Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Ottoman Steelo

Steelo är en elegant ottoman med stoppad sittdyna klädd i läder samt luftig, rund bas i sträckmetall. En karaktärsfull sitt-ö som kräver sin plats utan att upplevas skrymmande eller visuellt tung. 

 • Luftig design ger ett lätt intryck.
 • Rymlig sittyta på Ø105 cm.
 • Bekväm, stoppad sittdyna.
 • Klädd i äkta läder.
 • Bas med vackert mönster. 
38 025,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Svart/Läder
Svart/Läder
Koppar/Läder
Svart/Rött läder
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Steelo är en elegant ottoman med stoppad sittdyna klädd i läder samt luftig, rund bas i sträckmetall. En karaktärsfull sitt-ö som kräver sin plats utan att upplevas skrymmande eller visuellt tung. 

 • Luftig design ger ett lätt intryck.
 • Rymlig sittyta på Ø105 cm.
 • Bekväm, stoppad sittdyna.
 • Klädd i äkta läder.
 • Bas med vackert mönster. 

Produktdetaljer

Artikelnummer SO105.50s
Varumärke Karl Andersson & Söner
Höjd 470 mm
Diameter 1050 mm
Vikt 26 kg
Formgivare David Regestam & Junichi Tokuda
Karl Andersson & Söner

Året var 1898 när snickaren Karl Andersson i Berghem började tillverka möbler till grannskapet runt Vättern. Än i dag, över hundra år senare, tillverkar Karl Andersson & Söner fortfarande möbler med en hantverkares noggrannhet och skicklighet. Numera serietillverkar de både klassiska serier och nydesignade möbler. Gemensamt för dem alla är den höga kvaliteten och den starka identiteten.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft