info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Effektiva förvaringsmöbler för kontoret

Hos DPJ finns ett brett sortiment förvaringsmöbler i flera färger och material. Här hittar du bra och billig kontorsförvaring - skåp, hyllor och hurtsar för alla tillfällen.

Snygg förvaring på jobbet 

Det finns många sätt att skapa en smart kontorsförvaring och undvika att kontoret blir stökigt. Hos DPJ kan du skapa snygga och praktiska förvaringslösningar genom hyllsystemhurts på hjul och personlig förvaring, men också skapa öppen förvaring med hjälp av öppna skåp och hyllor. Hos oss hittar du ett stort sortiment av smart och snygg kontorsförvaring av högsta kvalitet till ett riktigt bra pris.

Tips för smart kontorsförvaring

Innan ni börjar beställa möbler för ert kontors förvaring är det viktigt att ni först planerar vad ni behöver. Då blir det enklare att hålla ordning och reda på arbetsplatsen. Med smart kontorsförvaring, anpassad efter era ytor kommer ni snabbt få ordning på arbetsplatsen. Det är viktigt att se till att det finns förvaring till alla medarbetare och att det finns olika typer av förvaring som håller ordning och reda på skrivborden såväl som övriga arbetsytor. Principen ”var sak har sin plats” är alltid bra att gå efter.

Beställ hos DPJ redan idag!

När ni beställer förvaring till kontoret hos oss får ni alltid snabb leverans och minst 5 års garanti på era produkter. Kolla in sortimentet och beställ förvaring online redan idag!

Om ni behöver hjälp med att planera er förvaring hjälper vi er gärna. Kontakta oss och berätta hur vi kan hjälpa er!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft