Soffa Tribeca 3666 - med armstöd

Tribeca 3666 är en smäcker 2-sits soffa med ram i stål samt sits och rygg av luftiga PVC-strängar. En fin soffa som tål utomhusbruk och finns i flera färger att liva upp trädgården eller balkongen med.

 • Minsta köp 2 st (pris visas styckevis)
 • Tål utomhusbruk.
 • Stapelbar upp till 8 st.
 • Slitstarkt galvaniserat stål.
9 850,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Terracotta (TEE)
White (BI200E)
Pink (RA100E)
Terracotta (TEE)
RED (RO200E)
Green (VE100E)
Brown (MGE)
Blue (BL500E)
Antracite grey (GAE)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Tribeca 3666 är en smäcker 2-sits soffa med ram i stål samt sits och rygg av luftiga PVC-strängar. En fin soffa som tål utomhusbruk och finns i flera färger att liva upp trädgården eller balkongen med.

 • Minsta köp 2 st (pris visas styckevis)
 • Tål utomhusbruk.
 • Stapelbar upp till 8 st.
 • Slitstarkt galvaniserat stål.

Luftig design som smälter in

Med Tribeca 3666 får du en mycket vacker soffa i en luftig design i smäckert stål och nylonförstärkta PVC-strängar. Det luftiga uttrycket gör att soffan upplevs väldigt nätt och låter den smälta in i den omgivande miljön.

Tålig soffa för utomhusbruk

Ramen består av galvaniserat stål vilket gör soffan tålig och minimerar risken för korrosion. Ihop med sätet i PVC gör detta Tribeca till en utmärkt utomhussoffa som är både slitstark, lättstädad och snygg.

Stapelbar och smidig att förvara

Soffan går att stapla om högst åtta stycken, vilket sparar plats vid förvaring. Detta gör Tribeca till ett smart val för serveringar, caféer och andra säsongsbundna verksamheter som önskar stapelbara soffor för utomhusbruk.

Metallfärger 

-30 (Salsa)

White-BI200E

-33 (Salsa)

Pink-RA100E

-34 (Salsa)

Red-RO200E

-35 (Salsa)

Terracotta-TEE

-36 (Salsa)

Antracite grey GAE

-54 (Salsa)

Blue-BL300E

-55 (Salsa)

Green-VE100E

-56 (Salsa)

Brown-MGE

Produktdetaljer

Artikelnummer 3666-TEE
Varumärke Pedrali
Höjd 70 cm
Bredd 120 cm
Djup 65 cm
Sitthöjd 43 cm
Vikt 11 kg
Material Stål
Formgivare CMP Design

Varumärke Pedrali

Pedrali

Sedan 1963, erfarenhet och framtid

Pedrali är ett italienskt företag som producerar moderna möbler för offentliga utrymmen, kontor och bostäder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft