Desk Bike
Desk Bike
Desk Bike
Desk Bike
Desk Bike
Desk Bike
Desk Bike

Desk Bike - Skrivbordscykel

 • -1 250,00 kr

Liten och smidig cykel som gör det enkelt för dig att röra på dig medan du arbetar. Justera trampmotståndet och anpassa hastigheten efter dina egna önskemål.

 • Tystgående motionscykel, perfekt på kontoret eller i hemmet.
 • LCD skärm som visar tid, distans, hastighet och kalorier.
 • 8 olika motstånd.
 • Höj och sänkbar sadel som är mjuk och extra bred.
 • Maxvikt 120 kg.
3 725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 975,00 kr /
Spara 1 250,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Liten och smidig cykel som gör det enkelt för dig att röra på dig medan du arbetar. Justera trampmotståndet och anpassa hastigheten efter dina egna önskemål.

 • Tystgående motionscykel, perfekt på kontoret eller i hemmet.
 • LCD skärm som visar tid, distans, hastighet och kalorier.
 • 8 olika motstånd.
 • Höj och sänkbar sadel som är mjuk och extra bred.
 • Maxvikt 120 kg.

Skonsam träning på jobbet

Att röra på sig på jobbet ökar förbränningen, stimulerar blodcirkulationen och förbättrar koncentrationen. Cykling är dessutom väldigt snällt mot knän och leder. 

Produktinformation 

Motstånd: Manuell magnetisk ( 8 hastigheter)
Maxvikt: 120 kg
Ström: Batteri till Displayen (1 x AAA)
Crank: Crank leg 5,1"
Fly wheel set: Ca 2.5 kg, 2 vägs kugghjul
Storlek: Längd 77 cm Bredd 52 cm Höjd 87 cm
Data: LCD Display
Data funktioner: Tid, distans, hastighet, kalorier
Övrigt: Höj och sänkbar sits, extra bred och mjuk sits, handtag i sitsen för lättare förflyttning.

Produktdetaljer

Artikelnummer EB-DESK
Varumärke Gymstick
Höjd 87 cm
Vikt 15 kg
Weight Maxvikt 120 kg
Strömförbrukning (EPA 6,0) Batteri 1 x AAA
Gymstick

Finska Gymstick startade år 2003 med en enda produkt, den så kallade "Gymstick". I dag är de ett av Finlands största varumärken inom träning, och de levererar sina produkter till över 45 olika länder på sex olika kontinenter. De tillverkar allt från träningsredskap för gym och hemmabruk, till redskap som möjliggör rörelse medan man arbetar. Ambitionen är att motivera och inspirera människor till att leva ett aktivt och hälsosamt liv.  

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser