Pendelsystem Anoli 13

Anoli 13 är ett elegant pendelsystem med tretton munblåsta glaskupor, som kan hängas i olika höjder. Kupornas mjuka form är inspirerad av en regndroppes, vilket bidrar till lampans harmoniska uttryck.

  • I munblåst glas.
  • Kan hängas i olika nivåer.
  • DALI-kompatibel.
  • Textilsladd på 2,5 m medföljer.
76 975,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Nordic Gold/Gold
Nordic Gold/Gold
Nordic Gold/Opal White
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Anoli 13 är ett elegant pendelsystem med tretton munblåsta glaskupor, som kan hängas i olika höjder. Kupornas mjuka form är inspirerad av en regndroppes, vilket bidrar till lampans harmoniska uttryck.

  • I munblåst glas.
  • Kan hängas i olika nivåer.
  • DALI-kompatibel.
  • Textilsladd på 2,5 m medföljer.

Designad med inspiration från naturen

Anoli-kollektionen är designad inspirerad av en regndroppes mjuka, men samtidigt distinkta utseende. Den ordinära formen känns snabbt igen och uttrycker ett behagligt lugn, samtidigt som lampan blir en stilfull inredningsdetalj.

Kan hängas i olika höjder

Glaskuporna kan hängas på den nivå du själv önskar, vilket ger dig en unik och föränderlig lampa som passar perfekt i alla typer av miljöer, såväl privata som offentliga. Häng kuporna på samma höjd för en enhetlig känsla, eller i olika höjder för ett härligt dynamiskt uttryck.

Produktdetaljer

Artikelnummer 2011005
Varumärke Nuura
Höjd Max 250 cm
Diameter 90 cm - 250 cm
Material Glas, Metall
Sockel E14
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Funktioner Dimbar
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Sofie Refer
Nuura

Nuura strävar efter att skapa estetisk och exklusiv belysning som speglar den rikedom och glädje som finns i den nordiska naturen. Med ljuskronan som centrum erbjuder Nuura belysningssamlingar som berikar rummet och komplett interiören i både privata hem och offentliga utrymmen. Genom att kombinera känslig design med toppmodern teknik strävar Nuura efter att skapa unik kvalitetsbelysning som har en positiv inverkan på vårt välbefinnande. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft