Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Skrivbordslampa Tolomeo

Tolomeo är en tidlös skrivbordslampa med ledat stativ och roterbar skärm, vilket ger hög flexibilitet. En utmärkt lampa för alla kontor som värdesätter hög funktionalitet vid val av belysning. 

 • Flexibelt stativ med tre leder.
 • Roterbart lamphuvud (360°).
 • Stort höjdspann (64,5-129 cm).
 • Smidigt handtag för enhandsstyrning.
 • En av världens mest sålda skrivbordslampor – designad 1987!
3 100,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
Svart
Vit
Svart
Aluminium
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Tolomeo är en tidlös skrivbordslampa med ledat stativ och roterbar skärm, vilket ger hög flexibilitet. En utmärkt lampa för alla kontor som värdesätter hög funktionalitet vid val av belysning. 

 • Flexibelt stativ med tre leder.
 • Roterbart lamphuvud (360°).
 • Stort höjdspann (64,5-129 cm).
 • Smidigt handtag för enhandsstyrning.
 • En av världens mest sålda skrivbordslampor – designad 1987!

Ledat stativ med hög flexibilitet

Tolomeo har ett väldigt flexibelt stativ med tre leder och en skärm som går att rotera i 360 grader. Skärmen är även utrustad med ett handtag som gör det enkelt för dig att ställa in lampans position med bara en hand.

Perfekt för precisionsarbete

Tack vare de flexibla lederna kan Tolomeo bli 129 centimeter hög i fullt utsträckt läge, samt 122 centimeter lång i fullt utfällt läge vid nedre leden. Lampan är därför väldigt bra vid precisionsarbete då det är möjligt att ställa ljuskällan i många olika positioner.

Produktdetaljer

Artikelnummer A004430 + A005330
Varumärke Artemide
Höjd 64,5-129 cm
Diameter 23 cm
Material Aluminium, Stål
Sockel E27
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina
Artemide

Artemide, en av världsledarna inom belysningssektorn, är alltid synonym med design, innovation och tillverkning i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft