Fotbollsspel RS3 Wood

RS3 Wood är ett nätt och stilrent fotbollsspel som bidrar med en naturnära känsla till rummet. Samtidigt tål den stabila konstruktionen många tuffa matcher under alla lunchraster och AWs.

  • Stabil konstruktion i stål och HPL.
  • 7 bollar och 2 extraspelare medföljer.
  • Gör alla raster och AWs ännu roligare!
  • För inom- eller utomhusbruk.
48 600,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Black
Black
White
Green
Stainless Steel
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

RS3 Wood är ett nätt och stilrent fotbollsspel som bidrar med en naturnära känsla till rummet. Samtidigt tål den stabila konstruktionen många tuffa matcher under alla lunchraster och AWs.

  • Stabil konstruktion i stål och HPL.
  • 7 bollar och 2 extraspelare medföljer.
  • Gör alla raster och AWs ännu roligare!
  • För inom- eller utomhusbruk.

Samla kollegorna för roliga stunder ihop

Med ett fotbollsspel från RS Barcelona på kontoret får kollegorna en naturlig och rolig samlingsplats under fikaraster, lunchpauser och AWs! Detta skapar samhörighet i gruppen samtidigt som möjligheten att göra någonting helt skilt från arbetet under rasten låter hjärnan vila en stund, vilket förmodligen gör dina medarbetare ännu mer effektiva när de återgår till sina sysslor.

Använd inomhus eller utomhus

Tack vare sin tåliga konstruktion i stål, högtryckslaminat och behandlat irokoträ står RS3 Wood lika bra inne i kontorets lunchrum eller loungeyta, som ute på terrassen eller innergården. Detta ger dig stor frihet att placera ditt fotbollsspel precis där du vill ha det, ute som inne!

Kommer med färdiga lag

Beroende på vilken färg du väljer på ditt fotbollsbord kommer spelarna i olika dräkter. I det vita bordet möts blå och röd, i det svarta bordet ställs det vita laget mot det grå, i det röda bordet möter det vita laget det grå och i bordet i rostfritt stål är lagen svarta respektive vita.

Tillbehör:

  • Set om 7 bollar.
  • 2 extraspelare (1 per lag).

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft