Loop Stand High Table

Barbord Loop Stand - Högt mötesbord

Loop Stand Barbord är ett högt mötesbord i en stilren design med en 25 millimeter tjock skiva. Bordet passar utmärkt som mötesbord, högt konferensbord, högt matbord eller högt cafébord. 

 • Hög bordshöjd på 97 cm.
 • I priset ingår "Loop stand support" – inget extra stag behövs!
 • Tålig bordsskiva i laminat (vit) eller linoleum (svart).
 • Utrustad med filtfötter.

8 850,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
White
Black
White
160x77,5cm
200x92,5cm
180x87,5cm
160x77,5cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Loop Stand Barbord är ett högt mötesbord i en stilren design med en 25 millimeter tjock skiva. Bordet passar utmärkt som mötesbord, högt konferensbord, högt matbord eller högt cafébord. 

 • Hög bordshöjd på 97 cm.
 • I priset ingår "Loop stand support" – inget extra stag behövs!
 • Tålig bordsskiva i laminat (vit) eller linoleum (svart).
 • Utrustad med filtfötter.

Finns i flera storlekar och utföranden

Loop Stand är ett stort barbord som finns i flera rymliga storlekar på bordsskivan. Välj en längd på 160, 180 eller 200 centimeter, samt ytskikt i linoleum eller laminat för att hitta det bord som passar dina behov bäst.

Färger och material

 • Svart skiva - 25 mm plywood, yta av svart linoleum (Ral 9004)
 • Vit skiva - 25 mm plywood, yta av vit laminat, rå plywood kant (Ral 9003).

Produktdetaljer

Artikelnummer 1988712059000
Varumärke HAY
Höjd 97cm
Bredd 77,5 / 87,5 / 92,5 cm
Längd 160 / 180 / 200 cm
Material Pulverlackerat stål, plywood, laminat eller linoleum
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser