Golvstativ Balad Upright Stand

Med hjälp av golvstativet Balad Upright Stand kan lampan Balad fungera som en vacker golvlampa på exempelvis balkongen eller uteserveringen. I priset ingår endast stativet då lampan Balad köpes separat.

 • Passar bäst med Balad 25 cm.
 • Kompatibel med Balad 38 cm.
 • Kommer i flera olika färger.
 • Lämpad för utomhusbruk.
1 825,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-6 veckor
Cactus - Varmgrön
Nutmeg - Beige
Red Ochre - Rödbrun
Pink Praline - Rosa
Honey - Gul
Cactus - Varmgrön
Lagoon blue - Havsblå
Acapulco Blue - Dovblå
Storm Grey - Mörkgrå
Anthracite - Gråsvart
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Med hjälp av golvstativet Balad Upright Stand kan lampan Balad fungera som en vacker golvlampa på exempelvis balkongen eller uteserveringen. I priset ingår endast stativet då lampan Balad köpes separat.

 • Passar bäst med Balad 25 cm.
 • Kompatibel med Balad 38 cm.
 • Kommer i flera olika färger.
 • Lämpad för utomhusbruk.

OBS! Lampan Balad köpes till separat.

Vackert golvstativ till din Balad-lampa

Balad Upright Stand är ett komplement till din Balad-lampa som låter dig vackert hänga upp lampan. Golvstativet kan placeras var som helst, såväl inom- som utomhus, men gör sig särskilt bra i hörnet av din balkong eller i trädgården bredvid utemöblerna.

Mixa och matcha färger som du vill

Golvstativet kommer i nio olika kulörer - allt från sober beige till knallgul! Detta låter dig mixa och matcha stativ och lampa så som du själv vill för att den ska passa in i just din inredning.

Kompatibel med Balad 25 samt 38 cm

Balad Upright Stand passar allra bäst med din Balad-lampa på 25 cm, men är även kompatibel med den större storleken på 38 cm. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 3631
Varumärke Fermob
Bredd 20 cm
Höjd 157 cm
Diameter 35 cm
Material Gummi, Stål
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Tristan Lohner
Fermob

Franska Fermob specialiserar sig på att designa och tillverka utemöbler. De satsar på en hållbar process med naturvänliga material, zero-waste färg och ett genomgripande miljötänk under lagerhantering och paketering. Alla deras möbler produceras i fabriken i Thoissey, Frankrike.  

Tillbehör

Bordslampa Balad - Portabel, 25 cm

900,00 kr inkl. moms
Balad är en portabel lampa i stilren och minimalistisk design där handtaget i aluminium kommer i flera olika färger. Lampan går att ställa in på tre olika ljusnivåer för olika typer av ljusspridning. Uppladdningsbar med batteritid på minst 7 timmar. Ger kallt, varmt eller neutralt ljus. Laddas enkelt med medföljande USB-kabel. Lämplig för utomhusbruk.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft