Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Spegel - Mirror

Spegel Mirror - med hyllplan

Mirror från SMD är en rak och nätt helkroppsspegel med en liten, dekorativ hylla. Spegeln hängs upp på väggen och kommer i tre olika utföranden på bakstycke och hyllplan. 

 • I priset ingår 1 spegel.
 • Dekorativ hylla i samma färg som bakstycket.
2 350,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-2 veckor
Svart
Vit
Svart
Oljad Ek
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Mirror från SMD är en rak och nätt helkroppsspegel med en liten, dekorativ hylla. Spegeln hängs upp på väggen och kommer i tre olika utföranden på bakstycke och hyllplan. 

 • I priset ingår 1 spegel.
 • Dekorativ hylla i samma färg som bakstycket.

Obs! Priset gäller per spegel.

Lika vacker ensam som i grupp

Mirror är en smal spegel på 20 centimeter i bredd, som är lika vacker ensam som i grupp. Du kan exempelvis hänga spegeln på en smalare vägg som annars bara skulle vara tom, eller montera flera bredvid varandra för att skapa en annorlunda spegelvägg. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 31001505
Varumärke SMD
Höjd 170 cm
Bredd 20 cm
Djup 13 cm
Material Spegel monterad på en baksida i lackad MDF/oljad ek. Hylla i motsvarande färg som baksida
Formgivare Design Stina Sandwall
SMD

SMD står för det typiskt skandinaviska. Stilrent, ljust, stabilt, modernt, funktionellt. Trogna formgivare som hänger med och skapar möbler med omtanke på funktion, form och hållbarhet. Stora delar av tillverkningen sker i småländska Reftele.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft