info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Kelvin LED Wall Antracitgrå

Skrivbordslampa Kelvin LED Wall

Kelvin LED Wall är en smäcker vägglampa med vridbart huvud samt stativ med leder för justering av höjd och vinkel. En funktionell lampa som passar väldigt bra vid arbete som kräver bra belysning.

 • Går att dimra.
 • Energisnål, integrerad LED-belysning.
 • Kan justeras i höjd och vinkel.
 • Fästs på väggen och sparar plats på bordet.
 • Kan ställas in i ett miljövänligt energisparläge.
4 600,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Krom
Krom
Svart
Vit
Antracitgrå
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Kelvin LED Wall är en smäcker vägglampa med vridbart huvud samt stativ med leder för justering av höjd och vinkel. En funktionell lampa som passar väldigt bra vid arbete som kräver bra belysning.

 • Går att dimra.
 • Energisnål, integrerad LED-belysning.
 • Kan justeras i höjd och vinkel.
 • Fästs på väggen och sparar plats på bordet.
 • Kan ställas in i ett miljövänligt energisparläge.

Lätt att rikta

Kelvin LED Wall är en mycket smäcker skrivbordslampa med två smidiga leder som låter dig justera lampans position. Även det kvadratiska lamphuvudet går att vrida vilket gör ljuset lätt att rikta dit du vill.

Går att dimra i Standardläge

Lampans ljus kan ställas in i två lägen Standard och Green Mode genom en knapptryckning på ovansidan av lamphuvudet. Ställer du in lampan på Standard lyser lampans sensor orange, och lampan går då att dimra i flera steg (100, 70, 40, 0 %).

Green Mode – miljövänligt energisparläge

Ställer du in lampans ljus på Green Mode lyser sensorn grönt och i detta läge kan lampan inte dimras. Lampans ljusstyrka avgörs då istället av hur starkt det övriga ljuset i rummet är, vilket sparar energi och gör lampan både miljövänlig och ekonomisk.

Produktdetaljer

Artikelnummer F3314057
Varumärke Flos
Höjd 48 cm
Material Aluminium
Ljuskälla Integrerad
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Färg Grå
Ljustemperatur 3000K
Formgivare Antonio Citterio

Varumärke Flos

Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft