Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Kontorsförvaring

Grid view
List view
Visar 1-100 av 458 objekt
Sort by
String Hyllplan 3-pack

String Hyllplan 3-pack

725,00 kr inkl. moms
Ett 3-pack String hyllplan som passar till String hyllsystem och går att få i ett flertal färger och material. Ett utmärkt paket för dig som vill utöka din befintliga hylla eller håller på att sätta ihop en ny. I priset ingår tre hyllplan. Finns med två olika djup och längder. Max belastning: 15 kilo (jämnt fördelat).
String Golvgavel

String Golvgavel

600,00 kr inkl. moms
Med String golvgavel bygger du lätt ihop ett flexibelt hyllsystem från String, eller utökar en redan befintlig hylla. Den luftiga och stilrena designen passar lika bra i hemmet som på kontoret. Välj 1-pack eller i 2-pack.  Finns med tre olika höjder. En del av String System.
String Skåp med skjutdörrar

String Skåp med skjutdörrar

2 350,00 kr inkl. moms
Stringskåp med två separata fack, justerbart hyllplan och skjutdörrar som är enkla att öppna och stänga. Ett diskret men snyggt skåp som smälter in i och kompletterar ditt hyllsystem från String. Två fack med varsitt flyttbart hyllplan. Passar väggavlar och golvgavlar från String. Max belastning: 15 kilo. 
String Väggavel

String Väggavel

475,00 kr inkl. moms
Med String väggavel bygger du lätt ihop ett flexibelt hyllsystem från String, eller utökar en redan befintlig hylla. Den luftiga och stilrena designen passar lika bra i hemmet som på kontoret. Välj 1-pack eller i 2-pack. Finns med två olika höjder och djup. En del av String System.
String Lådhurts

String Lådhurts

2 850,00 kr inkl. moms
Med String Lådhurts får du en rymlig hurts med två lådor som är enkel att sätta fast i din stringhylla. Denna diskreta men snygga förvaring passar lika bra i hemmet som i receptionen eller på kontoret.  Två utdragbara lådor. Passar golvgavlar och väggavlar från String.  Maxbelastning: 15 kilo (78 cm), 25 kilo (58 cm). 

String Metallhyllplan

425,00 kr inkl. moms
Hyllplan i metall som ger din stringhylla en industriell och modern känsla. Ett utmärkt val för köket då botten är utrustad med flertalet små hål som motverkar ansamling av vatten. Perforerad botten. Enkel att torka ren. Finns med olika höjd på kanten. Maxbelastning: 15 kilo.

String Skohylla

600,00 kr inkl. moms
Med String skohylla i metall är det enkelt att skapa en stilig och smidig skoförvaring. Hyllan är en del av String System och har praktiska små hål i botten som bidrar till att leda bort väta från skorna. Perforerad botten. Tål väta och smuts. Lätt att torka av och hålla ren. Max belastning: 15 kilo.
String Arbetsskiva

String Arbetsskiva

1 100,00 kr inkl. moms
Genom att fästa en arbetsskiva i din stringhylla får du ett snyggt och minimalistiskt skrivbord. Skivan finns i flera olika utföranden och passar lika bra på hemmakontoret som i barnrummet.  Maxbelastning: 15 kilo.
String Vitrinskåp

String Vitrinskåp

2 725,00 kr inkl. moms
Stiligt vitrinskåp som passar till String hyllsystem, med två skjutdörrar samt ett flyttbart hyllplan. Detta skåp gör sig lika bra i vardagsrummet eller köket hemma, som i matsalen på kaféet eller restaurangen. Hyllplan samt skjutdörrar i härdat glas.  Passar väggavlar och golvgavlar från String. Maxbelastning: 15 kilo.
String Stång

String Stång

350,00 kr inkl. moms
Stång i metall som kan användas ihop med String metallhyllplan, för upphängning av kläder eller köksredskap. Finns i tre olika längder och flera olika färger för att kunna smälta in i alla miljöer. Praktisk i hallen, sovrummet eller i köket. Passar hyllplan i metall från String.

String Tidskriftshylla Trä

850,00 kr inkl. moms
Med en tidskriftshylla i trä kan du förvara tidningar, broschyrer och böcker med stil. Denna trähylla integreras lätt i String hyllsystem och ger dig en flexibel och snygg förvaringsyta. Maximal belastning: 10 kilo.

String glashängare Spjut 2-pack

475,00 kr inkl. moms
Denna glashängare kommer från varumärket String och går att fästa under String metallhyllplan. Spjuten säljs i tvåpack och är en stilren inredningsdetalj, bland annat i köket eller baren. Finns i två olika djup. Finns i fyra färger. I priset ingår två stycken av denna vara (2-pack).
String Krokar 5-pack

String Krokar 5-pack

150,00 kr inkl. moms
J-krokar från String som kommer i fempack och går att använda ihop med String metallhyllplan. Perfekta i alla rum där du vill kunna hänga upp saker, så som handdukar, kläder eller redskap. Installeras enkelt i hålen på metallhyllans botten. I priset ingår fem stycken krokar.
String Tidskriftssamlare

String Tidskriftssamlare

350,00 kr inkl. moms
String tidskriftssamlare ger dig en smidig förvaring för tidningar, broschyrer och papper. Hållaren passar både golv- och väggavlar från String och är enkel att hänga upp samt att flytta på vid behov. Finns i tre diskreta färger. Obs! Gaveln på bilderna ingår ej!
String Skålplan

String Skålplan

975,00 kr inkl. moms
String Skålplan med tre skålar är en insats till din stringhylla som gör det lätt att samla och organisera småsaker. En praktisk förvaring i hallen, sovrummet eller vid skrivbordet på kontoret.  I ljuddämpande filt eller vattentålig ABS-plast. Maximal belastning (jämnt fördelat): Filt 3 kilo, plast 10 kilo.
String Plex Väggavel

String Plex Väggavel

600,00 kr inkl. moms
Med String väggavel i klart plexiglas ser ditt hyllsystem från String ut att sväva i luften. Det nätta men starka materialet är lätt att torka av och passar lika bra i badrummet som i loungen eller receptionen.  Lätt att rengöra. I 100 procent återvunnen akrylplast. Kommer i 1-pack eller 2-pack.
String Metallhyllplan Galvaniserad

String Metallhyllplan Galvaniserad

475,00 kr inkl. moms
Galvaniserat metallhyllplan från String, som tål alla väder och går bra att använda på till exempel balkongen eller uteplatsen. Hyllplanet har ett robust utseende som ger en industriell känsla.   Tål utomhusbruk.  Med små hål i botten som låter vatten rinna igenom.  Finns med låg och hög kant. Passar vägg- och golvgavlar från String.
String Trådraster

String Trådraster - Vit

350,00 kr inkl. moms
String Trådraster sitter direkt på väggen och är perfekt att använda ihop med de mindre lådorna String Organizers. En praktisk lösning som sparar plats, exempelvis vid skrivbordet eller i hallen. Monteras på väggen. Denna vara innefattar endast trådraster ( ej förvaringslådor ).

String Skåp med spegeldörrar

2 475,00 kr inkl. moms
Stringskåp med justerbart hyllplan i glas och spegeldörrar som enkelt skjuts i sidled för att öppna och stänga skåpet. En diskret men snygg förvaring som gör sig extra bra som badrumsskåp. Skjutdörrar i spegelglas. Flyttbart hyllplan i härdat glas. Passar väggavlar och golvgavlar från String. Max belastning: 15 kilo.
String Golvgavel Galvaniserad

String Golvgavel Galvaniserad

725,00 kr inkl. moms
Denna String golvgavel i metall är galvaniserad och har därför ett mycket bra skydd mot rost. Detta gör att gaveln kan användas utomhus, till exempel på uteplatsen, balkongen eller serveringen. Kommer i 1-pack eller 2-pack. Tål utomhusbruk.
String Väggavel Galvaniserad

String Väggavel Galvaniserad

475,00 kr inkl. moms
Denna String väggavel i metall är galvaniserad och har därför ett mycket bra skydd mot rost. Detta gör att gaveln kan användas utomhus, till exempel på uteplatsen, balkongen eller serveringen. Kommer i 1-pack eller 2-pack. Tål utomhusbruk.
String Väggskåp Beige

String Väggskåp Beige

10 000,00 kr inkl. moms
Ett färdigt paket av String System i en mjukt beige färg som passar in i de flesta miljöer. Paketet ger dig ett flexibelt hyllsystem som du kan sätta ihop som du vill eller kombinera med en befintlig stringhylla.  4 stycken String väggavlar. 3 stycken String hyllplan. 3 stycken String skåp med skjutdörrar. Kan monteras på annat vis än bild visar.
String Kökshylla B Grå

String Kökshylla B Grå

4 350,00 kr inkl. moms
Ett färdigt paket av ett String hyllsystem där varje del är utvald för att optimera förvaringen i köket, matsalen eller baren. Hyllan kommer i en stilig och modern grå färg som passar in i de flesta miljöer. 3 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 5 stycken String J-krokar. 4 stycken String glashängare med dubbla spjut. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar. 
String Kombination E Vit

String Kombination E Vit

4 600,00 kr inkl. moms
Ett smidigt paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt String hyllsystem till bland annat hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en fräsch, vit färg som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång.
String Hatthylla 80 Vit

String Hatthylla 80 Vit

2 100,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 80 Vit är ett färdigt paket med ett String System som passar perfekt i hallen eller på det mindre kontoret. Hyllan kan sättas ihop med en annan stringhylla för att öka utrymmet.  2 stycken String väggavel. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Skohylla 60 Vit

String Skohylla 60 Vit

1 850,00 kr inkl. moms
String Skohylla 60 Vit är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts. Kan monteras på annat vis än bild visar.
String Skohylla 80 Vit

String Skohylla 80 Vit

1 975,00 kr inkl. moms
String Skohylla 80 Vit är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Pocket Metall - Taupe

String Pocket Metall - Taupe

1 225,00 kr inkl. moms
Vägghyllan String Pocket Metall är en lägre och grundare version av den populära stringhyllan. Denna modell kommer i färgen Taupe och gör sig lika bra på kontoret som i badrummet eller sovrummet. Med tre flyttbara metallhyllplan. Hyllplan med perforerad botten för enkel addering av krokar. Enkel att torka av och hålla ren. Fästs direkt på väggen.
String Kombination G Grå

String Kombination G Grå

7 725,00 kr inkl. moms
Ett färdigt förslag för ett praktiskt hyllsystem från String, helt i grått med både lådhurts och hyllplan. En flexibel och modern möbel som passar lika bra hemma i hallen som på kontoret.  2 stycken String golvgavlar 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i filt. 1 String lådhurts. 1 String stång.
String Kombination I Grå

String Kombination I Grå

12 225,00 kr inkl. moms
Detta färdiga paket innehåller utvalda delar från String System som kan sättas ihop till en rymlig hallmöbel. Ett bra val för kontoret eller för den stora familjen som vill ha ordning och reda i hallen.  2 stycken String golvgavlar och 4 stycken String väggavlar. 5 stycken String metallhyllplan. 7 stycken String Skohyllor. 1 String skålplan i filt. 2 stycken String stänger samt 5 stycken String J-krokar.
String Kombination C Svart

String Kombination C Svart

6 975,00 kr inkl. moms
Ett färdigt paket med ett String System som du enkelt sätter ihop till en nätt skoförvaring samt en hatthylla. En smidig kombination som passar bra hemma i hallen, på kontoret eller i personalrummet. 6 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 4 stycken String skohyllor. 1 String stång. 5 stycken String J-krokar. I helsvart utförande.
String Kombination E Grå

String Kombination E Grå

4 600,00 kr inkl. moms
Ett smidigt paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt String hyllsystem till bland annat hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en grå färg som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång.
String Skohylla 80 Svart

String Skohylla 80 Svart

1 975,00 kr inkl. moms
String Skohylla i svart är ett färdigt förslag för ett String System som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Kombination E Svart

String Kombination E Svart

4 600,00 kr inkl. moms
Ett praktiskt paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett String hyllsystem till bland annat hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en svart färg som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång.
String Kombination F Grå

String Kombination F Grå

4 725,00 kr inkl. moms
Paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt förvaringssystem till hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en modern, grå färg som passar in i de flesta hem och kontor.  2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång. 3-pack String Organizers förvaringslådor.
String Kökshylla B Vit

String Kökshylla B Vit

4 350,00 kr inkl. moms
Ett färdigt paket av ett String hyllsystem där varje del är utvald för att optimera förvaringen i köket, matsalen eller baren. Hyllan kommer i en stilig och diskret vit färg som passar in i de flesta miljöer. 3 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 5 stycken String J-krokar. 4 stycken String glashängare med dubbla spjut. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Hatthylla 60 Vit

String Hatthylla 60 Vit

1 975,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 60 Vit är ett paket med ett String System som passar utmärkt i en mindre hall eller ett kontorsrum. Hyllan kan även sättas ihop med en annan stringhylla för att öka utrymmet. 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Kombination I Svart

String Kombination I Svart

12 225,00 kr inkl. moms
Detta färdiga paket innehåller utvalda delar från String System som kan sättas ihop till en rymlig hallmöbel. Ett bra val för kontoret eller för den stora familjen som vill ha ordning och reda i hallen. 2 stycken String golvgavlar och 4 stycken String väggavlar. 5 stycken String metallhyllplan. 7 stycken String Skohyllor. 1 String skålplan i filt. 2 stycken String stänger samt 5 stycken String J-krokar.
String Hatthylla 80 Svart

String Hatthylla 80 Svart

2 100,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 80 Svart är ett paket med ett String System som passar perfekt i hallen eller på det mindre kontoret. Hyllan kan sättas ihop med en annan stringhylla för att öka utrymmet. 2 stycken String väggavel. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Kombination F Vit

String Kombination F Vit

4 725,00 kr inkl. moms
Paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt förvaringssystem till hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en fräsch vit färg som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång. 3-pack String Organizers förvaringslådor.
String Kombination C Grå

String Kombination C Grå

6 975,00 kr inkl. moms
Ett paket med alla delar för att sätta ihop ett smidigt och snyggt hyllsystem från String. Paketet ger dig en komplett hallmöbel i grålackerad metall med klädstång, krokar och skohyllor. 6 stycken String väggavlar. 4 stycken String skohyllor (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd). 4 stycken String metallhyllplan (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd). 5 stycken String J-krokar. 1 String stång.
String Pocket Metall - Neon

String Pocket Metall - Neon

1 225,00 kr inkl. moms
Vägghyllan String Pocket Metall är en lägre och grundare version av den populära stringhyllan. Denna modell kommer i färgen Neon och gör sig lika bra i barnrummet som på det moderna kontoret.  Med tre flyttbara metallhyllplan. Hyllplan med perforerad botten för enkel addering av krokar. Enkel att torka av och hålla ren. Fästs direkt på väggen.
String Kombination C Vit

String Kombination C Vit

6 975,00 kr inkl. moms
Ett paket med alla delar som du behöver för att sätta ihop ett snyggt och smidigt hyllsystem från String. Paketet ger dig en komplett hallmöbel i metall med klädstång, krokar och skohyllor.  6 stycken String väggavlar. 4 stycken String skohyllor (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd). 4 stycken String metallhyllplan (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd). 5 stycken String J-krokar. 1 String stång. 
String Kombination F Svart

String Kombination F Svart

4 725,00 kr inkl. moms
Paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt förvaringssystem till hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en snygg, svart färg som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång. 3-pack String Organizers förvaringslådor.
String Kombination G Vit

String Kombination G Vit

7 725,00 kr inkl. moms
Ett färdigt förslag för ett praktiskt hyllsystem från String med både lådhurts och hyllplan. En flexibel och modern möbel i vitt utförande som passar lika bra hemma i hallen som på kontoret. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i grå filt. 1 String lådhurts. 1 String stång.
String Skohylla 80 Grå

String Skohylla 80 Grå

1 975,00 kr inkl. moms
String Skohylla i grått är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Kombination D Vit

String Kombination D Vit

9 475,00 kr inkl. moms
Färdigt paket med utvalda delar från String System som enkelt sätts ihop till en rymlig, vit hallmöbel. Ett smart val för kontoret eller för familjen som vill ha ordning och reda hemma i hallen. 2 stycken String golvgavlar och 2 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 5 stycken String skohyllor. 1 String skålplan. 1 String stång samt 5 String J-krokar.
String Hatthylla 80 Grå

String Hatthylla 80 Grå

2 100,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 80 Grå är ett färdigt paket med ett String System som passar perfekt i hallen eller på det lilla kontoret. Hyllan kan sättas ihop med en annan stringhylla för att öka förvaringen. 2 stycken String väggavel. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Skohylla 60 Grå

String Skohylla 60 Grå

1 850,00 kr inkl. moms
String Skohylla i grått är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 
 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts.
String Skohylla 60 Svart

String Skohylla 60 Svart

1 850,00 kr inkl. moms
String Skohylla i svart är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 
 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts. 
String Hatthylla 60 Svart

String Hatthylla 60 Svart

1 975,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 60 Svart är ett paket med ett String System som passar bra i en mindre hall eller ett kontorsrum. Hyllan kan även sättas ihop med en annan stringhylla för att bygga ut möbeln. 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Kombination H Svart

String Kombination H Svart

8 100,00 kr inkl. moms
Ett färdigt String System i svart som lätt sätts samman till en smidig möbel med lådhurts och flera hyllplan. Detta hyllsystem gör sig lika bra hemma i hallen eller i sovrummet, som på kontoret. 3 stycken String golvgavlar. 3 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i filt. 1 String lådhurts. Kan monteras ihop på annat sätt än bild visar.
String Filthuv till skrivbordsraster

String Filthuv till skrivbordsraster

600,00 kr inkl. moms
En smidig filthuv som passar att trä över String skrivbordsraster. Filthuven dämpar ljud och ger avskärmning, vilket gör den perfekt mellan arbetsplatserna i det öppna kontorslandskapet.  Dämpar ljud och ger avskärmning. I filt av polyester.   Obs! Skrivbordsraster köpes separat!
String Kombination I Vit

String Kombination I Vit

12 225,00 kr inkl. moms
Detta färdiga paket innehåller utvalda delar från String System som kan sättas ihop till en rymlig hallmöbel. Ett bra val för kontoret eller för den stora familjen som vill ha ordning och reda i hallen. 2 stycken String golvgavlar och 4 stycken String väggavlar. 5 stycken String metallhyllplan. 7 stycken String Skohyllor. 1 String skålplan i filt. 2 stycken String stänger samt 5 stycken String J-krokar.
String Kombination H Vit

String Kombination H Vit

7 725,00 kr inkl. moms
Ett färdigt String System i vitt som lätt sätts samman till en smidig möbel med lådhurts och flera hyllplan. Detta hyllsystem gör sig lika bra hemma i hallen eller i sovrummet, som på kontoret. 3 stycken String golvgavlar. 3 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i grå filt. 1 String lådhurts. Kan monteras ihop på annat sätt än bild visar.
String Kombination H Grå

String Kombination H Grå

7 725,00 kr inkl. moms
Ett färdigt String System i grått som lätt sätts samman till en smidig möbel med lådhurts och flera hyllplan. Detta hyllsystem gör sig lika bra hemma i hallen eller i sovrummet, som på kontoret. 3 stycken String golvgavlar. 3 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i filt. 1 String lådhurts. Kan monteras ihop på annat sätt än bild visar.
String Hatthylla 60 Grå

String Hatthylla 60 Grå

1 975,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 60 Grå är ett paket med ett String System som passar utmärkt i en mindre hall eller ett kontorsrum. Hyllan kan även sättas ihop med en annan stringhylla för att öka förvaringen. 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Fristående hylla

String Fristående hylla

3 100,00 kr inkl. moms
Smidigt bakstycke som passar till String gavlar för att skapa en fristående, stabil hylla. Bakstycket är klätt i ljuddämpande filt vilket gör det till ett utmärkt val för hyllsystemet på det öppna kontoret.   Gör din stringhylla fristående. Ger avskärmning och dämpar ljud. I priset ingår String Ram för fristående hylla samt String aluminiumstolpar.  Obs! Golvgavlarna på bilden ingår ej!
String Ram till fristående hylla

String Ram till fristående hylla

2 225,00 kr inkl. moms
String Ram är ett bakstycke som passar till String gavlar för att skapa en stabil, fristående hylla. Bakstycket är klätt i ljuddämpande filt vilket gör det till ett utmärkt val för det öppna kontoret. Varan innefattar endast det filtklädda bakstycket. Ger avskärmning och dämpar ljud. Gör din stringhylla fristående. Obs! Aluminiumstolpar samt golvgavlar köpes separat!
String Kombination G Svart

String Kombination G Svart

7 975,00 kr inkl. moms
Ett färdigt förslag för ett praktiskt hyllsystem från String med både lådhurts och hyllplan. En flexibel och modern möbel i svart utförande som passar lika bra hemma i hallen som på kontoret. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i svart filt. 1 String lådhurts. 1 String stång.
String Aluminiumstolpe till fristående hylla

String Aluminiumstolpe till fristående hylla

975,00 kr inkl. moms
Två sidostolpar som används ihop med String Ram till fristående hylla för att skapa en stringhylla som kan stå fritt i rummet. Stolparna är i tålig och snygg aluminium som passar in i de flesta miljöer. Ställbara fötter. Varan innefattar endast de två stolparna i aluminium. Obs! Filtklädd ram (bakstycke) samt gavlar köpes separat!
String Kombination D Grå

String Hallförvaring Kombination D Grå

9 475,00 kr inkl. moms
Färdigt paket med utvalda delar från String System som enkelt sätts ihop till en rymlig, grå hallmöbel. Ett smart val för kontoret eller för familjen som vill ha ordning och reda hemma i hallen. 2 stycken String golvgavlar och 2 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 5 stycken String skohyllor. 1 String skålplan. 1 String stång samt 5 String J-krokar.
String Kombination D Svart

String Hallförvaring Kombination D Svart

9 475,00 kr inkl. moms
Färdigt paket med utvalda delar från String System som enkelt sätts ihop till en rymlig, svart hallmöbel. Ett smart val för kontoret eller för familjen som vill ha ordning och reda hemma i hallen. 2 stycken String golvgavlar och 2 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 5 stycken String skohyllor. 1 String skålplan. 1 String stång samt 5 String J-krokar.
String Mittben till konferensbord

String Mittben till konferensbord

5 475,00 kr inkl. moms
Smidigt mittben som passar till String konferensbordsskiva och String höj- och sänkbart bordsstativ. Mittbenet gör det möjligt att sätta ihop två konferensbord, vilket ger dig ett dubbelt så långt bord.   I pulverlackerat stål.
String Pocket Metall - Vit

String Pocket Metall - Vit

1 225,00 kr inkl. moms
Vägghyllan String Pocket Metall är en lägre och grundare version av den populära stringhyllan. Denna modell kommer i vitt och gör sig lika bra på kontoret som i badrummet eller sovrummet. Med tre flyttbara metallhyllplan. Hyllplan med perforerad botten för enkel addering av till exempel krokar. Enkel att torka av och hålla ren. Fästs direkt på väggen.

String Tidskriftshylla Tråd

475,00 kr inkl. moms
Med String Tidskriftshylla kan du exempelvis förvara tidningar, böcker och broschyrer med stil. Denna trådhylla är enkel att integrera i String hyllsystem och ger dig en snygg och flexibel förvaringsyta.  Maximal belastning: 10 kilo (jämnt fördelat).
String Pärmskåp

String Pärmskåp

3 600,00 kr inkl. moms
String Pärmskåp är ett praktiskt skåp med två hyllplan, som du lätt kan integrera i ditt String® hyllsystem. Skåpet finns i tre olika utföranden och passar lika bra på kontoret som i hemmet. Två flyttbara hyllplan. En del av String System. Max belastning: 15 kilo. 

String Rullhurts

4 225,00 kr inkl. moms
String Rullhurts är en flexibel hurts med två lådor som även har en smidig förvaringsbricka på toppen. Hurtsen har hjul och ett handtag på baksidan, vilket gör den lätt att flytta runt. Två lådor med olika storlekar. Uppdelad förvaringsbricka på toppen. Insatshandtag på baksidan.  Tillhör serien String Works.
TOPSELLER
Hurts på hjul med fyra lådor

Rullhurts med fyra lådor & lås

2 225,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 850,00 kr
Spara 625,00 kr
Stilren hurts på hjul med fyra lådor inklusive penninsats samt centrallås. Rullhurtsen är tillverkad i vit laminat med bästa kvalité som gör den perfekt för offentliga miljöer såsom kontoret och skolan. Kombinera denna hurts med resterande produkter från Direkt Interiör för att få ett komplett inrett kontor i fin design.   Välj mellan olika färger utifrån din miljö.
Öppet skåp med två hyllplan

Öppet skåp med två hyllplan

2 225,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder två hyllplan som är anpassade för att klara måtten på pärmar. Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer. Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade. 
Öppet skåp med tre hyllplan

Öppet skåp med tre hyllplan

2 850,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder tre  hyllplan som är anpassade för att klara måtten på pärmar. Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer.  Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
Öppet skåp med fyra hyllplan

Öppet skåp med fyra hyllplan

3 600,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder fyra  öppna hyllplan som är anpassade för att klara måtten på tillexempel pärmar. Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som vanligen uppstår i kontorsmiljöer.  Serien från DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
Skåp med dörrar och två hyllplan

Skåp med dörrar och två hyllplan

3 475,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder två  hyllplan med två dörrar inklusive nyckellås. Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer.  Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
Skåp med dörrar och tre hyllplan

Skåp med dörrar och tre hyllplan

4 350,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder tre  hyllplan med två dörrar inklusive nyckellås. Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer.  Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
401-vit

Skåp med dörrar och fyra hyllplan

5 100,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder  fyra  hyllplan med två dörrar inklusive nyckellås. Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer.  Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
Skåp med dörrar, två hyllplan och ett öppet hyllplan

Skåp med dörrar, två hyllplan och ett öppet hyllplan

3 950,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder två  hyllplan med två dörrar inklusive nyckellås samt  ett öppet hyllplan. Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer.  Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
Skåp med dörrar, två hyllplan och två öppna hyllplan

Skåp med dörrar, två hyllplan och två öppna hyllplan

4 475,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder två  hyllplan med två dörrar  inklusive nyckellås samt två  öppna hyllplan. Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer.  Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
Skåp med skjutdörrar och två hyllplan

Skåp med skjutdörrar och två hyllplan

3 975,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder två  hyllplan med skjutdörrar inklusive nyckellås. Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer.  Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
Skåp med skjutdörrar och tre hyllplan

Skåp med skjutdörrar och tre hyllplan

4 975,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder  tre  hyllplan med skjutdörrar inklusive nyckellås . Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer.  Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
Skåp med skjutdörrar, två hyllplan och två öppna hyllplan

Skåp med skjutdörrar, två hyllplan och två öppna hyllplan

5 225,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder  två  hyllplan med skjutdörrar inklusive nyckellås samt  två  öppna hyllplan. Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer.  Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
Skåp med skjutdörrar och två hyllplan, extra bred

Skåp med skjutdörrar och två hyllplan, extra bred

6 225,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet är extra brett och erbjuder två  hyllplan med skjutdörrar inklusive nyckellås. Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer.  Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
Skåp med jalusi, lådinsats och en öppen hylla

Skåp med jalusi, lådinsats och en öppen hylla

5 350,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder  tre  lådor,  två   öppna hyllor samt förvaring med jalusi inklusive nyckellås. Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer.  Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
Skåp med jalusi, lådinsats och två öppna hyllor

Skåp med jalusi, lådinsats och två öppna hyllor

6 225,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder  tre  lådor,  tre   öppna hyllor samt förvaring med jalusi som går att få med eller utan lås. Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer.  Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
Postfack Halv Mörkgrå

Postfack Halv Mörkgrå

6 100,00 kr inkl. moms
Postfack Halv Mörkgrå har en modern design som passar bra in på kontoret för att du enkelt ska kunna sortera posten till personalen Postförvaringen har fack där breven enkelt läggs in till rätt person. Under postfacken finns det en skiva som är utdragbar för att kunna förvara posten, papper etc på medan du sorterar upp till rätt person. Postförvaring har även ett skåp med dörrar. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
Postfack Halv Ek

Postfack Halv Ek

6 100,00 kr inkl. moms
Postfack Halv Ek har en  modern design som passar bra in på kontoret för att du enkelt ska kunna sortera posten till personalen  Postförvaringen har fack där breven enkelt läggs in till rätt person. Under postfacken finns det en skiva som är utdragbar för att kunna förvara posten, papper etc på medan du sorterar upp till rätt person. Postförvaring har även ett skåp med dörrar. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
Postfack Halv Björk

Postfack Halv Björk

5 725,00 kr inkl. moms
Postfack Halv Björk har en  modern design som passar bra in på kontoret för att du enkelt ska kunna sortera posten till personalen  Postförvaringen har fack där breven enkelt läggs in till rätt person. Under postfacken finns det en skiva som är utdragbar för att kunna förvara posten, papper etc på medan du sorterar upp till rätt person. Postförvaring har även ett skåp med dörrar. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.

Coupé hylla - svart matt, horizontal

2 900,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i svartlackad metall. 

Coupé hylla - vit matt, horizontal

2 300,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i vitlackad metall.
Coupé hylla - svart matt, rectangular

Coupé hylla - svart matt, rectangular

2 900,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i svartlackad metall.
Rectangular

Rectangular

2 600,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i vitlackad metall.

Coupé hylla - svart matt, vertical

4 800,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i svartlackad metall.

Coupé hylla - vit matt, vertical

4 800,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i vitlackad metall.
Museum Hylla - Vit

Museum Hylla - Vit

1 225,00 kr inkl. moms
En diskret och avskalad hylla i en stilren vit färg och med ett ovalt hyllplan. Detta är en perfekt hylla för dig som vill visa upp ett kärt konstverk, eller som vill ha ett enklare, väggfast sidobord. Kan belastas med högst 10 kilo (centralt placerat).
Museum Hylla - Beige

Museum Hylla - Beige

1 225,00 kr inkl. moms
En diskret och avskalad hylla i en elegant beige färg och med ett ovalt hyllplan. Detta är en perfekt hylla för dig som vill visa upp ett kärt konstverk, eller som vill ha ett enklare, väggfast sidobord. Kan belastas med högst 10 kilo (centralt placerat).
Museum Hylla - Metallic Grå

Museum Hylla - Metallic Grå

1 225,00 kr inkl. moms
En diskret och avskalad hylla i en elegant grå färg och med ett ovalt hyllplan. Detta är en perfekt hylla för dig som vill visa upp ett kärt konstverk, eller som vill ha ett enklare, väggfast sidobord. Kan belastas med högst 10 kilo (centralt placerat).
Broschyrhylla -  420

Broschyrhylla

9 975,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder  fyra  broschyrhyllor. Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer.  Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
Broschyrhylla med skjutdörrar

Broschyrhylla med skjutdörrar

6 600,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder två  hyllplan med skjutdörrar inklusive nyckellås samt  två  broschyrhyllor. Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer.  Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.
Skåp med jalusi och lådinsats

Skåp med jalusi och lådinsats

4 850,00 kr inkl. moms
Detta skåp tillhör förvaringsserien DI som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder tre lådor,  en  öppen hylla samt förvaring med jalusi med nyckellås. Skåpet är tillverkat i tåligt och lättskött laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer.  Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Förvaringsmöblerna levereras alltid monterade.

Effektiva förvaringsmöbler för kontoret

Hos DPJ finns ett 40-tal olika förvaringsmöbler i flera färger och träslag. Detta betyder att vi har ett av Sveriges bredaste sortiment av snygg och billig kontorsförvaring.

Snygg förvaring på jobbet 

Det finns många sätt att skapa en smart kontorsförvaring och snygga till kontoret från att bli stökigt. Hos DPJ kan du skapa förvaringslösningar genom hyllsystemhurts på hjul och personlig förvaring, men också skapa öppen förvaring med hjälp av öppna skåp och hyllor.

Beställ hos DPJ redan idag!

Vid beställning får du alltid snabb leverans och minst 5 års garanti på dina produkter. Kolla in sortimentet och beställ redan idag!

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser