd i bekvämt tyg.
 • Smakfulla träben i lackerad ask.
 • Sätesram i aluminium.

Produktdetaljer

Höjd 74 cm
Bredd 100 cm
Längd 220 cm (6 platser) / 280 cm (8 platser) / 320 cm (10 platser )

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft