Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Kelvin EDGE Base Krom
Kelvin EDGE Base Krom
Kelvin EDGE Base Krom

Skrivbordslampa Kelvin EDGE Base

Kelvin EDGE Base är en smäcker bordslampa med vridbart huvud samt stativ med leder för justering av höjd och vinkel. En funktionell lampa som passar väldigt bra vid arbete som kräver bra belysning.

 • Justerbar färgtemperatur (2700 och 3200K).
 • Riktbart ljus.
 • Dimbar i tre steg.
 • Justerbar höjd.
4 975,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Krom
Krom
Svart
Vit
Titanium
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Kelvin EDGE Base är en smäcker bordslampa med vridbart huvud samt stativ med leder för justering av höjd och vinkel. En funktionell lampa som passar väldigt bra vid arbete som kräver bra belysning.

 • Justerbar färgtemperatur (2700 och 3200K).
 • Riktbart ljus.
 • Dimbar i tre steg.
 • Justerbar höjd.

Lätt att rikta

Kelvin Edge är en mycket smäcker skrivbordslampa med två smidiga leder som låter dig justera lampans position. Även det kvadratiska lamphuvudet går att vrida vilket gör ljuset lätt att rikta dit du vill.

Går att dimra 

Lampans ljus kan ställas in i två lägen där du antingen kan dimra ljuset eller justera färgtemperaturen. Om sensorn på lamphuvudet lyser orange står lampan i dimbart läge och går då att dimra i flera steg (100, 70, 40, 0 %).

Justerbar färgtemperatur

Genom att trycka på sensorn i tre sekunder går du från det dimbara läget till att istället kunna justera färgtemperaturen. Sensorn blir då vit och låter dig skifta mellan 2700 K och 3200 K genom att röra vid sensorn.

Produktdetaljer

Artikelnummer F3452057
Varumärke Flos
Höjd 41,4 cm
Material Aluminium
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja - Integrerad
Ljustemperatur 2700K/3000K
Formgivare Antonio Citterio
Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft