Vårt bästa pris

Skrivbordslampa Led Tulip - Hopfällbar, med USB laddning

 • -450,00 kr

Tulip är en hopfällbar bordslampa med LED-belysning som även har en USB-port i lampfoten. Du kan justera färgtemperatur och styrka, vilket gör den utmärkt som skrivbordslampa.

 • Går att dimra.
 • Justera färgtemperaturen själv.
 • Ladda mobilen medan du arbetar.
 • Styrs via en touchskärm i lampfoten.
 • Utrustad med reflektor för bländfritt ljus.
Bra deal!
1 015,00 kr
Rek. pris: 1 465,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Tulip är en hopfällbar bordslampa med LED-belysning som även har en USB-port i lampfoten. Du kan justera färgtemperatur och styrka, vilket gör den utmärkt som skrivbordslampa.

 • Går att dimra.
 • Justera färgtemperaturen själv.
 • Ladda mobilen medan du arbetar.
 • Styrs via en touchskärm i lampfoten.
 • Utrustad med reflektor för bländfritt ljus.

Dimbar lampa

Tulip har en LED-lampa med justerbar ljusstyrka som du enkelt dimrar via touchknapparna på lampans fot. Tack vare dimmern kan du alltid ställa in ljusstyrkan, så den passar för just dig och ditt arbetsklimat!

Smidig, hopfällbar design

Tulip kommer i en smidig design då lamphuvudet går att fälla in mot stativet. Det gör lampan enkel att förvara då den inte tar upp så mycket plats, samt lätt att flytta då belysningen är skyddad. Du har även möjlighet att ställa in höjd och vinkel så du får ljuset där du behöver det.

Ladda mobilen medans du arbetar

På framsidan på lampans fot finns en integrerad USB-port som gör det lätt för dig att ladda exempelvis din mobil. Passa på att ladda medan du jobbar, så slipper du överraskas av ett tomt batteri vid arbetsdagens slut. 

Kelvinskalan

Kelvinskalan går från cirka 1.000 – 10.000 kelvin. Kelvinsiffran på en LED-lampa berättar vilken färg ljuset från lampan ger ifrån sig, de blå tonerna ligger i den höga änden av kelvinskalan. Vid 4.000 kelvin är ljuset lite mer rödaktigt, varmt och inbjudande, vid 5.700 och uppåt får du ett knivskarpt och isande klarvitt ljus. Vad som passar bäst att arbeta i är naturligtvis en smaksak, men det distinkta (vitare) ljuset tröttar inte ut dina ögon lika snabbt om du arbetar framför skärm. Att du själv kan justera ljuset på denna skrivbordslampa ger dig möjligheten att justera det utifrån ditt personliga tycke.

Specifikationer

 • Går att justera från 4.000 till 6.500 kelvin.
 • LED med förväntad livslängd på 50 000 timmar.
 • 0,7 A USB-port för laddning av exempelvis din mobiltelefon.

Produktdetaljer

Artikelnummer 821005
Varumärke Götessons
Höjd 43 cm
Bredd 16,6 cm
Diameter Ø16 cm (lampbas)
Färgtemperatur 4000-6500K
Längd Utfälld 37,5 cm
Medföljande tillbehör Ojordad stickkontakt med nätadapter
Belysningsgrad 120°
Watt (Hela lampan):8W LED
USB-laddning 5V/2A
LUX 1500/900/200 mm
Volt AC 100-240V DC 12V
Lumens ≥300LM

Varumärke Götessons

Götessons

Funktionellt, ergonomiskt och väldesignat

Götessons Industri AB grundades 1984 i Dalstorp, av Ola Götesson. Götessons utvecklar och tillverkar produkter för kontor, konferenser och hotell. Med Europa som huvudmarknad säkerställer de ergonomiska, väldesignade och funktionella helhetslösningar.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft