Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Entrémattor

Grid view
List view
Visar 1-8 av 8 objekt
Sort by
Entrématta med tryck - anpassad utifrån behov

Entrématta med tryck - anpassad utifrån behov

1 243,75 kr inkl. moms
En slitstark entrématta med tryck vars färg, storlek och logotyp går att anpassa utifrån dina önskemål. Kontakta oss så hjälper vi dig att utforma din matta så att den passar ditt varumärke och budskap.  Utformas utifrån dina önskemål. Permanent tryck som ej kan tvättas bort. Extremt slitstark. Är tvätt- och torkbar i maskin.  Branschstandard i offentliga miljöer. Obs! Priset är endast ett från pris. Vänligen kontakta oss för en offert. 
Solett 90cm gångmatta - löpmeter

Gångmatta Solett 90cm - löpmeter

1 107,50 kr inkl. moms
Solett är en enklare torkmatta med extremt bra uppsugningsförmåga som håller golvet torrt och rent. Den passar både som entrématta i mindre lokaler och som längre matta i exempelvis korridorer. Lång lugg drar till sig och håller väta. Kan hålla upp till 7,1 liter vätska/m². Utformad för att samla den fina smutsen i mattans botten.  Tål stora temperaturskiftningar.
Solett 120cm gångmatta - löpmeter

Gångmatta Solett 120cm - löpmeter

1 453,75 kr inkl. moms
Solett är en enklare torkmatta med extremt bra uppsugningsförmåga som håller golvet torrt och rent. Den passar både som entrématta i mindre lokaler och som längre matta i exempelvis korridorer. Lång lugg drar till sig och håller väta. Kan hålla upp till 7,1 liter vätska/m². Utformad för att samla den fina smutsen i mattans botten.  Tål stora temperaturskiftningar.
Solett 180cm gångmatta - löpmeter

Gångmatta Solett 180cm - löpmeter

2 100,00 kr inkl. moms
Solett är en enklare torkmatta med extremt bra uppsugningsförmåga som håller golvet torrt och rent. Den passar både som entrématta i mindre lokaler och som längre matta i exempelvis korridorer. Lång lugg drar till sig och håller väta. Kan hålla upp till 7,1 liter vätska/m². Utformad för att samla den fina smutsen i mattans botten.  Tål stora temperaturskiftningar.
Entrématta - Standard

Entrématta - Standard

850,00 kr inkl. moms
En klassisk entrématta av hög kvalité i två olika färger. Mattan har en ovansida i 100 procent polypropen och en undersida som är gummerad vilket gör att den ligger stadigt mot golvet. EN-certifierad och brandklassad. Gummerad med PVC för stadigt grepp och enkel rengöring.

Klassisk tvättbar Entrématta - Enfärgad

350,00 kr inkl. moms
Klassisk, enfärgad entrématta som effektivt samlar upp smuts och väta i högtrafikerade miljöer så som entréer, receptioner och hissar. Mattan tål tuff användning, är tvättbar och finns i ett flertal färger.  Ljus- och färgbeständig. Fri från PVC. Tål golvvärme. Samlar upp och skyddar golvet från smuts, damm och väta. Undersida i nitrilgummi ger halkfritt resultat.  Textil yta i high twist nylon med extremt hög slitstyrka.

Klassisk tvättbar Entrématta - Tvåfärgad

325,00 kr inkl. moms
Klassisk, tvåfärgad entrématta som effektivt samlar upp smuts och väta i högtrafikerade miljöer så som entréer, receptioner och hissar. Mattan tål tuff användning, är tvättbar och finns i ett flertal färger.  Ljus- och färgbeständig. Fri från PVC. Tål golvvärme. Samlar upp och skyddar golvet från smuts, damm och väta. Undersida i nitrilgummi ger halkfritt resultat.  Textil yta i high twist nylon med extremt hög slitstyrka.

Extra Smutstålig Entrématta

350,00 kr inkl. moms
Smutstålig entrématta med extra hög lugg som effektivt fångar upp smuts och väta, och håller kvar det i mattan. Mattan är tvättbar och passar exempelvis bra i receptioner och entréer med hög trafik. Ljus- och färgbeständig. Fri från PVC. Tål golvvärme. Hög lugg fångar upp och håller smuts och väta extra effektivt. Undersida i nitrilgummi ger halkfritt resultat.  Textil yta i high twist nylon med extremt hög slitstyrka.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser