Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-32%

Skrivbordslampa Led Tulip - Hopfällbar, med USB laddning

 • På rea!
 • -450,00 kr
 • Ny

Tulip är en hopfällbar bordslampa med LED-belysning som även har en USB-port i basen. Går att justera både i färgtemperatur och styrka vilket gör den utmärkt som skrivbordslampa.

 • Går att dimra.
 • Justerbar färgtemperatur.
 • Utrustad med reflektor för bländfritt ljus.
 • Styrning via touchskärm i basen.
 • LED med förväntad livslängd på 50 000 h.
 • 0,7 A USB-port för laddning av mobiltelefon mm.
925,00 kr
1 375,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Tulip är en hopfällbar bordslampa med LED-belysning som även har en USB-port i basen. Går att justera både i färgtemperatur och styrka vilket gör den utmärkt som skrivbordslampa.

 • Går att dimra.
 • Justerbar färgtemperatur.
 • Utrustad med reflektor för bländfritt ljus.
 • Styrning via touchskärm i basen.
 • LED med förväntad livslängd på 50 000 h.
 • 0,7 A USB-port för laddning av mobiltelefon mm.

Går att dimra

Tulip har en LED-lampa med justerbar ljusstyrka som du enkelt dimrar via touchknapparna på lampans bas. Tack vare dimmern kan du alltid ställa in ljusstyrkan så att den passar dig och dina arbetsuppgifter.

Justerbar färgtemperatur - från 4000 till 6500 kelvin

Färgtemperaturen på lampans LED-belysning går att justera från 4000 till 6500 kelvin. Detta ger dig möjligheten att justera ljuset från ett naturvitt ljus ända upp till ett kallvitt ljus, utifrån vad som känns bäst för dig under dagens gång. 

USB-port integrerad i foten

På framsidan på lampans fot finns en integrerad USB-port som gör det lätt för dig att ladda din teknik. Passa exempelvis på att ladda mobilen medan du jobbar så slipper du överraskas av ett tomt batteri vid dagens slut. 

Smidig, hopfällbar design

Tulip kommer i en väldigt smidig design där lamphuvudet går att fälla in mot stativet. Detta gör att lampan är väldigt enkel att förvara då den inte tar upp så mycket plats, samt lätt att flytta då belysningen är skyddad.

Produktdetaljer

Artikelnummer 821005
Varumärke Götessons
Höjd 43 cm
Bredd 16,6 cm
Färgtemperatur 4000-6500K
Diameter Ø16 cm (lampbas)
Längd Utfälld 37,5 cm
Medföljande tillbehör ojordad stickkontakt med nätadapter
Belysningsgrad 120°
Watt (Hela lampan):8W LED
USB-laddning 5V/2A
LUX 1500/900/200 mm
Volt AC 100-240V DC 12V
Lumens ≥300LM

Varumärke Götessons

Götessons

Funktionellt, ergonomiskt och väldesignat

Götessons Industri AB grundades 1984 i Dalstorp, av Ola Götesson. Götessons utvecklar och tillverkar produkter för kontor, konferenser och hotell. Med Europa som huvudmarknad säkerställer de ergonomiska, väldesignade och funktionella helhetslösningar.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft