Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Barstol Tribeca 3667 - 65 cm sitthöjd

Tribeca är en vacker barstol i slitstarkt, galvaniserat stål med graciös silhuett och generösa former. Stolen har ribbad rygg och sits, vilket gör att den smälter in överallt och ger ett lätt och luftigt intryck.

 • Stapelbar upp till 4 stolar.
 • Minsta köp 2st (pris visas styckevis).
 • Perfekt för utomhusbruk.
 • Stabilt och bekvämt fotstöd.
 • Passar låga barbord.
3 950,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Green (VE100E)
White (BI200E)
Pink (RA100E)
Terracotta (TEE)
RED (RO400E)
Green (VE100E)
Brown (MGE)
Blue (BL300E)
Antracite grey (GAE)
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Tribeca är en vacker barstol i slitstarkt, galvaniserat stål med graciös silhuett och generösa former. Stolen har ribbad rygg och sits, vilket gör att den smälter in överallt och ger ett lätt och luftigt intryck.

 • Stapelbar upp till 4 stolar.
 • Minsta köp 2st (pris visas styckevis).
 • Perfekt för utomhusbruk.
 • Stabilt och bekvämt fotstöd.
 • Passar låga barbord.

Vacker stol i många färger

Med Tribeca 3667 får du en trevlig barstol för utomhusbruk med en sitthöjd som passar utmärkt ihop med låga barbord. Tack vare de många färgvalen kan du alltid hitta en stol som passar din stil och smak.

Smäcker och luftig

Tribecka har en luftig design i smäckert stål där sits och rygg består av smala stålrör. Barstolen får därför ett väldigt nätt uttryck och smälter vackert in i den omgivande miljön.

Smidigt stapelbar

Stolen går att stapla om högst 4 stolar, vilket gör Tribeca väldigt smidig att förvara. Detta gör även stolen till ett bra alternativ för uteserveringar och verksamheter som inte är i bruk året om, eller där behovet av sittplatser kan variera.

Starkt, galvaniserat stål

Serien Tribeca är tillverkad av galvaniserat stål som pulverlackerats med polyesterlack. Detta gör att möblerna har ett starkt skydd mot korrosion och står emot regn och rusk.

Metallfärger 

-30 (Salsa)

White-BI200E

-33 (Salsa)

Pink-RA100E

-34 (Salsa)

Red-RO200E

-35 (Salsa)

Terracotta-TEE

-36 (Salsa)

Antracite grey GAE

-54 (Salsa)

Blue-BL300E

-55 (Salsa)

Green-VE100E

-56 (Salsa)

Brown-MGE

Produktdetaljer

Artikelnummer 3667-VE100E
Varumärke Pedrali
Höjd 88,5 cm
Bredd 48,5 cm
Djup 45 cm
Sitthöjd 65 cm
Vikt 5 kg
Material Stål
Formgivare CMP Design

Varumärke Pedrali

Pedrali

Sedan 1963, erfarenhet och framtid

Pedrali är ett italienskt företag som producerar moderna möbler för offentliga utrymmen, kontor och bostäder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft