Cafébord Helo - Fällbart

  • Ny

Helo är ett fällbart cafébord i en tidlös design med bordsskiva och bas i svart- eller grönlackerat järn. Ett smidigt bord som står lika bra utomhus som inomhus, i små som stora lokaler.

  • Fällbar bordsskiva.
  • Slitstarkt och stabilt järn.
  • Elegant, matt lack i svart eller grönt.
  • Lämplig för utomhusbruk.
1 950,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Svart
Svart
Grön
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Helo är ett fällbart cafébord i en tidlös design med bordsskiva och bas i svart- eller grönlackerat järn. Ett smidigt bord som står lika bra utomhus som inomhus, i små som stora lokaler.

  • Fällbar bordsskiva.
  • Slitstarkt och stabilt järn.
  • Elegant, matt lack i svart eller grönt.
  • Lämplig för utomhusbruk.

Fällbar bordsskiva sparar plats

Det här vackra bordet har en cirkulär bordsskiva som du kan fälla åt sidan när du inte använder det. Tack vare detta sparar bordet plats och ger dig mer yta att röra dig på, vilket gör den perfekt för den lilla balkongen.

Slitstarkt järn för inomhus- som utomhusbruk

Helo består av slitstarkt järn och har ett elegant lack som går att välja i svart eller grönt. Bordet går att torka av med en fuktig trasa och passar därför lika bra som permanent matplats i köket, som cafébord på uteplatsen.

Obs! För att förlänga bordets livslängd bör det förvaras inomhus vid regn och kyla.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft