Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Väggskåp & Vägghylla

Grid view
List view
Visar 1-76 av 76 objekt
Sort by
TOPSELLER
String Pocket

String Pocket hylla

975,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 350,00 kr
Spara 375,00 kr
String® pocket är ett komplett hyllpaket med två gavlar och tre hyllplan. du kan välja bland en mängd färger och material. String pocket kan kombineras på många olika sätt. Köper du ett paket får du en hylla, köper du två paket kan du bygga upp till tre sektioner.  Hyllan har blivit en ikon för minimalismen och passar lika bra hemma som på kontoret. Tack vare dess smarta design med flyttbara hyllplan kan den enkelt förnyas och förändras. Hyllan finns i flera olika färger. 
String Väggskåp Beige

String Väggskåp Beige

10 000,00 kr inkl. moms
Ett färdigt paket av String System i en mjukt beige färg som passar in i de flesta miljöer. Paketet ger dig ett flexibelt hyllsystem som du kan sätta ihop som du vill eller kombinera med en befintlig stringhylla.  4 stycken String väggavlar. 3 stycken String hyllplan. 3 stycken String skåp med skjutdörrar. Kan monteras på annat vis än bild visar.
String Kökshylla B Grå

String Kökshylla B Grå

4 350,00 kr inkl. moms
Ett färdigt paket av ett String hyllsystem där varje del är utvald för att optimera förvaringen i köket, matsalen eller baren. Hyllan kommer i en stilig och modern grå färg som passar in i de flesta miljöer. 3 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 5 stycken String J-krokar. 4 stycken String glashängare med dubbla spjut. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar. 
String Kombination E Vit

String Kombination E Vit

4 600,00 kr inkl. moms
Ett smidigt paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt String hyllsystem till bland annat hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en fräsch, vit färg som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång.
String Hatthylla 80 Vit

String Hatthylla 80 Vit

2 100,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 80 Vit är ett färdigt paket med ett String System som passar perfekt i hallen eller på det mindre kontoret. Hyllan kan sättas ihop med en annan stringhylla för att öka utrymmet.  2 stycken String väggavel. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Skohylla 60 Vit

String Skohylla 60 Vit

1 850,00 kr inkl. moms
String Skohylla 60 Vit är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts. Kan monteras på annat vis än bild visar.
String Skohylla 80 Vit

String Skohylla 80 Vit

1 975,00 kr inkl. moms
String Skohylla 80 Vit är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Pocket Metall - Taupe

String Pocket Metall - Taupe

1 225,00 kr inkl. moms
Vägghyllan String Pocket Metall är en lägre och grundare version av den populära stringhyllan. Denna modell kommer i färgen Taupe och gör sig lika bra på kontoret som i badrummet eller sovrummet. Med tre flyttbara metallhyllplan. Hyllplan med perforerad botten för enkel addering av krokar. Enkel att torka av och hålla ren. Fästs direkt på väggen.
String Kombination G Grå

String Kombination G Grå

7 725,00 kr inkl. moms
Ett färdigt förslag för ett praktiskt hyllsystem från String, helt i grått med både lådhurts och hyllplan. En flexibel och modern möbel som passar lika bra hemma i hallen som på kontoret.  2 stycken String golvgavlar 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i filt. 1 String lådhurts. 1 String stång.
String Kombination I Grå

String Kombination I Grå

12 225,00 kr inkl. moms
Detta färdiga paket innehåller utvalda delar från String System som kan sättas ihop till en rymlig hallmöbel. Ett bra val för kontoret eller för den stora familjen som vill ha ordning och reda i hallen.  2 stycken String golvgavlar och 4 stycken String väggavlar. 5 stycken String metallhyllplan. 7 stycken String Skohyllor. 1 String skålplan i filt. 2 stycken String stänger samt 5 stycken String J-krokar.
String Kombination C Svart

String Kombination C Svart

6 975,00 kr inkl. moms
Ett färdigt paket med ett String System som du enkelt sätter ihop till en nätt skoförvaring samt en hatthylla. En smidig kombination som passar bra hemma i hallen, på kontoret eller i personalrummet. 6 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 4 stycken String skohyllor. 1 String stång. 5 stycken String J-krokar. I helsvart utförande.
String Kombination E Grå

String Kombination E Grå

4 600,00 kr inkl. moms
Ett smidigt paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt String hyllsystem till bland annat hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en grå färg som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång.
String Skohylla 80 Svart

String Skohylla 80 Svart

1 975,00 kr inkl. moms
String Skohylla i svart är ett färdigt förslag för ett String System som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Kombination E Svart

String Kombination E Svart

4 600,00 kr inkl. moms
Ett praktiskt paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett String hyllsystem till bland annat hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en svart färg som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång.
String Kombination F Grå

String Kombination F Grå

4 725,00 kr inkl. moms
Paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt förvaringssystem till hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en modern, grå färg som passar in i de flesta hem och kontor.  2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång. 3-pack String Organizers förvaringslådor.
String Kökshylla B Vit

String Kökshylla B Vit

4 350,00 kr inkl. moms
Ett färdigt paket av ett String hyllsystem där varje del är utvald för att optimera förvaringen i köket, matsalen eller baren. Hyllan kommer i en stilig och diskret vit färg som passar in i de flesta miljöer. 3 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 5 stycken String J-krokar. 4 stycken String glashängare med dubbla spjut. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Hatthylla 60 Vit

String Hatthylla 60 Vit

1 975,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 60 Vit är ett paket med ett String System som passar utmärkt i en mindre hall eller ett kontorsrum. Hyllan kan även sättas ihop med en annan stringhylla för att öka utrymmet. 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Kombination I Svart

String Kombination I Svart

12 225,00 kr inkl. moms
Detta färdiga paket innehåller utvalda delar från String System som kan sättas ihop till en rymlig hallmöbel. Ett bra val för kontoret eller för den stora familjen som vill ha ordning och reda i hallen. 2 stycken String golvgavlar och 4 stycken String väggavlar. 5 stycken String metallhyllplan. 7 stycken String Skohyllor. 1 String skålplan i filt. 2 stycken String stänger samt 5 stycken String J-krokar.
String Hatthylla 80 Svart

String Hatthylla 80 Svart

2 100,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 80 Svart är ett paket med ett String System som passar perfekt i hallen eller på det mindre kontoret. Hyllan kan sättas ihop med en annan stringhylla för att öka utrymmet. 2 stycken String väggavel. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Kombination F Vit

String Kombination F Vit

4 725,00 kr inkl. moms
Paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt förvaringssystem till hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en fräsch vit färg som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång. String Organizers små förvaringslådor ingår inte i priset
String Kombination C Grå

String Kombination C Grå

6 975,00 kr inkl. moms
Ett paket med alla delar för att sätta ihop ett smidigt och snyggt hyllsystem från String. Paketet ger dig en komplett hallmöbel i grålackerad metall med klädstång, krokar och skohyllor. 6 stycken String väggavlar. 4 stycken String skohyllor (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd). 4 stycken String metallhyllplan (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd). 5 stycken String J-krokar. 1 String stång.
String Pocket Metall - Neon

String Pocket Metall - Neon

1 225,00 kr inkl. moms
Vägghyllan String Pocket Metall är en lägre och grundare version av den populära stringhyllan. Denna modell kommer i färgen Neon och gör sig lika bra i barnrummet som på det moderna kontoret.  Med tre flyttbara metallhyllplan. Hyllplan med perforerad botten för enkel addering av krokar. Enkel att torka av och hålla ren. Fästs direkt på väggen.
String Kombination C Vit

String Kombination C Vit

6 975,00 kr inkl. moms
Ett paket med alla delar som du behöver för att sätta ihop ett snyggt och smidigt hyllsystem från String. Paketet ger dig en komplett hallmöbel i metall med klädstång, krokar och skohyllor.  6 stycken String väggavlar. 4 stycken String skohyllor (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd). 4 stycken String metallhyllplan (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd). 5 stycken String J-krokar. 1 String stång. 
String Kombination F Svart

String Kombination F Svart

4 725,00 kr inkl. moms
Paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt förvaringssystem till hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en snygg, svart färg som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång. 3-pack String Organizers förvaringslådor.
String Kombination G Vit

String Kombination G Vit

7 725,00 kr inkl. moms
Ett färdigt förslag för ett praktiskt hyllsystem från String med både lådhurts och hyllplan. En flexibel och modern möbel i vitt utförande som passar lika bra hemma i hallen som på kontoret. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i grå filt. 1 String lådhurts. 1 String stång.
String Skohylla 80 Grå

String Skohylla 80 Grå

1 975,00 kr inkl. moms
String Skohylla i grått är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Kombination D Vit

String Kombination D Vit

9 475,00 kr inkl. moms
Färdigt paket med utvalda delar från String System som enkelt sätts ihop till en rymlig, vit hallmöbel. Ett smart val för kontoret eller för familjen som vill ha ordning och reda hemma i hallen. 2 stycken String golvgavlar och 2 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 5 stycken String skohyllor. 1 String skålplan. 1 String stång samt 5 String J-krokar.
String Hatthylla 80 Grå

String Hatthylla 80 Grå

2 100,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 80 Grå är ett färdigt paket med ett String System som passar perfekt i hallen eller på det lilla kontoret. Hyllan kan sättas ihop med en annan stringhylla för att öka förvaringen. 2 stycken String väggavel. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Skohylla 60 Grå

String Skohylla 60 Grå

1 850,00 kr inkl. moms
String Skohylla i grått är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 
 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts.
String Skohylla 60 Svart

String Skohylla 60 Svart

1 850,00 kr inkl. moms
String Skohylla i svart är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 
 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts. 
String Hatthylla 60 Svart

String Hatthylla 60 Svart

1 975,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 60 Svart är ett paket med ett String System som passar bra i en mindre hall eller ett kontorsrum. Hyllan kan även sättas ihop med en annan stringhylla för att bygga ut möbeln. 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Kombination H Svart

String Kombination H Svart

8 100,00 kr inkl. moms
Ett färdigt String System i svart som lätt sätts samman till en smidig möbel med lådhurts och flera hyllplan. Detta hyllsystem gör sig lika bra hemma i hallen eller i sovrummet, som på kontoret. 3 stycken String golvgavlar. 3 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i filt. 1 String lådhurts. Kan monteras ihop på annat sätt än bild visar.
String Kombination I Vit

String Kombination I Vit

12 225,00 kr inkl. moms
Detta färdiga paket innehåller utvalda delar från String System som kan sättas ihop till en rymlig hallmöbel. Ett bra val för kontoret eller för den stora familjen som vill ha ordning och reda i hallen. 2 stycken String golvgavlar och 4 stycken String väggavlar. 5 stycken String metallhyllplan. 7 stycken String Skohyllor. 1 String skålplan i filt. 2 stycken String stänger samt 5 stycken String J-krokar.
String Kombination H Vit

String Kombination H Vit

7 725,00 kr inkl. moms
Ett färdigt String System i vitt som lätt sätts samman till en smidig möbel med lådhurts och flera hyllplan. Detta hyllsystem gör sig lika bra hemma i hallen eller i sovrummet, som på kontoret. 3 stycken String golvgavlar. 3 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i grå filt. 1 String lådhurts. Kan monteras ihop på annat sätt än bild visar.
String Kombination H Grå

String Kombination H Grå

7 725,00 kr inkl. moms
Ett färdigt String System i grått som lätt sätts samman till en smidig möbel med lådhurts och flera hyllplan. Detta hyllsystem gör sig lika bra hemma i hallen eller i sovrummet, som på kontoret. 3 stycken String golvgavlar. 3 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i filt. 1 String lådhurts. Kan monteras ihop på annat sätt än bild visar.
String Hatthylla 60 Grå

String Hatthylla 60 Grå

1 975,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 60 Grå är ett paket med ett String System som passar utmärkt i en mindre hall eller ett kontorsrum. Hyllan kan även sättas ihop med en annan stringhylla för att öka förvaringen. 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Kombination G Svart

String Kombination G Svart

7 975,00 kr inkl. moms
Ett färdigt förslag för ett praktiskt hyllsystem från String med både lådhurts och hyllplan. En flexibel och modern möbel i svart utförande som passar lika bra hemma i hallen som på kontoret. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i svart filt. 1 String lådhurts. 1 String stång.
String Kombination D Grå

String Hallförvaring Kombination D Grå

9 475,00 kr inkl. moms
Färdigt paket med utvalda delar från String System som enkelt sätts ihop till en rymlig, grå hallmöbel. Ett smart val för kontoret eller för familjen som vill ha ordning och reda hemma i hallen. 2 stycken String golvgavlar och 2 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 5 stycken String skohyllor. 1 String skålplan. 1 String stång samt 5 String J-krokar.
String Kombination D Svart

String Hallförvaring Kombination D Svart

9 475,00 kr inkl. moms
Färdigt paket med utvalda delar från String System som enkelt sätts ihop till en rymlig, svart hallmöbel. Ett smart val för kontoret eller för familjen som vill ha ordning och reda hemma i hallen. 2 stycken String golvgavlar och 2 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 5 stycken String skohyllor. 1 String skålplan. 1 String stång samt 5 String J-krokar.
String Pocket Metall - Vit

String Pocket Metall - Vit

1 225,00 kr inkl. moms
Vägghyllan String Pocket Metall är en lägre och grundare version av den populära stringhyllan. Denna modell kommer i vitt och gör sig lika bra på kontoret som i badrummet eller sovrummet. Med tre flyttbara metallhyllplan. Hyllplan med perforerad botten för enkel addering av till exempel krokar. Enkel att torka av och hålla ren. Fästs direkt på väggen.

Museum Hylla

1 225,00 kr inkl. moms
En diskret och avskalad hylla i en elegant grå, beige eller vit färg med ett ovalt hyllplan. Detta är en perfekt hylla för dig som vill visa upp ett kärt konstverk, eller som vill ha ett enklare, väggfast sidobord. Kan belastas med högst 10 kilo (centralt placerat).
TOPSELLER
Magasin / Skohylla 30cm

Magasin / Skohylla - 30cm

2 340,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 600,00 kr
Spara 260,00 kr
Stilig tidskriftshylla i lättstädad aluminium, som även går utmärkt att använda som en smidig skohylla. Ett elegant hyllplan som ökar trevnaden i väntrummet och håller golvet rent i kapprummet. Lätt att torka av. Enkel att montera. Med låg kant som håller tidningar och skor på plats. 
TOPSELLER
Magasin / Skohylla 100 mm

Magasin / Skohylla - 100 cm

4 702,50 kr inkl. moms
Ord.pris 5 225,00 kr
Spara 522,50 kr
Stilig tidskriftshylla i lättstädad aluminium, som även går utmärkt att använda som en smidig skohylla. Ett elegant hyllplan som ökar trevnaden i väntrummet och håller golvet rent i kapprummet. Lätt att torka av. Enkel att montera. Med låg kant som håller tidningar och skor på plats. 
TOPSELLER
Vägghylla - Unu 60 cm

Vägghylla - Unu 60 cm

1 620,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 800,00 kr
Spara 180,00 kr
Elegant hylla utan sidor som monteras direkt på väggen. Perfekt bakom kassan för att visa upp produkter, som skafferi i köket, eller som vanlig hylla för böcker och prydnader.

Stedge hylla

2 850,00 kr inkl. moms
Stedge hylla tillverkad i såpad eller rökt ek med svartlackad metalltråd.
TOPSELLER
Gallery shelf 600 mm

Gallery shelf 600 mm

3 240,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 600,00 kr
Spara 360,00 kr
Stilren och diskret tavelhylla i aluminium som passar in i de flesta miljöer. Sätts enkelt upp på väggen och ger en stabil yta för alla typer av dekorationer, så som tavlor, posters och böcker. Gör det enkelt att byta ut konsten på väggarna.
TOPSELLER
Gallery shelf 1000 mm

Gallery shelf 1000 mm

4 027,50 kr inkl. moms
Ord.pris 4 475,00 kr
Spara 447,50 kr
Stilren och diskret tavelhylla i aluminium som passar in i de flesta miljöer. Sätts enkelt upp på väggen och ger en stabil yta för alla typer av dekorationer, så som tavlor, posters och böcker. Gör det enkelt att byta ut konsten på väggarna.

Coupé hylla - svart matt, horizontal

2 900,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i svartlackad metall. 

Coupé hylla - vit matt, horizontal

2 300,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i vitlackad metall.
Coupé hylla - svart matt, rectangular

Coupé hylla - svart matt, rectangular

2 900,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i svartlackad metall.
Rectangular

Rectangular

2 600,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i vitlackad metall.

Coupé hylla - svart matt, vertical

4 800,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i svartlackad metall.

Coupé hylla - vit matt, vertical

4 800,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i vitlackad metall.
HAY Shelving Unit

HAY Shelving Unit

2 350,00 kr inkl. moms
Luftig hylla i stål med perforerad design och synliga skruvar som ger en tydligt industriell känsla. En stilig och funktionell lösning som passar lika bra på kontoret som i det egna hemmet. Med fyra hyllplan.

Vägghylla Démon

2 975,00 kr inkl. moms
Vägghylla i en tidlös design med ett hyllplan som finns i flera olika längder och färger. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Démon - tre hyllplan

7 225,00 kr inkl. moms
Vägghylla i en tidlös design med tre hyllplan som finns i flera olika färger och längder. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Tre hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Démon - fyra hyllplan

9 050,00 kr inkl. moms
Vägghylla i en tidlös design med fyra hyllplan som finns i flera olika färger och längder. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Fyra hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Démon - fem hyllplan

12 800,00 kr inkl. moms
Vägghylla i en tidlös design med fem hyllplan som finns i flera olika färger och längder. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Fem hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Dédal

3 175,00 kr inkl. moms
En lekfull hylla i perforerad metall som finns i flera olika färger. Sätt upp en hylla som den är eller bygg häftiga, grafiska mönster genom att sätta ihop flera hyllor i ett eget personligt hyllsystem.  Kan sättas upp horisontellt eller vertikalt.  Kan sättas ihop i ett större hyllsystem.

Vägghylla Archetto - Ek

1 975,00 kr inkl. moms
Liten, rund hylla i en avskalad design med mjuka former och rena linjer. En perfekt vägghylla för att få upp växter och prydnader på väggen, eller för avlastning som ett mindre sidobord vid sängen. Enkel att montera med två skruvar.  

Hylla Hawu

9 725,00 kr inkl. moms
Svart hylla i metall med tre hyllplan, som även kan användas som ett smidigt sidobord. Det mellersta planet har två diskreta bokstöd som gör att dina böcker står stadigt utan risk för att ramla.  Enkel att flytta runt. Integrerade bokstöd. 

Vägghylla Arch

5 100,00 kr inkl. moms
Arch är en modern hylla med hyllplan i fanerad ek och böjda detaljer i bokträ, toppat med ekfaner. En vägghylla i en avskalad och stilig design som sätter den grundläggande, bärande funktionen i fokus.   I lackad eller svartbetsad ek.  Synliga träådringar.

Compile hylla - två hyllplan

4 975,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med två tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Två hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Compile hylla - tre hyllplan

7 100,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med tre tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Tre hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Compile hylla - fem hyllplan

11 350,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med fem tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Fem hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Compile hylla - sex hyllplan

13 475,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med sex tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Sex hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Compile hylla - kombination A

9 725,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med fyra tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Fyra hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Compile hylla - kombination C

18 350,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med åtta tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Åtta hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Compile hylla - kombination D

26 850,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med 12 tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  12 hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Vägghylla Folded - 2 krokar

1 850,00 kr inkl. moms
Folded är en smidig vägghylla som finns i flera olika former och färger. En modern hylla med två krokar samt en designad förvaringsyta, som bland annat passar utmärkt vid skrivbordet eller i hallen. Två praktiska krokar. Diskret djup som sparar plats i rummet.  Smidig förvaringsyta för exempelvis skrivblock, toalettartiklar, teknik, konst m.m. 

Broschyrhylla - AD Wall Case

2 047,50 kr inkl. moms
Ord.pris 2 275,00 kr
Spara 227,50 kr
AD Wall Case är en elegant broschyrhylla som är utformad för att visa upp så mycket som möjligt av broschyren. Hyllan monteras direkt på väggen och är lika stilig på egen hand som i grupp.  Med tre fack. För optimal display av broschyrer. I en stiligt och diskret design.

Tidningshylla - Wall Case

2 115,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 350,00 kr
Spara 235,00 kr
En elegant tidningshylla med höga hyllsidor som döljer röriga omslag och bidrar till en lugn och städad atmosfär. Wall Case monteras direkt på väggen och är lika stilig på egen hand som i grupp. Med tre tidningsfack. Ger ett lugnt och diskret intryck. 

Hylla Coupé rectangular - vit

2 900,00 kr inkl. moms
Coupé är en minimalistisk vägghylla i en nätt design med ram och hyllplan i vitlackerad metall. En hylla som passar bra i små utrymmen och gör sig extra bra i köket eller badrummet för stilfull förvaring.  Med 3 hyllplan. Grunt djup på 13,5 cm. Nätt och luftig design.

Bokhylla Libri - 2 hyllplan

3 775,00 kr inkl. moms
Libri sidohylla är en smäcker steghylla med två hyllplan, som kan stå för sig själv eller ihop med Libri skrivbord. Hyllan lutas mot väggen vilket gör den lätt att flytta, samtidigt som det står stabilt. Två praktiska hyllplan. Enkel att flytta. Ställbara ben. Stomme i vit- eller svartlaserad ask.

Bokhylla Libri - 5 hyllplan

7 525,00 kr inkl. moms
Libri hylla består av en smäcker steghylla med fem hyllplan. Hyllan lutas direkt mot väggen vilket gör den lätt att flytta, samtidigt som den står stabilt med ställbara ben.  Fem praktiska hyllplan. Enkel att flytta. Ställbara ben. Stomme i ask eller ek.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser