Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Karmstol Costa - 4-pack

Costa är en elegant och modern matstol som tål utomhusbruk. Tack vare den luftiga designen smälter stolen in överallt, och passar lika bra på balkongen eller terrassen som på uteserveringen.

 • Säljes i pack om 4 (pris per styck).
 • Vacker, luftig design i flera färger.
 • Säte och ryggstöd i tåligt OTF-tyg.
 • Stapelbar upp till 7 stolar.
 • Lämpad för utomhusbruk.
3 600,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Rosemary - Mossgrön
Nutmeg - Beige
Cotton White - Vit
Chili - Mörkröd
Rosemary - Mossgrön
Steel Grey - Grå
Lagoon blue - Havsblå
Storm Grey - Mörkgrå
Anthracite - Gråsvart
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Costa är en elegant och modern matstol som tål utomhusbruk. Tack vare den luftiga designen smälter stolen in överallt, och passar lika bra på balkongen eller terrassen som på uteserveringen.

 • Säljes i pack om 4 (pris per styck).
 • Vacker, luftig design i flera färger.
 • Säte och ryggstöd i tåligt OTF-tyg.
 • Stapelbar upp till 7 stolar.
 • Lämpad för utomhusbruk.

Elegant och modern design

Costa kännetecknas av sin eleganta och moderna design genom de raka linjerna och lätta materialvalen. Kombinera gärna din matstol med andra möbler ur Costa-serien och välj själv hur du vill mixa och matcha färgerna på ditt möblemang. 

Tillverkad i tålig OTF

Costa kommer med säte och ryggstöd i OTF-tyg, som är särskilt anpassad för utomhusbruk. Det starka och tåliga tyget har både UV-skydd för solljus och vattenavvisande egenskaper för regn. Stolen passar därför särskilt bra i de omväxlande, svenska väderförhållandena.

Lätt och stapelbar

Med en ram i aluminium och säte tillverkat av OTF väger Costa endast imponerande knappa tre kilo. Dessutom är stolen stapelbar upp till sju stolar, vilket gör den enkel att både flytta runt och förvara när den inte används.

Finns i flera färger

Costa kommer i åtta vackra kulörer - allt från sober beige till lekfull och poppig havsblå. Tack vare detta passar stolen in i de allra flesta miljöer och inredningar.

Produktdetaljer

Artikelnummer 790248ST x4
Varumärke Fermob
Bredd 61.5 cm
Höjd 87.5 cm
Vikt 3.7 kg
Material Aluminium, Batyline® OTF
Formgivare Fermob
Fermob

Franska Fermob specialiserar sig på att designa och tillverka utemöbler. De satsar på en hållbar process med naturvänliga material, zero-waste färg och ett genomgripande miljötänk under lagerhantering och paketering. Alla deras möbler produceras i fabriken i Thoissey, Frankrike.  

Tillbehör

Blomlåda - Prunella

Blomlåda Prunella

4 225,00 kr inkl. moms
Med blomlådan Prunella skapar du enkelt en grön oas, inomhus som utomhus. Den stilrena blomhyllan är i tålig aluminium och passar lika bra utanför entrén, som i vardagsrummet. 

Blomlåda Plant Box

2 025,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 150,00 kr
Spara 125,00 kr
Plant Box är en elegant blomlåda i lackerat stål som står lika bra utomhus som inomhus. En snygg och tidlös detalj för hemmet eller kontoret, som även kan användas som smidig förvaringslåda. Tål utomhusbruk. Modern och luftig design.

Blomlåda Plant Box - Round, Ø40 cm

2 025,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 150,00 kr
Spara 125,00 kr
Plant Box Round är en rund variant av den klassiska Plant Box från Ferm Living. En vacker blomlåda som tål utomhusbruk och även fungerar bra som förvaring i hemmet, loungen eller på kontoret. Kan stå utomhus. I tåligt, galvaniserat stål. Luftig och smäcker design.

Plant Box - Small

725,00 kr inkl. moms
Plant Box Small är en modern blomlåda i lackerat stål som står lika bra ute som inne. En vacker inredningsdetalj, som även kan användas som förvaringslåda i exempelvis hallen eller badrummet. Tål utomhusbruk. Praktiska handtag. Smidig design som passar små utrymmen.

Bau Pot - Large

725,00 kr inkl. moms
Med Bau Pot large får du en stilig kruka i en luftig design med smäckert stativ. Bau Pot är tillverkad i galvaniserat stål och kan därför stå utomhus, till exempel på balkongen eller terrassen.  Köpes i 2-pack (angivet pris gäller per kruka). Tål utomhusbruk. Med dräneringshål i krukans botten.

Blomlåda Plant Box - Large

2 875,00 kr inkl. moms
Plant Box Large är en rymlig blomlåda i lackerat stål som står lika bra utomhus som inomhus. En snygg detalj för hemmet eller kontoret, som även kan användas som smidig förvaringslåda. Tål utomhusbruk. Modern och luftig design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft