Vårt bästa pris

Klappstol Fold It

 • -125,00 kr

Fold It är en elegant klappstol som du enkelt fäller ihop och ställer undan när du inte behöver den. Perfekt som extrastol i hemmet eller som smidig sittplats ute på balkongen eller terrassen. 

 • Lämplig för utomhusbruk.
 • Enkel att fälla ihop.
 • Snygg granitgrå färg.
 • I lättstädat och tåligt stål.
 • Tål ner till -20°C.
Bra deal!
475,00 kr
Rek. pris: 600,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Fold It är en elegant klappstol som du enkelt fäller ihop och ställer undan när du inte behöver den. Perfekt som extrastol i hemmet eller som smidig sittplats ute på balkongen eller terrassen. 

 • Lämplig för utomhusbruk.
 • Enkel att fälla ihop.
 • Snygg granitgrå färg.
 • I lättstädat och tåligt stål.
 • Tål ner till -20°C.

Snygg design för alla miljöer

Fold It kommer i en trevlig, granitgrå nyans som gör den till ett stiligt inslag i alla olika miljöer. Tack vare sin smidiga design kan stolen enkelt fällas ihop för förvaring inomhus som utomhus. 

Tål ner till -20°C

Stolen tål låga temperaturer, ända ned till minus 20 grader, och kan därför stå ute året runt. Fold It är därför perfekt för den lilla balkongen där plats för förvaring inomhus saknas, men passar även bra som extrastol på den stora terrassen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft