Vårt bästa pris

Matstol W.H

  • −40%
  • Ny

W.H är en snygg matstol där plastskal och stålben kommer i samma färg. Tack vare detta får stolen ett stilrent, monokromt uttryck – perfekt för alla stilmedvetna hem och kontorsmiljöer!

  • Sittskal i polypropen.
  • Enkel att hålla ren.
  • Monokrom, stilren design.
Bra deal!
879,00 kr
Rek. pris: 1 465,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Black
Grey
Black
White
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

W.H är en snygg matstol där plastskal och stålben kommer i samma färg. Tack vare detta får stolen ett stilrent, monokromt uttryck – perfekt för alla stilmedvetna hem och kontorsmiljöer!

  • Sittskal i polypropen.
  • Enkel att hålla ren.
  • Monokrom, stilren design.

Enkel att städa av och hålla ren

Sätet i polypropen gör W.H till en tålig och lättstädad stol som du enkelt torkar ren från vatten, kaffe och smulor. Detta, tillsammans med stolens monokroma utseende som inte sticker ut allt för mycket, gör W.H till en utmärkt matstol i hemmet, på kontoret eller restaurangen.

Produktdetaljer

Artikelnummer CH-27700
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 87 cm
Bredd 49 cm
Djup 53 cm
Sitthöjd 48 cm
Sittbredd 44 cm
Sittdjup 38 cm
Höjd på ryggstöd 39 cm
Bredd på ryggstöd 29 cm
Vikt 4,8 kg
Maxvikt 130 kg
Material Polypropen, Stål
Montering Montering krävs

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft