Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Tizio Skrivbordslampa

Skrivbordslampa Tizio

Tizio är en snygg skrivbordslampa i en flexibel design med två armar samt lamphuvud som går att luta. Det svarta utförandet ihop med de röda lederna och de överdrivna motvikterna, ger lampan en häftig, futuristisk känsla.

 • Integrerat handtag för enkel positionering.
 • Lutbar -42° +42°.
 • Dimbar vid val av integrerad LED-belysning.

3 725,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Nej
Nej
Integrerad LED
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Tizio är en snygg skrivbordslampa i en flexibel design med två armar samt lamphuvud som går att luta. Det svarta utförandet ihop med de röda lederna och de överdrivna motvikterna, ger lampan en häftig, futuristisk känsla.

 • Integrerat handtag för enkel positionering.
 • Lutbar -42° +42°.
 • Dimbar vid val av integrerad LED-belysning.

Hög precision och flexibilitet

Med Tizio får du en mycket flexibel skrivbordslampa som låter dig rikta ljuset med hög precision. Tack vare de justerbara lederna kan lampan bli 119 centimeter hög i fullt utsträckt läge samt 108 centimeter lång i fullt utfällt läge i nedre leden.

Integrerat handtag och optimal ljusspridning

Lampskärmen består av tålig aluminium och är utrustad med ett integrerat handtag som gör det lätt att positionera ljuset. Skärmen har dessutom en högeffektiv glaslins som ger optimal ljusspridning, vilket gör Tizio utmärkt som arbetsbelysning. 

Häftig, futuristisk design

Tizio kommer i ett svart utförande med snygga, röda detaljer på handtag och leder. I kombination med de överdrivna motvikterna och armarna med dubbla skenor får lampan ett futuristiskt utseende som för tankarna till satelliter och avancerad rymdteknik.

Produktdetaljer

Artikelnummer A009010
Varumärke Artemide
Höjd 31,5-119 cm
Diameter Bas 11 cm
Material Aluminium, Teknopolymer
Ljuskälla Integrerad LED
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Integrerad LED
Watt 8W
Färg Svart
Ljustemperatur 3000K
Formgivare Richard Sapper

Nerladdning

Varumärke Artemide

Artemide

Artemide, en av världsledarna inom belysningssektorn, är alltid synonym med design, innovation och tillverkning i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft