Vägglampa Type 75 Mini

Type 75 Mini är en stilig vägglampa med riktbar skärm som finns med eller utan extern kabel. Lampan har ett klassiskt formspråk som gör att den passar in i många olika typer av miljöer.

  • Riktbar skärm.
  • On/off-knapp på väggfäste eller kabel.
  • Vid val av kabel är denna 2,5 m.
  • Sprider ett mjukt ljus.
  • Gjord av tåligt aluminium.
1 325,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Utan Kabel
Med Kabel
Utan Kabel
Jet Black
Jet Black
Alpine White
Slate Grey
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Type 75 Mini är en stilig vägglampa med riktbar skärm som finns med eller utan extern kabel. Lampan har ett klassiskt formspråk som gör att den passar in i många olika typer av miljöer.

  • Riktbar skärm.
  • On/off-knapp på väggfäste eller kabel.
  • Vid val av kabel är denna 2,5 m.
  • Sprider ett mjukt ljus.
  • Gjord av tåligt aluminium.

Vacker och funktionell design

Type 75 Mini passar in såväl i hemmet som på kontoret, och är perfekt vid exempelvis läsning eller att ha som punktbelysning över ett sidobord. Den riktbara skärmen gör det även lätt att justera ljuset.

Produktdetaljer

Artikelnummer 31234
Varumärke Anglepoise
Höjd 15 cm
Material Aluminium
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Sir Kenneth Grange
Anglepoise

Grunden till den första Angleposie-lampan föddes år 1932 när George Carwardine uppfann en helt ny fjäder-, vev- och spakmekanism. Mekanismen var lätt att justera med bara en hand och behöll sedan sin nya position utan problem. Denna mekanism har gett upphov till ett stort utbud lampor och löper som en röd tråd genom Anglepoises hela sortiment av funktionella och tidlösa lampor.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft