Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Väggabsorbent Nivå EcoSund - 4-pack

Nivå EcoSund är en väggabsorbent i fin och smart design som förbättrar akustiken i rummet. Nivå EcoSund består till 50 procent av återvunnet material, och sätts enkelt på plats utan verktyg.  

 • Kommer i ett smidigt 4-pack.
 • Lätt att montera utan verktyg.
 • Enkel att plocka ner vid byte av lokal.
 • Absorberar ljud och reducerar eko.
 • Allergivänligt material fritt från skadliga kemikalier.
3 625,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Vit
Vit
Svart
Grå
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Nivå EcoSund är en väggabsorbent i fin och smart design som förbättrar akustiken i rummet. Nivå EcoSund består till 50 procent av återvunnet material, och sätts enkelt på plats utan verktyg.  

 • Kommer i ett smidigt 4-pack.
 • Lätt att montera utan verktyg.
 • Enkel att plocka ner vid byte av lokal.
 • Absorberar ljud och reducerar eko.
 • Allergivänligt material fritt från skadliga kemikalier.

Består av återvunnet material fritt från skadliga kemikalier

Materialet EcoSUND består av en blandning av 50 procent nya PET-fibrer och 50 procent återvunna PET-fibrer. Alla fibrer som används i produkten har godkänts enligt OEKO-TEX® Standard 100, vilket betyder att de är helt fria från skadliga kemikalier.

Bra för natur och hälsa

EcoSUND består inte av något lim eller bindningsmedel vilket gör att det varken avger gaser, emissioner eller några fibrer som kan orsaka allergi. Materialet är därför ett väldigt bra val, både för naturen och för hälsan.

Montage:

Velourklädd baksida och kardborreband. 

Produktdetaljer

Artikelnummer DPJ 4-PACK NIVÅ, VIT
Varumärke Götessons
Höjd 593 mm
Bredd 593 mm
Djup 30-80 mm
Material stoppning PET-fibrer (50% nya, 50% återvunna)
Garanti 5 år

Nerladdning

Götessons

Funktionellt, ergonomiskt och väldesignat

Götessons Industri AB grundades 1984 i Dalstorp, av Ola Götesson. Götessons utvecklar och tillverkar produkter för kontor, konferenser och hotell. Med Europa som huvudmarknad säkerställer de ergonomiska, väldesignade och funktionella helhetslösningar.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft