Vårt bästa pris

Takabsorbent Sound Off Cloud EcoSUND

 • −10%
 • Ny

Sound Off Cloud är en effektiv ljudabsorbent som hängs upp i taket för att sänka ljudnivån i rummet. Med sin vackra molnform blir absorbenten dessutom en trevlig inredningsdetalj.

 • Absorberar ljud och reducerar ekon.
 • Mjukt och dynamiskt formspråk.
 • Allergivänligt material fritt från skadliga kemikalier.
 • Med eller utan dimbar LED-belysning.
Bra deal!
1 345,50 kr
Rek. pris: 1 495,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Grey
Grey
Black
White
Bronze-Brown
Ø80 cm
Ø80 cm
Ø110 cm
Ø140 cm
Nej
Nej
1 lampa
3 lampor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Sound Off Cloud är en effektiv ljudabsorbent som hängs upp i taket för att sänka ljudnivån i rummet. Med sin vackra molnform blir absorbenten dessutom en trevlig inredningsdetalj.

 • Absorberar ljud och reducerar ekon.
 • Mjukt och dynamiskt formspråk.
 • Allergivänligt material fritt från skadliga kemikalier.
 • Med eller utan dimbar LED-belysning.

Reducera ljud och brus effektivt

Sound Off Cloud består av det unika kärnmaterialet EcoSUND som effektivt absorberar delar av det ljud som studsar omkring i rummet, och lämnar istället kvar ett mycket mer behagligt ljudklimat att vistas i. Genom att välja till en eller tre dimbara LED-lampor får du dessutom en smart mix mellan både ljudabsorption och belysning, i en och samma produkt.

Skapa en livfull känsla i lokalen

Den vackra designen i form av ett moln blir ett fint inslag i inredningen, samtidigt som du får en funktionell ljudabsorbent för stora lokaler så som öppna kontorslandskap, matsalar och skolmiljöer. För att få ett levande och dynamiskt intryck kan du gärna kombinera moln i olika färger och storlekar, samt hänga dem i olika långa vajrar.

Ett hållbart och miljövänligt val!

Materialet EcoSUND består av en blandning av 50 procent nya och 50 procent återvunna PET-fibrer, som har godkänts enligt OEKO-TEX® Standard 100. Detta betyder att de är helt fria från skadliga kemikalier. Dessutom innehåller materialet inget lim eller bindningsmedel som gör att det varken avger gaser, emissioner eller fibrer som kan orsaka allergi. Ett mycket bra val, helt enkelt – för såväl naturen som för hälsan!

Specifikation

Material

 • 50 % återvunnen PET, 50 % nya PET-fibrer.
 • Fri från lim och bindningsmedel.
 • Fri från gaser och emissionutsläpp.
 • Släpper inga fibrer som kliar, irriterar eller ger allergiska reaktioner.
 • Godkänd enligt Oeko-Tex® Standard 100.

Belysning

 • Storlek på spotlight: Ø8,2 cm.
 • Går att dimra.
 • Livslängd: 50.000 timmar.
 • Ska kopplas in av elektriker.

Övrigt

 • 5 st vajrar (2 m) med ögla och justerbar krok ingår.
 • Fäste för tak ingår ej.

Produktdetaljer

Artikelnummer 125100-3
Varumärke Götessons
Bredd 80 / 110 / 140 cm
Längd 80 / 110 / 140 cm
Tjocklek 5 cm
Material EcoSUND (PET-fibrer varav 50 % återvunnen)
Dimbar Ja
Watt 5W
Ljustemperatur 2700K
Lumen 80–90 lm/W
Garanti 2 år

Varumärke Götessons

Götessons

Funktionellt, ergonomiskt och väldesignat

Götessons Industri AB grundades 1984 i Dalstorp, av Ola Götesson. Götessons utvecklar och tillverkar produkter för kontor, konferenser och hotell. Med Europa som huvudmarknad säkerställer de ergonomiska, väldesignade och funktionella helhetslösningar.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft