För tillfället har vi längre leveranstider än normalt och viss fördröjning hos kundtjänst till följd av COVID-19.
Läs mer här
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Väggskåp & Vägghylla

Grid view
List view
Visar 1-100 av 113 objekt
Sort by
TOPSELLER
String Pocket

String Pocket hylla

975,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 350,00 kr
Spara 375,00 kr
String® pocket är ett komplett hyllpaket med två gavlar och tre hyllplan. du kan välja bland en mängd färger och material. String pocket kan kombineras på många olika sätt. Köper du ett paket får du en hylla, köper du två paket kan du bygga upp till tre sektioner.  Hyllan har blivit en ikon för minimalismen och passar lika bra hemma som på kontoret. Tack vare dess smarta design med flyttbara hyllplan kan den enkelt förnyas och förändras. Hyllan finns i flera olika färger. 
String Hyllplan 3-pack

String Hyllplan 3-pack

725,00 kr inkl. moms
Ett 3-pack String hyllplan som passar till String hyllsystem och går att få i ett flertal färger och material. Ett utmärkt paket för dig som vill utöka din befintliga hylla eller håller på att sätta ihop en ny. I priset ingår tre hyllplan. Finns med två olika djup och längder. Max belastning: 15 kilo (jämnt fördelat).
String Golvgavel

String Golvgavel

600,00 kr inkl. moms
Med String golvgavel bygger du lätt ihop ett flexibelt hyllsystem från String, eller utökar en redan befintlig hylla. Den luftiga och stilrena designen passar lika bra i hemmet som på kontoret. Välj 1-pack eller i 2-pack.  Finns med tre olika höjder. En del av String System.
String Skåp med skjutdörrar

String Skåp med skjutdörrar

2 350,00 kr inkl. moms
Stringskåp med två separata fack, justerbart hyllplan och skjutdörrar som är enkla att öppna och stänga. Ett diskret men snyggt skåp som smälter in i och kompletterar ditt hyllsystem från String. Två fack med varsitt flyttbart hyllplan. Passar väggavlar och golvgavlar från String. Max belastning: 15 kilo. 
String Väggavel

String Väggavel

475,00 kr inkl. moms
Med String väggavel bygger du lätt ihop ett flexibelt hyllsystem från String, eller utökar en redan befintlig hylla. Den luftiga och stilrena designen passar lika bra i hemmet som på kontoret. Välj 1-pack eller i 2-pack. Finns med två olika höjder och djup. En del av String System.

String Metallhyllplan

425,00 kr inkl. moms
Hyllplan i metall som ger din stringhylla en industriell och modern känsla. Ett utmärkt val för köket då botten är utrustad med flertalet små hål som motverkar ansamling av vatten. Perforerad botten. Enkel att torka ren. Finns med olika höjd på kanten. Maxbelastning: 15 kilo.

String Skohylla

600,00 kr inkl. moms
Med String skohylla i metall är det enkelt att skapa en stilig och smidig skoförvaring. Hyllan är en del av String System och har praktiska små hål i botten som bidrar till att leda bort väta från skorna. Perforerad botten. Tål väta och smuts. Lätt att torka av och hålla ren. Max belastning: 15 kilo.
String Arbetsskiva

String Arbetsskiva

1 100,00 kr inkl. moms
Genom att fästa en arbetsskiva i din stringhylla får du ett snyggt och minimalistiskt skrivbord. Skivan finns i flera olika utföranden och passar lika bra på hemmakontoret som i barnrummet.  Maxbelastning: 15 kilo.
String Vitrinskåp

String Vitrinskåp

2 725,00 kr inkl. moms
Stiligt vitrinskåp som passar till String hyllsystem, med två skjutdörrar samt ett flyttbart hyllplan. Detta skåp gör sig lika bra i vardagsrummet eller köket hemma, som i matsalen på kaféet eller restaurangen. Hyllplan samt skjutdörrar i härdat glas.  Passar väggavlar och golvgavlar från String. Maxbelastning: 15 kilo.
String Stång

String Stång

350,00 kr inkl. moms
Stång i metall som kan användas ihop med String metallhyllplan, för upphängning av kläder eller köksredskap. Finns i tre olika längder och flera olika färger för att kunna smälta in i alla miljöer. Praktisk i hallen, sovrummet eller i köket. Passar hyllplan i metall från String.

String Tidskriftshylla Trä

850,00 kr inkl. moms
Med en tidskriftshylla i trä kan du förvara tidningar, broschyrer och böcker med stil. Denna trähylla integreras lätt i String hyllsystem och ger dig en flexibel och snygg förvaringsyta. Maximal belastning: 10 kilo.

String glashängare Spjut 2-pack

475,00 kr inkl. moms
Denna glashängare kommer från varumärket String och går att fästa under String metallhyllplan. Spjuten säljs i tvåpack och är en stilren inredningsdetalj, bland annat i köket eller baren. Finns i två olika djup. Finns i fyra färger. I priset ingår två stycken av denna vara (2-pack).
String Krokar 5-pack

String Krokar 5-pack

150,00 kr inkl. moms
J-krokar från String som kommer i fempack och går att använda ihop med String metallhyllplan. Perfekta i alla rum där du vill kunna hänga upp saker, så som handdukar, kläder eller redskap. Installeras enkelt i hålen på metallhyllans botten. I priset ingår fem stycken krokar.
String Tidskriftssamlare

String Tidskriftssamlare

350,00 kr inkl. moms
String tidskriftssamlare ger dig en smidig förvaring för tidningar, broschyrer och papper. Hållaren passar både golv- och väggavlar från String och är enkel att hänga upp samt att flytta på vid behov. Finns i tre diskreta färger. Obs! Gaveln på bilderna ingår ej!
String Skålplan

String Skålplan

975,00 kr inkl. moms
String Skålplan med tre skålar är en insats till din stringhylla som gör det lätt att samla och organisera småsaker. En praktisk förvaring i hallen, sovrummet eller vid skrivbordet på kontoret.  I ljuddämpande filt eller vattentålig ABS-plast. Maximal belastning (jämnt fördelat): Filt 3 kilo, plast 10 kilo.
String Plex Väggavel

String Plex Väggavel

600,00 kr inkl. moms
Med String väggavel i klart plexiglas ser ditt hyllsystem från String ut att sväva i luften. Det nätta men starka materialet är lätt att torka av och passar lika bra i badrummet som i loungen eller receptionen.  Lätt att rengöra. I 100 procent återvunnen akrylplast. Kommer i 1-pack eller 2-pack.
String Metallhyllplan Galvaniserad

String Metallhyllplan Galvaniserad

475,00 kr inkl. moms
Galvaniserat metallhyllplan från String, som tål alla väder och går bra att använda på till exempel balkongen eller uteplatsen. Hyllplanet har ett robust utseende som ger en industriell känsla.   Tål utomhusbruk.  Med små hål i botten som låter vatten rinna igenom.  Finns med låg och hög kant. Passar vägg- och golvgavlar från String.
String Trådraster

String Trådraster - Vit

350,00 kr inkl. moms
String Trådraster sitter direkt på väggen och är perfekt att använda ihop med de mindre lådorna String Organizers. En praktisk lösning som sparar plats, exempelvis vid skrivbordet eller i hallen. Monteras på väggen. Denna vara innefattar endast trådraster ( ej förvaringslådor ).

String Skåp med spegeldörrar

2 475,00 kr inkl. moms
Stringskåp med justerbart hyllplan i glas och spegeldörrar som enkelt skjuts i sidled för att öppna och stänga skåpet. En diskret men snygg förvaring som gör sig extra bra som badrumsskåp. Skjutdörrar i spegelglas. Flyttbart hyllplan i härdat glas. Passar väggavlar och golvgavlar från String. Max belastning: 15 kilo.
String Golvgavel Galvaniserad

String Golvgavel Galvaniserad

725,00 kr inkl. moms
Denna String golvgavel i metall är galvaniserad och har därför ett mycket bra skydd mot rost. Detta gör att gaveln kan användas utomhus, till exempel på uteplatsen, balkongen eller serveringen. Kommer i 1-pack eller 2-pack. Tål utomhusbruk.
String Väggavel Galvaniserad

String Väggavel Galvaniserad

475,00 kr inkl. moms
Denna String väggavel i metall är galvaniserad och har därför ett mycket bra skydd mot rost. Detta gör att gaveln kan användas utomhus, till exempel på uteplatsen, balkongen eller serveringen. Kommer i 1-pack eller 2-pack. Tål utomhusbruk.
String Väggskåp Beige

String Väggskåp Beige

10 000,00 kr inkl. moms
Ett färdigt paket av String System i en mjukt beige färg som passar in i de flesta miljöer. Paketet ger dig ett flexibelt hyllsystem som du kan sätta ihop som du vill eller kombinera med en befintlig stringhylla.  4 stycken String väggavlar. 3 stycken String hyllplan. 3 stycken String skåp med skjutdörrar. Kan monteras på annat vis än bild visar.
String Kökshylla B Grå

String Kökshylla B Grå

4 350,00 kr inkl. moms
Ett färdigt paket av ett String hyllsystem där varje del är utvald för att optimera förvaringen i köket, matsalen eller baren. Hyllan kommer i en stilig och modern grå färg som passar in i de flesta miljöer. 3 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 5 stycken String J-krokar. 4 stycken String glashängare med dubbla spjut. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar. 
String Kombination E Vit

String Kombination E Vit

4 600,00 kr inkl. moms
Ett smidigt paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt String hyllsystem till bland annat hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en fräsch, vit färg som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång.
String Hatthylla 80 Vit

String Hatthylla 80 Vit

2 100,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 80 Vit är ett färdigt paket med ett String System som passar perfekt i hallen eller på det mindre kontoret. Hyllan kan sättas ihop med en annan stringhylla för att öka utrymmet.  2 stycken String väggavel. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Skohylla 60 Vit

String Skohylla 60 Vit

1 850,00 kr inkl. moms
String Skohylla 60 Vit är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts. Kan monteras på annat vis än bild visar.
String Skohylla 80 Vit

String Skohylla 80 Vit

1 975,00 kr inkl. moms
String Skohylla 80 Vit är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Pocket Metall - Taupe

String Pocket Metall - Taupe

1 225,00 kr inkl. moms
Vägghyllan String Pocket Metall är en lägre och grundare version av den populära stringhyllan. Denna modell kommer i färgen Taupe och gör sig lika bra på kontoret som i badrummet eller sovrummet. Med tre flyttbara metallhyllplan. Hyllplan med perforerad botten för enkel addering av krokar. Enkel att torka av och hålla ren. Fästs direkt på väggen.
String Kombination G Grå

String Kombination G Grå

7 725,00 kr inkl. moms
Ett färdigt förslag för ett praktiskt hyllsystem från String, helt i grått med både lådhurts och hyllplan. En flexibel och modern möbel som passar lika bra hemma i hallen som på kontoret.  2 stycken String golvgavlar 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i filt. 1 String lådhurts. 1 String stång.
String Kombination I Grå

String Kombination I Grå

12 225,00 kr inkl. moms
Detta färdiga paket innehåller utvalda delar från String System som kan sättas ihop till en rymlig hallmöbel. Ett bra val för kontoret eller för den stora familjen som vill ha ordning och reda i hallen.  2 stycken String golvgavlar och 4 stycken String väggavlar. 5 stycken String metallhyllplan. 7 stycken String Skohyllor. 1 String skålplan i filt. 2 stycken String stänger samt 5 stycken String J-krokar.
String Kombination C Svart

String Kombination C Svart

6 975,00 kr inkl. moms
Ett färdigt paket med ett String System som du enkelt sätter ihop till en nätt skoförvaring samt en hatthylla. En smidig kombination som passar bra hemma i hallen, på kontoret eller i personalrummet. 6 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 4 stycken String skohyllor. 1 String stång. 5 stycken String J-krokar. I helsvart utförande.
String Kombination E Grå

String Kombination E Grå

4 600,00 kr inkl. moms
Ett smidigt paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt String hyllsystem till bland annat hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en grå färg som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång.
String Skohylla 80 Svart

String Skohylla 80 Svart

1 975,00 kr inkl. moms
String Skohylla i svart är ett färdigt förslag för ett String System som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Kombination E Svart

String Kombination E Svart

4 600,00 kr inkl. moms
Ett praktiskt paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett String hyllsystem till bland annat hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en svart färg som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång.
String Kombination F Grå

String Kombination F Grå

4 725,00 kr inkl. moms
Paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt förvaringssystem till hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en modern, grå färg som passar in i de flesta hem och kontor.  2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång. 3-pack String Organizers förvaringslådor.
String Kökshylla B Vit

String Kökshylla B Vit

4 350,00 kr inkl. moms
Ett färdigt paket av ett String hyllsystem där varje del är utvald för att optimera förvaringen i köket, matsalen eller baren. Hyllan kommer i en stilig och diskret vit färg som passar in i de flesta miljöer. 3 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 5 stycken String J-krokar. 4 stycken String glashängare med dubbla spjut. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Hatthylla 60 Vit

String Hatthylla 60 Vit

1 975,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 60 Vit är ett paket med ett String System som passar utmärkt i en mindre hall eller ett kontorsrum. Hyllan kan även sättas ihop med en annan stringhylla för att öka utrymmet. 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Kombination I Svart

String Kombination I Svart

12 225,00 kr inkl. moms
Detta färdiga paket innehåller utvalda delar från String System som kan sättas ihop till en rymlig hallmöbel. Ett bra val för kontoret eller för den stora familjen som vill ha ordning och reda i hallen. 2 stycken String golvgavlar och 4 stycken String väggavlar. 5 stycken String metallhyllplan. 7 stycken String Skohyllor. 1 String skålplan i filt. 2 stycken String stänger samt 5 stycken String J-krokar.
String Hatthylla 80 Svart

String Hatthylla 80 Svart

2 100,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 80 Svart är ett paket med ett String System som passar perfekt i hallen eller på det mindre kontoret. Hyllan kan sättas ihop med en annan stringhylla för att öka utrymmet. 2 stycken String väggavel. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Kombination F Vit

String Kombination F Vit

4 725,00 kr inkl. moms
Paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt förvaringssystem till hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en fräsch vit färg som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång. 3-pack String Organizers förvaringslådor.
String Kombination C Grå

String Kombination C Grå

6 975,00 kr inkl. moms
Ett paket med alla delar för att sätta ihop ett smidigt och snyggt hyllsystem från String. Paketet ger dig en komplett hallmöbel i grålackerad metall med klädstång, krokar och skohyllor. 6 stycken String väggavlar. 4 stycken String skohyllor (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd). 4 stycken String metallhyllplan (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd). 5 stycken String J-krokar. 1 String stång.
String Pocket Metall - Neon

String Pocket Metall - Neon

1 225,00 kr inkl. moms
Vägghyllan String Pocket Metall är en lägre och grundare version av den populära stringhyllan. Denna modell kommer i färgen Neon och gör sig lika bra i barnrummet som på det moderna kontoret.  Med tre flyttbara metallhyllplan. Hyllplan med perforerad botten för enkel addering av krokar. Enkel att torka av och hålla ren. Fästs direkt på väggen.
String Kombination C Vit

String Kombination C Vit

6 975,00 kr inkl. moms
Ett paket med alla delar som du behöver för att sätta ihop ett snyggt och smidigt hyllsystem från String. Paketet ger dig en komplett hallmöbel i metall med klädstång, krokar och skohyllor.  6 stycken String väggavlar. 4 stycken String skohyllor (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd). 4 stycken String metallhyllplan (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd). 5 stycken String J-krokar. 1 String stång. 
String Kombination F Svart

String Kombination F Svart

4 725,00 kr inkl. moms
Paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt förvaringssystem till hallen. Gavlar och hyllplan kommer i en snygg, svart färg som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 2 stycken String skohyllor. 1 String stång. 3-pack String Organizers förvaringslådor.
String Kombination G Vit

String Kombination G Vit

7 725,00 kr inkl. moms
Ett färdigt förslag för ett praktiskt hyllsystem från String med både lådhurts och hyllplan. En flexibel och modern möbel i vitt utförande som passar lika bra hemma i hallen som på kontoret. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i grå filt. 1 String lådhurts. 1 String stång.
String Skohylla 80 Grå

String Skohylla 80 Grå

1 975,00 kr inkl. moms
String Skohylla i grått är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Kombination D Vit

String Kombination D Vit

9 475,00 kr inkl. moms
Färdigt paket med utvalda delar från String System som enkelt sätts ihop till en rymlig, vit hallmöbel. Ett smart val för kontoret eller för familjen som vill ha ordning och reda hemma i hallen. 2 stycken String golvgavlar och 2 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 5 stycken String skohyllor. 1 String skålplan. 1 String stång samt 5 String J-krokar.
String Hatthylla 80 Grå

String Hatthylla 80 Grå

2 100,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 80 Grå är ett färdigt paket med ett String System som passar perfekt i hallen eller på det lilla kontoret. Hyllan kan sättas ihop med en annan stringhylla för att öka förvaringen. 2 stycken String väggavel. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Skohylla 60 Grå

String Skohylla 60 Grå

1 850,00 kr inkl. moms
String Skohylla i grått är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 
 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts.
String Skohylla 60 Svart

String Skohylla 60 Svart

1 850,00 kr inkl. moms
String Skohylla i svart är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 
 2 stycken String Väggavlar. 2 stycken String Skohyllor. Tål väta och smuts. 
String Hatthylla 60 Svart

String Hatthylla 60 Svart

1 975,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 60 Svart är ett paket med ett String System som passar bra i en mindre hall eller ett kontorsrum. Hyllan kan även sättas ihop med en annan stringhylla för att bygga ut möbeln. 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Kombination H Svart

String Kombination H Svart

8 100,00 kr inkl. moms
Ett färdigt String System i svart som lätt sätts samman till en smidig möbel med lådhurts och flera hyllplan. Detta hyllsystem gör sig lika bra hemma i hallen eller i sovrummet, som på kontoret. 3 stycken String golvgavlar. 3 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i filt. 1 String lådhurts. Kan monteras ihop på annat sätt än bild visar.
String Filthuv till skrivbordsraster

String Filthuv till skrivbordsraster

600,00 kr inkl. moms
En smidig filthuv som passar att trä över String skrivbordsraster. Filthuven dämpar ljud och ger avskärmning, vilket gör den perfekt mellan arbetsplatserna i det öppna kontorslandskapet.  Dämpar ljud och ger avskärmning. I filt av polyester.   Obs! Skrivbordsraster köpes separat!
String Kombination I Vit

String Kombination I Vit

12 225,00 kr inkl. moms
Detta färdiga paket innehåller utvalda delar från String System som kan sättas ihop till en rymlig hallmöbel. Ett bra val för kontoret eller för den stora familjen som vill ha ordning och reda i hallen. 2 stycken String golvgavlar och 4 stycken String väggavlar. 5 stycken String metallhyllplan. 7 stycken String Skohyllor. 1 String skålplan i filt. 2 stycken String stänger samt 5 stycken String J-krokar.
String Kombination H Vit

String Kombination H Vit

7 725,00 kr inkl. moms
Ett färdigt String System i vitt som lätt sätts samman till en smidig möbel med lådhurts och flera hyllplan. Detta hyllsystem gör sig lika bra hemma i hallen eller i sovrummet, som på kontoret. 3 stycken String golvgavlar. 3 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i grå filt. 1 String lådhurts. Kan monteras ihop på annat sätt än bild visar.
String Kombination H Grå

String Kombination H Grå

7 725,00 kr inkl. moms
Ett färdigt String System i grått som lätt sätts samman till en smidig möbel med lådhurts och flera hyllplan. Detta hyllsystem gör sig lika bra hemma i hallen eller i sovrummet, som på kontoret. 3 stycken String golvgavlar. 3 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i filt. 1 String lådhurts. Kan monteras ihop på annat sätt än bild visar.
String Hatthylla 60 Grå

String Hatthylla 60 Grå

1 975,00 kr inkl. moms
String Hatthylla 60 Grå är ett paket med ett String System som passar utmärkt i en mindre hall eller ett kontorsrum. Hyllan kan även sättas ihop med en annan stringhylla för att öka förvaringen. 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String stång. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
String Fristående hylla

String Fristående hylla

3 100,00 kr inkl. moms
Smidigt bakstycke som passar till String gavlar för att skapa en fristående, stabil hylla. Bakstycket är klätt i ljuddämpande filt vilket gör det till ett utmärkt val för hyllsystemet på det öppna kontoret.   Gör din stringhylla fristående. Ger avskärmning och dämpar ljud. I priset ingår String Ram för fristående hylla samt String aluminiumstolpar.  Obs! Golvgavlarna på bilden ingår ej!
String Ram till fristående hylla

String Ram till fristående hylla

2 225,00 kr inkl. moms
String Ram är ett bakstycke som passar till String gavlar för att skapa en stabil, fristående hylla. Bakstycket är klätt i ljuddämpande filt vilket gör det till ett utmärkt val för det öppna kontoret. Varan innefattar endast det filtklädda bakstycket. Ger avskärmning och dämpar ljud. Gör din stringhylla fristående. Obs! Aluminiumstolpar samt golvgavlar köpes separat!
String Kombination G Svart

String Kombination G Svart

7 975,00 kr inkl. moms
Ett färdigt förslag för ett praktiskt hyllsystem från String med både lådhurts och hyllplan. En flexibel och modern möbel i svart utförande som passar lika bra hemma i hallen som på kontoret. 2 stycken String golvgavlar. 2 stycken String väggavlar. 2 stycken String metallhyllplan. 1 String skålplan i svart filt. 1 String lådhurts. 1 String stång.
String Kombination D Grå

String Hallförvaring Kombination D Grå

9 475,00 kr inkl. moms
Färdigt paket med utvalda delar från String System som enkelt sätts ihop till en rymlig, grå hallmöbel. Ett smart val för kontoret eller för familjen som vill ha ordning och reda hemma i hallen. 2 stycken String golvgavlar och 2 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 5 stycken String skohyllor. 1 String skålplan. 1 String stång samt 5 String J-krokar.
String Kombination D Svart

String Hallförvaring Kombination D Svart

9 475,00 kr inkl. moms
Färdigt paket med utvalda delar från String System som enkelt sätts ihop till en rymlig, svart hallmöbel. Ett smart val för kontoret eller för familjen som vill ha ordning och reda hemma i hallen. 2 stycken String golvgavlar och 2 stycken String väggavlar. 4 stycken String metallhyllplan. 5 stycken String skohyllor. 1 String skålplan. 1 String stång samt 5 String J-krokar.
String Pocket Metall - Vit

String Pocket Metall - Vit

1 225,00 kr inkl. moms
Vägghyllan String Pocket Metall är en lägre och grundare version av den populära stringhyllan. Denna modell kommer i vitt och gör sig lika bra på kontoret som i badrummet eller sovrummet. Med tre flyttbara metallhyllplan. Hyllplan med perforerad botten för enkel addering av till exempel krokar. Enkel att torka av och hålla ren. Fästs direkt på väggen.

String Tidskriftshylla Tråd

475,00 kr inkl. moms
Med String Tidskriftshylla kan du exempelvis förvara tidningar, böcker och broschyrer med stil. Denna trådhylla är enkel att integrera i String hyllsystem och ger dig en snygg och flexibel förvaringsyta.  Maximal belastning: 10 kilo (jämnt fördelat).
String Pärmskåp

String Pärmskåp

3 600,00 kr inkl. moms
String Pärmskåp är ett praktiskt skåp med två hyllplan, som du lätt kan integrera i ditt String® hyllsystem. Skåpet finns i tre olika utföranden och passar lika bra på kontoret som i hemmet. Två flyttbara hyllplan. En del av String System. Max belastning: 15 kilo. 
Museum Hylla - Vit

Museum Hylla - Vit

1 225,00 kr inkl. moms
En diskret och avskalad hylla i en stilren vit färg och med ett ovalt hyllplan. Detta är en perfekt hylla för dig som vill visa upp ett kärt konstverk, eller som vill ha ett enklare, väggfast sidobord. Kan belastas med högst 10 kilo (centralt placerat).
Museum Hylla - Beige

Museum Hylla - Beige

1 225,00 kr inkl. moms
En diskret och avskalad hylla i en elegant beige färg och med ett ovalt hyllplan. Detta är en perfekt hylla för dig som vill visa upp ett kärt konstverk, eller som vill ha ett enklare, väggfast sidobord. Kan belastas med högst 10 kilo (centralt placerat).
Museum Hylla - Metallic Grå

Museum Hylla - Metallic Grå

1 225,00 kr inkl. moms
En diskret och avskalad hylla i en elegant grå färg och med ett ovalt hyllplan. Detta är en perfekt hylla för dig som vill visa upp ett kärt konstverk, eller som vill ha ett enklare, väggfast sidobord. Kan belastas med högst 10 kilo (centralt placerat).
TOPSELLER
Magasin / Skohylla 30cm

Magasin / Skohylla 30cm

2 288,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 600,00 kr
Spara 312,00 kr
Elegant tidskriftshylla som även går att använda som hylla för skor. Ökar trevnaden i väntrummet och håller golvet rent i kapprummet. Lätt att torka av. Enkel att montera.
TOPSELLER
Magasin / Skohylla 100 mm

Magasin / Skohylla 100 cm

4 598,00 kr inkl. moms
Ord.pris 5 225,00 kr
Spara 627,00 kr
Klassisk hylla för exempelvis tidsskrifter, böcker och broschyrer, som även kan användas som skohylla. Passar utmärkt i väntrummet eller i hallen. Lätt att torka av. Enkel att montera.
TOPSELLER
Vägghylla - Unu 60 cm

Vägghylla - Unu 60 cm

1 584,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 800,00 kr
Spara 216,00 kr
Elegant hylla utan sidor som monteras direkt på väggen. Perfekt bakom kassan för att visa upp produkter, som skafferi i köket, eller som vanlig hylla för böcker och prydnader.
TOPSELLER
Gallery shelf 600 mm

Gallery shelf 600 mm

3 168,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 600,00 kr
Spara 432,00 kr
Stilren och diskret tavelhylla i aluminium som passar in i de flesta miljöer. Sätts enkelt upp på väggen och ger en stabil yta för alla typer av dekorationer, så som tavlor, posters och böcker. Gör det enkelt att byta ut konsten på väggarna.
TOPSELLER
Gallery shelf 1000 mm

Gallery shelf 1000 mm

3 938,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 475,00 kr
Spara 537,00 kr
Stilren och diskret tavelhylla i aluminium som passar in i de flesta miljöer. Sätts enkelt upp på väggen och ger en stabil yta för alla typer av dekorationer, så som tavlor, posters och böcker. Gör det enkelt att byta ut konsten på väggarna.
Coupé hylla - svart matt, horizontal

Coupé hylla - svart matt, horizontal

2 000,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i svartlackad metall. 
Coupé hylla - vit matt, horizontal

Coupé hylla - vit matt, horizontal

2 000,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i vitlackad metall.
Coupé hylla - svart matt, rectangular

Coupé hylla - svart matt, rectangular

2 600,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i svartlackad metall.
Rectangular

Rectangular

2 600,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i vitlackad metall.
Coupé hylla - svart matt, vertical

Coupé hylla - svart matt, vertical

4 300,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i svartlackad metall.
Coupé hylla - vit matt, vertical

Coupé hylla - vit matt, vertical

4 300,00 kr inkl. moms
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i vitlackad metall.
HAY Shelving Unit

HAY Shelving Unit

2 350,00 kr inkl. moms
Luftig hylla i stål med perforerad design och synliga skruvar som ger en tydligt industriell känsla. En stilig och funktionell lösning som passar lika bra på kontoret som i det egna hemmet. Med fyra hyllplan.
String Aluminiumstolpe till fristående hylla

String Aluminiumstolpe till fristående hylla

975,00 kr inkl. moms
Två sidostolpar som används ihop med String Ram till fristående hylla för att skapa en stringhylla som kan stå fritt i rummet. Stolparna är i tålig och snygg aluminium som passar in i de flesta miljöer. Ställbara fötter. Varan innefattar endast de två stolparna i aluminium. Obs! Filtklädd ram (bakstycke) samt gavlar köpes separat!

Vägghylla Démon

2 850,00 kr inkl. moms
Vägghylla i en tidlös design med ett hyllplan som finns i flera olika längder och färger. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Démon - tre hyllplan

7 100,00 kr inkl. moms
Vägghylla i en tidlös design med tre hyllplan som finns i flera olika färger och längder. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Tre hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Démon - fyra hyllplan

8 850,00 kr inkl. moms
Vägghylla i en tidlös design med fyra hyllplan som finns i flera olika färger och längder. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Fyra hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Démon - fem hyllplan

11 350,00 kr inkl. moms
Vägghylla i en tidlös design med fem hyllplan som finns i flera olika färger och längder. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Fem hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Dédal

3 100,00 kr inkl. moms
En lekfull hylla i perforerad metall som finns i flera olika färger. Sätt upp en hylla som den är eller bygg häftiga, grafiska mönster genom att sätta ihop flera hyllor i ett eget personligt hyllsystem.  Kan sättas upp horisontellt eller vertikalt.  Kan sättas ihop i ett större hyllsystem.

Vägghylla Archetto - Ek

1 975,00 kr inkl. moms
Liten, rund hylla i en avskalad design med mjuka former och rena linjer. En perfekt vägghylla för att få upp växter och prydnader på väggen, eller för avlastning som ett mindre sidobord vid sängen. Enkel att montera med två skruvar.  

Hylla Hawu

9 725,00 kr inkl. moms
Svart hylla i metall med tre hyllplan, som även kan användas som ett smidigt sidobord. Det mellersta planet har två diskreta bokstöd som gör att dina böcker står stadigt utan risk för att ramla.  Enkel att flytta runt. Integrerade bokstöd. 

Vägghylla Arch

5 100,00 kr inkl. moms
Arch är en modern hylla med hyllplan i fanerad ek och böjda detaljer i bokträ, toppat med ekfaner. En vägghylla i en avskalad och stilig design som sätter den grundläggande, bärande funktionen i fokus.   I lackad eller svartbetsad ek.  Synliga träådringar.

Compile hylla - två hyllplan

4 975,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med två tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Två hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Compile hylla - tre hyllplan

7 100,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med tre tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Tre hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Compile hylla - fem hyllplan

11 350,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med fem tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Fem hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Compile hylla - sex hyllplan

13 475,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med sex tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Sex hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Compile hylla - kombination A

9 725,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med fyra tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Fyra hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Compile hylla - kombination C

18 350,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med åtta tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Åtta hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Compile hylla - kombination D

26 850,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med 12 tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  12 hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Vägghylla Folded - 2 krokar

1 850,00 kr inkl. moms
Folded är en smidig vägghylla som finns i flera olika former och färger. En modern hylla med två krokar samt en designad förvaringsyta, som bland annat passar utmärkt vid skrivbordet eller i hallen. Två praktiska krokar. Diskret djup som sparar plats i rummet.  Smidig förvaringsyta för exempelvis skrivblock, toalettartiklar, teknik, konst m.m. 
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser