Skjutdörrsskåp omonterad - 80x115 cm

Skjutdörrsskåp Modig är ett stilrent skåp som finns tillgängligt i flera färger och med olika underreden. En utmärkt förvaring för pärmar och annat material som du vill få undan från skrivbordet på kontoret.

 • 2 justerbara hyllplan.
 • Anpassad för standardhöjd på pärm.
 • Smidigt infällda handtag.
 • Lås med 2 nycklar inkluderat.
 • Levereras omonterad ur miljösynpunkt.
2 925,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Vita metallben
Hjul svarta
Vita metallben
Svarta metallben
Grå metallben
Vit sockel
Ek
Ek
Grå
Vit
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Skjutdörrsskåp Modig är ett stilrent skåp som finns tillgängligt i flera färger och med olika underreden. En utmärkt förvaring för pärmar och annat material som du vill få undan från skrivbordet på kontoret.

 • 2 justerbara hyllplan.
 • Anpassad för standardhöjd på pärm.
 • Smidigt infällda handtag.
 • Lås med 2 nycklar inkluderat.
 • Levereras omonterad ur miljösynpunkt.

Underreden i två höjder

Skåpet finns i två höjder, 115,5 och 116 centimeter, beroende på vilket underrede du väljer.

 • Hjul - 116 cm, lastkapacitet 100 kg/hjul, fyra hjul varav två är låsbara
 • Metallfötter - 115,5 cm, höjdjustering 10 mm
 • Sockel - 115,5 cm

Enhetlig design

Skåpet har en vit stomme med dörrar som går att välja i ek, grått eller vitt. Det kommer alltid med handtag i samma färg som ben eller sockel. Beställer du med hjul kommer de infällda handtagen i vitt.

Produktdetaljer

Artikelnummer MOS08100533C540805
Varumärke Smålandsmöbler
Höjd 115,5-116 cm
Bredd 80 cm
Djup 40 cm
Vikt 47-49 kg
Material Melaminbelagd spånskiva
Montering Montering krävs
Smålandsmöbler

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft