Sidobord DLM, Don't leave me - Stål, med handtag

 • -125,00 kr

Don't leave me är ett smidigt sidobord med ett handtag på bordsskivans mitt som gör bordet lätt att flytta runt. Bordet är tillverkat i stål och kommer med ett smäckert stativ med tre stabila ben.

 • Integrerat handtag för enkel förflyttning.
 • Bordsskiva med praktisk kant.
 • I slitstarkt, pulverlackerat stål.
1 650,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 775,00 kr /
Spara 125,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Black
Black
White
Grey
Cherry Red
Sun Yellow
Toffee
Deep Blue
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Don't leave me är ett smidigt sidobord med ett handtag på bordsskivans mitt som gör bordet lätt att flytta runt. Bordet är tillverkat i stål och kommer med ett smäckert stativ med tre stabila ben.

 • Integrerat handtag för enkel förflyttning.
 • Bordsskiva med praktisk kant.
 • I slitstarkt, pulverlackerat stål.

Lätt att ta med

Don't leave me (DLM) har ett smäckert stålstativ som fortsätter upp genom bordsskivan där det bildar ett praktiskt handtag. Tack vare detta är bordet väldigt lätt att flytta på och att ta med när du exemplevis byter rum eller sittplats. 

Finns i flera olika färger

DLM är ett modernt bord i metall som går att beställa i flera olika färger, från sober svart till piffigt gul. Oavsett vilken färg du väljer får du ett stiligt bord med hög funktionalitet, som passar in i alla miljöer.

Färger:

 • Black (RAL 9004)
 • White (RAL 9003)
 • Grey (RAL 7037)
 • Cherry Red (NCS S 3560-R) Gloss 90
 • Sun Yellow (NCS S 1060-Y20R)
 • Toffee (NCS S 5030-Y30R)
 • Deep Blue (NCS S 8010-R90B) Gloss 90

Produktdetaljer

Artikelnummer 102471-532
Varumärke HAY
Höjd 44/58
Diameter 38Ø
Material Stål
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser