Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Loungefåtölj Panarea 3679

Panarea är en vacker loungefåtölj i pulverlackerat stål där sits och rygg består av rep i polypropen knutet i ett vackert mönster. En fin fåtölj som förhöjer inredningen på balkongen eller terrassen.

 • Minsta köp 2st (pris visas styckevis)
 • Tål utomhusbruk.
 • Stapelbar upp till 5 stolar.
 • Resistent mot bakterier, klorin, solljus och fukt.
 • Mjuka kuddar i matchande färg ingår.
 • Tålig stomme i metall.
14 950,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Dark Grey NPE
Terracotta (TEE)
Blue (BL400E)
White (BI100E)
Dark Grey NPE
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Panarea är en vacker loungefåtölj i pulverlackerat stål där sits och rygg består av rep i polypropen knutet i ett vackert mönster. En fin fåtölj som förhöjer inredningen på balkongen eller terrassen.

 • Minsta köp 2st (pris visas styckevis)
 • Tål utomhusbruk.
 • Stapelbar upp till 5 stolar.
 • Resistent mot bakterier, klorin, solljus och fukt.
 • Mjuka kuddar i matchande färg ingår.
 • Tålig stomme i metall.

Vacker design

Panarea har en mycket vacker design med stomme i galvaniserat stål som finns med fyra olika färger på lacken. Sätets ram är inlindat i polypropylenrep som även sprider sig ned i rygg och sits i ett stiligt, geometriskt mönster.

Resistenta och tåliga material

Repet i polypropylen är resistent mot solljus, bakterier, klorin och fukt. Ihop med den pulverlackerade, galvaniserade ramen gör detta Panarea till en tålig utomhusfåtölj som även är lätt att hålla ren.

Mjuk kuddar för utomhusbruk ingår

Fåtöljen kommer med en bekväm sittkudde som tål utomhusbruk bestående av polypropenskum med avtagbar klädsel i samma material som sitsens rep. Även den mjuka ryggkudden stoppad med 100% polyester går bra att använda ute då klädseln är både vattenavvisande och antibakteriell. 

Smidigt stapelbar

Panarea är en smidig loungefåtölj som går att stapla om högst fem stycken. Detta underlättar vid förvaring och ger dig mer yta att röra dig på när fåtöljerna inte används, exempelvis på balkongen eller i vardagsrummet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 3679-NPE-D25
Varumärke Pedrali
Höjd 87 cm
Bredd 80 cm
Djup 72 cm
Sitthöjd 41 cm
Vikt 9,8 Kg
Material Stål
Formgivare CMP Design

Varumärke Pedrali

Pedrali

Sedan 1963, erfarenhet och framtid

Pedrali är ett italienskt företag som producerar moderna möbler för offentliga utrymmen, kontor och bostäder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft