HEE Lounge Chair

Lounge stol HEE Lounge Chair

 • -125,00 kr

HEE Lounge Chair har en låg och lätt bakåtlutad profil som ger dig en bekväm sittställning. Stolen är behandlad för att tåla utomhusbruk och passar lika bra på serveringen som på balkongen. 

 • Stapelbar upp till 15 stycken. 
 • I galvaniserat stål som motverkar rostbildning. 
 • Pulverlackerad för att stå emot väder och vind. 
 • Utrustad med glidfötter i plast. 
2 600,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 725,00 kr /
Spara 125,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Black
Black
White
Rust
Fall green
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

HEE Lounge Chair har en låg och lätt bakåtlutad profil som ger dig en bekväm sittställning. Stolen är behandlad för att tåla utomhusbruk och passar lika bra på serveringen som på balkongen. 

 • Stapelbar upp till 15 stycken. 
 • I galvaniserat stål som motverkar rostbildning. 
 • Pulverlackerad för att stå emot väder och vind. 
 • Utrustad med glidfötter i plast. 

En stilig loungestol som smälter in

Hee Lounge Chair är en stilig loungestol som låter dig luta dig tillbaka med finess. Med sin moderna design med 11 millimeter tjocka metalltrådar, är Hee en luftig stol som inte tar upp för mycket visuell plats och som smälter in i omgivningen.

Stapelbar upp till 15 stycken

Denna stol är stapelbar och vid köp av flera Hee Lounge Chairs kan upp till 15 stolar staplas på varandra. Detta gör det enkelt för dig att förvara dina stolar på en liten yta, och stolarna kan därför med fördel användas som snygga extrastolar.

Produktdetaljer

Artikelnummer 102711-150
Varumärke HAY
Höjd 37/67
Bredd 72
Djup 67
Vikt 14,50kg
Material Galvaniserat, pulverlackerat stål
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser