Stol In Between SK2

 • -1 375,00 kr

In Between SK2 är en elegant stol i tidlös design, med vackert synliga träådringar och lätt utsträckta ben. Med sitt rundade ryggstöd och mjuka stoppade sits erbjuder stolen alltid hög komfort. 

 • Tillverkad i massiv ek samt formpressad faner.
 • Stilfull och luftig design.
3 825,00 kr inkl. moms
Ord.pris 5 200,00 kr /
Spara 1 375,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Oiled Oak / Fiord 251
Oiled Oak / Fiord 251
Smoked Oiled Oak / Fiord 171
Black Lacquered Oak / Black Silk leather
Smoked Oiled Oak / Black Silk leather
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

In Between SK2 är en elegant stol i tidlös design, med vackert synliga träådringar och lätt utsträckta ben. Med sitt rundade ryggstöd och mjuka stoppade sits erbjuder stolen alltid hög komfort. 

 • Tillverkad i massiv ek samt formpressad faner.
 • Stilfull och luftig design.

Produktdetaljer

Artikelnummer 82010310
Varumärke &tradition
Bredd 58 cm
Höjd 77 cm
Djup 54 cm
Sitthöjd 45 cm
Armstödshöjd 70 cm
Vikt 7 kg
Material Solid ek, formpressad faner, HR-skum
Formgivare Sami Kallio
&tradition

Hantverk möter konst. Funktion möter form. Material möter potential. &tradition står för nordisk tradition och kulturarv. Målet är att överbrygga dessa värden till modern design, omformning, omdefiniering och återuppfinning av material, tekniker och former. Detta danska varumärke såg ljuset år 2010 och har sedan dess arbetat fram ett brett utbud av både klassiska och nytänkande produkter. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser