Soffbord Turning Table

Turning Table är ett elegant soffbord med inbyggd förvaring, som du smidigt kommer åt genom att vrida bordsskivan runt ett av benen. Ett nätt men samtidigt gediget bord som smälter in i alla miljöer.

 • Bordsskiva i faner och ben i massivt trä.
 • Smidig inbyggd förvaring.
 • Upphöjda kanter på bordsskivan.
 • Elegant design för alla miljöer.
5 295,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-3 veckor
Vit ek / Svart krom
Svart ask / Mässing
Vit ek / Svart krom
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Turning Table är ett elegant soffbord med inbyggd förvaring, som du smidigt kommer åt genom att vrida bordsskivan runt ett av benen. Ett nätt men samtidigt gediget bord som smälter in i alla miljöer.

 • Bordsskiva i faner och ben i massivt trä.
 • Smidig inbyggd förvaring.
 • Upphöjda kanter på bordsskivan.
 • Elegant design för alla miljöer.

Ett soffbord där form möter funktion

När Turning Table formgavs har funktionen verkligen fått ett alldeles särskilt utrymme. Bordsskivan i faner går att öppna genom att elegant vrida den runt ett av benen, vilket låter dig enkelt förvara sådant du inte vill ha framme. Skivan har dessutom stiligt upphöjda kanter som gör att ingenting glider av bordet.

Nätt design som enkelt smälter in

Turning Table kommer med smäckra ben i massivt trä som ger det ett nätt och luftigt uttryck. Tillsammans med de sobra träbehandlingarna i vit eller svart smälter soffbordet enkelt in i de flesta miljöer.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft