Kudde Knot

  • -425,00 kr

Knot är en kudde som är lika fin att titta på som den är bekväm att ha som stöd i soffan. Tillverkad av ett enda långt, stickat tygrör som knutits ihop, blir Knot ett sofistikerat men lekfullt inslag i rummet.

  • Mjuk och bekväm stoppning. 
  • Kan handtvättas i 30°C.
  • Omsorgsfullt tillverkad för hand.
675,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 100,00 kr /
Spara 425,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Gråvit
Vit
Grön
Gråvit
Gul
Khaki
Blå
Mörkblå
Vinröd
Grå
Orange
Röd
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Knot är en kudde som är lika fin att titta på som den är bekväm att ha som stöd i soffan. Tillverkad av ett enda långt, stickat tygrör som knutits ihop, blir Knot ett sofistikerat men lekfullt inslag i rummet.

  • Mjuk och bekväm stoppning. 
  • Kan handtvättas i 30°C.
  • Omsorgsfullt tillverkad för hand.

Lekfulla former och färger

Med Knot får du en vacker kudde med lekfulla former som mjukar upp strikta miljöer och ger en familjär känsla. Den finns dessutom tillgänglig i många fina färger att välja mellan. 

Tillverkad för hand i ett stycke

Den stora knuten består av ett enda långt, stickat tygrör som omsorgsfullt knutits ihop för hand. Tygröret innehåller en bekväm stoppning som gör Knot till en följsam och mjuk kudde. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 2351-0200
Varumärke Design House Stockholm
Bredd 30 cm
Höjd 15 cm
Längd 30 cm
Vikt 650 g
Material stoppning Polyester
Material överdrag Ull, akryl
Formgivare Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir
Design House Stockholm

Design House Stockholm utvecklar produkter med personlighet och karaktär, som medför något nytt till sin genre. Deras fokus ligger på skandinavisk design och att låta formgivare presentera sina idéer för dem, istället för att välja ut en formgivare för att ta fram en specifik produkt. På detta sätt har de skapat ett brett utbud av designklassiker som står över flyktiga trender – idag och imorgon.  

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft