Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Pedrali Surface konferensbord - vit
Pedrali Surface konferensbord - vit
Pedrali Surface konferensbord - vit

Konferensbord Surface tsu2 - Förlängningsbart

Surface är ett förlängningsbart konferensbord med fin karaktär i matt, vitlackerad bok eller ljus ekfaner. Bordet har en modern, avskalad design och kommer med två extraskivor på 50 centimeter vardera. 

 • 2 skivor á 50 cm medföljer.
 • Smidig förvaring av extraskivor under bordsskivan.
 • 188 cm lång utan extraskivor.
34 100,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Vitlackerad bok
Vitlackerad bok
Ljus ekfanér
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Surface är ett förlängningsbart konferensbord med fin karaktär i matt, vitlackerad bok eller ljus ekfaner. Bordet har en modern, avskalad design och kommer med två extraskivor på 50 centimeter vardera. 

 • 2 skivor á 50 cm medföljer.
 • Smidig förvaring av extraskivor under bordsskivan.
 • 188 cm lång utan extraskivor.

Lätt att förlänga

Surface har en smidig design där bordsskivan kommer utrustad med skenor som låter dig dra ut ena kortsidan. När bordet är utdraget kommer du åt extraskivorna som förvaras under bordsskivan och gör det möjligt att förlänga bordet med 50 eller 100 centimeter.

Avskalad, minimalistisk design

Bordet har ett avskalat utseende utan onödiga utsmyckningar eller detaljer. Den minimalistiska designen sätter funktionen i fokus och gör att bordet passar in i de flesta miljöer, oavsett inredningsstil.

Produktdetaljer

Artikelnummer TSU2_188X90-BI
Varumärke Pedrali
Höjd 75 cm
Bredd 90 cm
Längd 188/238/288 cm
Formgivare daniele lo scalzo moscheri

Varumärke Pedrali

Pedrali

Sedan 1963, erfarenhet och framtid

Pedrali är ett italienskt företag som producerar moderna möbler för offentliga utrymmen, kontor och bostäder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft