Lissabon LED skrivbordslampa
Lissabon LED skrivbordslampa
Lissabon LED skrivbordslampa

Skrivbordslampa Lissabon - LED

 • -400,00 kr
 • Ny

Lissabon är en snygg och praktisk skrivbordslampa med LED-belysning och steglös touchdimmer. Det ledade stativet går att vrida åt olika håll vilket ger en väldigt flexibel lampa med riktbart ljus.

 • Steglös touchdimmer.
 • Flexibel design med vridbara leder. 
 • Avlångt lamphuvud ger gott om ljus. 
 • LED-belysning med varmvitt ljus.

850,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 250,00 kr /
Spara 400,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Svart
Svart
Vit
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Lissabon är en snygg och praktisk skrivbordslampa med LED-belysning och steglös touchdimmer. Det ledade stativet går att vrida åt olika håll vilket ger en väldigt flexibel lampa med riktbart ljus.

 • Steglös touchdimmer.
 • Flexibel design med vridbara leder. 
 • Avlångt lamphuvud ger gott om ljus. 
 • LED-belysning med varmvitt ljus.

Steglös touchdimmer

Lampans ljusstyrka går att justera steglöst med hjälp av en touchdimmer som du hittar uppe på lampskärmens ovansida. Detta gör att du alltid kan justera lampans ljus så att det passar dig utifrån olika arbetsuppgifter eller tider på dygnet.

Flexibel design med vridbara leder

Lissabon har ett smäckert stativ med tre leder som gör det möjligt att vrida de två armarna och således justera ljuskällans position. Även lamphuvudet är ställbart vilket låter dig rikta ljuset med hög precision. 

Avlångt lamphuvud ger gott om ljus

Lissabon har ett avlångt lamphuvud som lyser upp en stor del av arbetsytan. Tack vare detta ger Lissabon gott om ljus, vilket är extra viktigt vid detaljarbete.  

Produktdetaljer

Artikelnummer 775925
Varumärke Matting
Färgtemperatur 3000 K
Längd 31 + 31 cm (armar)
Bordsfot Ø 19 cm
Lamphuvud 80 x 235 mm
Effekt/ljuskälla/ljusflöde 8W LED
Funktioner Steglös touchdimmer
Matting

Matting AB grundades 1970 och är en av Nordens största leverantörer av mattor för butik, kontor, offentlig miljö och industri. Matting erbjuder även lösningar för att skapa hälsosamma arbetsplatser och tillgängliga miljöer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft