Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

About A Chair AAC22 - Klädd insida

About A Chair AAC22 med klädd insida är en modern stol med rygg i plast och stabilt underrede i fanerad plywood. Stolen passar bland annat bra som konferensstol eller matsalsstol.

 • Lyxig, matt ytstruktur.
 • Stoppat säte klätt i tyg eller läder. 
 • Stiligt underrede i fanerad plywood.
 • Avskalad och modern design.
4 275,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Remix 123/White/Soaped Oak
Olavi by Hay 01/Cream White/Lacquered Oak
Steelcut Trio 113/White/Soaped Oak
Remix 123/White/Soaped Oak
Silk Leather SIL0842/Black/Black Lacquered Oak
Remix 123/White/Lacquered Oak
Remix 183/Black/Lacquered Oak
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

About A Chair AAC22 med klädd insida är en modern stol med rygg i plast och stabilt underrede i fanerad plywood. Stolen passar bland annat bra som konferensstol eller matsalsstol.

 • Lyxig, matt ytstruktur.
 • Stoppat säte klätt i tyg eller läder. 
 • Stiligt underrede i fanerad plywood.
 • Avskalad och modern design.

Insida klädd i tyg eller läder

Stolen kommer med säte i plast där insidan är klädd i tyg eller läder. Sätet har även en stoppning på 10 millimeter, som gör stolen behaglig att sitta i. 

Stiligt underrede i fanerad plywood

Stolen har ett stiligt underrede i tålig och lätt plywood som är täckt med en elegant ekfaner. Den fanerade underdelen ger AAC22 en varm och familjär känsla som gör att den även passar bra i hemmet eller i loungen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 4092-123
Varumärke HAY
Höjd 79 cm
Bredd 59 cm
Djup 52 cm
Sitthöjd 46 cm
Material Polypropylen, ekfaner, plywood
Formgivare Hee Welling & HAY
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft