BRA
PRIS!

Stol Bat - Utomhus

 • -74,00 kr
 • Ny

Vacker utomhusversion av den ikoniska matstolen Bat från Gubi, i polypropen behandlat för utomhusbruk. Lika stilren som originalet, är Bat en elegant matstol som även erbjuder hög komfort, för korta som långa sittningar.

 • Flexibel polypropen som rör sig diskret med kroppen.
 • Rundade former som omfamnar kroppen.
 • UV-resistent plast ger hög färgbeständighet.
 • Låg vikt för enkel ommöblering.
 • Lätt att städa av.
BRA PRIS!
2 971,00 kr
3 045,00 kr
inkl. moms
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
New Beige
New Beige
Alabaster White
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Vacker utomhusversion av den ikoniska matstolen Bat från Gubi, i polypropen behandlat för utomhusbruk. Lika stilren som originalet, är Bat en elegant matstol som även erbjuder hög komfort, för korta som långa sittningar.

 • Flexibel polypropen som rör sig diskret med kroppen.
 • Rundade former som omfamnar kroppen.
 • UV-resistent plast ger hög färgbeständighet.
 • Låg vikt för enkel ommöblering.
 • Lätt att städa av.

Inspirerad av naturen

Bat är en modern stol som fått sina runda och böjda former efter fladdermusens vingar. Med säte och ben i plast är stolen både slitstark och enkel att rengöra, vilket gör den perfekt att använda som matstol, nu även utomhus.

Omfamnar kroppen

Sätet har en rundad form som omfamnar och ger stöd åt kroppen samtidigt som det sviktar behagligt när du rör på dig. Detta gör att du sitter väldigt bekvämt, vilket gör Bat till den ultimata stolen för långa middagar på terrassen.

UV-resistent polypropen

Denna tåliga utomhusversion av Bat består av polypropen som tillförts UV-resistenta egenskaper under tillverkningsprocessen. Tack vare detta har stolen hög färgbeständighet och håller sig fin under många år, även när den står ute i stark sol.

Lätt att bära, lätt att städa

Då hela stolen består av plast har den en låg vikt på 6,2 kg, vilket gör den lätt att flytta runt och möblera om med. Plasten gör även att stolen är väldigt enkel att städa av då den kan torkas av med fuktad trasa.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft