Bord Riz - Rund bordsskiva

 • Ny

Riz är ett stilrent bord formgivet av Victor Thelin. Med en design präglad av välbalanserade proportioner och ett avskalat uttryck får du ett tidlöst matbord – för alla rum och miljöer!

 • Ger plats åt fyra personer.
 • Toppyta i faner eller linoleum.
 • Underrede i massiv ask.
 • Lokalt producerat i Tibro.
 • Tidlös design för alla inredningar.
23 075,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Black Ash Base / Linoleum Top Nero
Laquered Ash Base / Ash Veneer Top
Black Ash Base / Linoleum Top Nero
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Riz är ett stilrent bord formgivet av Victor Thelin. Med en design präglad av välbalanserade proportioner och ett avskalat uttryck får du ett tidlöst matbord – för alla rum och miljöer!

 • Ger plats åt fyra personer.
 • Toppyta i faner eller linoleum.
 • Underrede i massiv ask.
 • Lokalt producerat i Tibro.
 • Tidlös design för alla inredningar.

Avskalat matbord med vacker silhuett

Riz simpla och exakta design lämnar ingenting åt slumpen – allt från bordskantens fasning till de vackert vinklade benbockarna är formgivet till perfektion. Sammantaget får bordet en alldeles säregen och spännande silhuett, där benens placering verkligen blir pricken över i:et.

Sitt många runt rymlig bordsskiva

Bordets avskalade formspråk gör det fint ihop med vilka stolar du än väljer att matcha det med. Detta funktionella bord ger gott om plats för fyra personer, samtidigt som den rymliga runda bordsskivan gör att du enket får rum med några extra stolar när ni blir fler till bords.

Bordsskiva i faner eller linoleum

Bordsskivans toppyta kommer i lackad askfaner där träets fina träådringar blir en naturlig del av designen, alternativt i svart linoleum som ger ett monokromt uttryck. Oavsett vilken du väljer får du ett slitstarkt och hållbart bord, tillverkat för att användas och älskas i många år! 

Lokalt producerat i Tibro

Riz tillverkas i Tibro, endast ett par timmar från Brizley of Scandinavias huvudkontor i Stockholm. Dessutom kan den tjocka faneren slipas ner, vilket gör det lätt för dig att fräscha upp bordet om det skulle behövas – ett klimatvänligt val som förlänger produktens livslängd ytterligare.

Klimatsmart leverans och smidig montering

Tack vare att matbordet levereras i ett platt paket maximeras leveransutrymmet samtidigt som CO2-utsläppen minskar, allt för att göra så lite påverkan på miljön som möjligt. Du skruvar sedan själv fast benen på bordsskivan, snabbt och enkelt! Kom ihåg att efterdra skruvarna efter någon månad.

Om formgivaren – Victor Thelin

Victor Thelin är en Stockholmsbaserad möbeldesigner, examinerad vid Carl Malmsten Furniture Studies år 2008. Det traditionella hantverket går alltid att skönja i hans verk, även om han gärna kombinerar detta med moderna material, metoder och tekniker för att nå nya resultat. "Jag skulle beskriva mitt formspråk som enkelt, funktionellt och lekfullt. Där konstruktion, funktion och estetik värderas lika." – Victor Thelin

Produktdetaljer

Artikelnummer TA-R120-ASH-BL1200
Varumärke Brizley of Scandinavia
Höjd 73 cm
Diameter 120 cm
Material Ask, Björkplywood, Askfaner / Linoleum
Formgivare Victor Thelin

Varumärke Brizley of Scandinavia

Brizley of Scandinavia

Brizley skapar och producerar högkvalitativa, miljömässigt hållbara kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft