Lockers Forty - With 8 doors

 • Ny

Ett skåp för personlig förvaring med åtta luckor som går att beställa med eller utan lås. Skåpet är tillverkat av spånskivor med hög densitet och slitstark laminat som täcker alla sidor.

 • Förstärkt sockel minskar risken för slitage.
 • Med tåligt och lättrengörligt laminat.
 • Levereras monterad.
 • Står på högkant.
 • Med eller utan lås (nyckellås eller kombinationslås).
15 300,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Vit
Vit
Björk
Svart
Mörkgrå
Grå
Ek
Valnöt
Nej
Nej
Nyckellås
Kombinationslås
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Ett skåp för personlig förvaring med åtta luckor som går att beställa med eller utan lås. Skåpet är tillverkat av spånskivor med hög densitet och slitstark laminat som täcker alla sidor.

 • Förstärkt sockel minskar risken för slitage.
 • Med tåligt och lättrengörligt laminat.
 • Levereras monterad.
 • Står på högkant.
 • Med eller utan lås (nyckellås eller kombinationslås).

Skåp för personlig förvaring – med eller utan lås

Detta är ett stort och rymligt skåp för att enkelt stuva undan och förvara personliga tillhörigheter på arbetsplatsen. Välj om du vill beställa skåpet med kombinationslås, nyckellås, eller om du vill ha luckorna utan lås.

Tillverkad i slitstarka material

Forty med åtta luckor är gjord i en tålig spånskiva med mycket hög densitet och har en toppskiva av 2,2 centimeter slitstark laminat. Även skåpets alla sidor är klädda i laminat, vilket gör att skåpet kan stå fritt i rummet med bibehållen estetik.

Förstärkt sockel skyddar mot slitage

Skåpet har en förstärkt sockel på bak- och framsida vilket minskar risken för slitage vid exempelvis städning. Tack vare detta får du ett väldigt tåligt skåp som håller sig fint över tid.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft