Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Hyllor

Grid view
List view
Visar 1-30 av 92 objekt
Sort by
TOPSELLER
Vägghylla - Unu 60 cm

Vägghylla Unu - 60 cm

1 462,50 kr inkl. moms
Ord.pris 1 625,00 kr
Spara 162,50 kr
Elegant hylla utan sidor som monteras direkt på väggen. Perfekt bakom kassan för att visa upp produkter, som skafferi i köket, eller som vanlig hylla för böcker och prydnader.
TOPSELLER
vissa varianter i lager

String Pocket hylla

850,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 200,00 kr
Spara 350,00 kr
Vägghyllan String Pocket är en lägre och grundare version av den populära stringhyllan. Denna modell finns i flera olika utföranden och gör sig lika bra på kontoret som i badrummet eller sovrummet. Med tre flyttbara hyllplan. Enkel att torka av och hålla ren. Fästs direkt på väggen.
HAY Shelving Unit

Hylla HAY Shelving Unit

2 325,00 kr inkl. moms
HAY Shelving Unit är en luftig hylla i stål med perforerad design och synliga skruvar som ger en tydligt industriell känsla. En stilig och funktionell lösning som passar lika bra på kontoret som i privata hem. Modern och industriell känsla. Med flera praktiska hyllplan. I tålig, pulverlackerad stål.

Hylla Museum™ NM&.045

1 350,00 kr inkl. moms
Museum™ är en avskalad hylla som finns i flera färger och består av ett ovalt hyllplan. En perfekt hylla för dig som vill visa upp ett kärt konstverk, eller som vill ha ett enklare, väggfast sidobord. Kan belastas med max 10 kg (centralt placerat).
TOPSELLER

String Väggskåp - Vardagsrum E

10 800,00 kr inkl. moms
Färdigt paket av String System i behagliga färger som passar in i de flesta miljöer. Paketet ger dig ett flexibelt hyllsystem som du kan sätta ihop som du vill eller kombinera med en befintlig stringhylla.  4 stycken (2x2-pack) String väggavlar (H75xD30 cm). 3 stycken String hyllplan (B78xD30 cm). 3 stycken String skåp med skjutdörrar (B78xD30xH42 cm). Kan monteras på annat vis än bild visar.
String Kökshylla B Grå

String Kökshylla - med spjut för vinglas

6 475,00 kr inkl. moms
Ett färdigt paket av ett String hyllsystem där varje del är utvald för att optimera förvaringen i köket, matsalen eller baren. Hyllan kommer i en stilig grå eller vit färg som passar in i de flesta miljöer. Med fyra flyttbara metallhyllplan. Spjut för upphängning av glas på fot. Hyllplan med perforerad botten för enkel addering av krokar. Enkel att torka av och hålla ren. Fästs direkt på väggen.

String Vägghylla - Kök E

2 725,00 kr inkl. moms
Vägghyllan i metall är en lägre och grundare version av den populära stringhyllan. Denna modell kommer i fyra färger och gör sig lika bra på kontoret som i badrummet eller sovrummet. Med tre flyttbara metallhyllplan. Hyllplan med perforerad botten för enkel addering av krokar. Enkel att torka av och hålla ren. Fästs direkt på väggen.

String Vägghylla - Hall R

5 225,00 kr inkl. moms
Ett praktiskt paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett String hyllsystem till bland annat hallen. Gavlar och hyllplan kommer i flera snygga färger  som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar (H200xD30 cm). 1 stycken String metallhyllplan hög kant (B78xD30 cm). 1 stycken String metallhyllplan låg kant (B78xD30 cm). 2 stycken String skohyllor (B78xD30 cm). 1 String stång (B78 cm). Ett 5-pack J-krokar.

String Hallkombination - Medium

7 250,00 kr inkl. moms
Ett paket med alla delar som du behöver för att sätta ihop ett snyggt och smidigt hyllsystem från String. Paketet ger dig en komplett hallmöbel i metall med klädstång, krokar och skohyllor.  6 stycken String väggavlar. 4 stycken String skohyllor (2 st 58 cm, 2 st 78 cm i bredd). 4 stycken String metallhyllplan (2 st 58 cm, 2 st 78 cm i bredd). 5 stycken String J-krokar. 1 String stång. 

String Hallkombination L

5 000,00 kr inkl. moms
Paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt förvaringssystem till hallen. Gavlar och hyllplan kommer i flera snygga färger som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar (H200xD30 cm). 1 stycken String metallhyllplan hög kant (B78x30 cm). 2 stycken String skohyllor (B78xD30 cm). 1 String stång (B78 cm). 1 stycken String metallhyllplan låg kant (B78xD30cm).

String Hallkombination - Large

12 975,00 kr inkl. moms
Detta färdiga paket innehåller utvalda delar från String System som kan sättas ihop till en rymlig hallmöbel. Ett bra val för kontoret eller för den stora familjen som vill ha ordning och reda i hallen. Med flera flyttbara metallhyllplan. Hyllplan med perforerad botten för enkel addering av krokar. Två stänger för upphängning av galgar. Filtade skålar för småsaker. Enkel att torka av och hålla ren.

String vägghylla - med lådhurts och hyllplan

8 675,00 kr inkl. moms
Ett färdigt String System i grått som lätt sätts samman till en smidig möbel med lådhurts och flera hyllplan. Detta hyllsystem gör sig lika bra hemma i hallen eller i sovrummet, som på kontoret. 3 stycken String golvgavlar (H85xD30 cm). 2 stycken String metallhyllplan låg kant (B58cmxD30 cm). 1 stycken String metallhyllplan hög kant (B58cmxD30 cm). 1 String skålplan i filt (B78 cm). 1 String lådhurts (B78 cm). Kan monteras ihop på annat sätt än bild visar.

String Vägghylla med tillhörande topphylla

8 300,00 kr inkl. moms
Ett färdigt förslag för ett praktiskt hyllsystem från String med både lådhurts och hyllplan. En flexibel och modern möbel i svart utförande som passar lika bra hemma i hallen som på kontoret. 2 stycken (1x2-pack) String golvgavlar H85xD30 cm. 2 stycken (1x2-pack) String väggavlar H50xD30 cm. 2 stycken String metallhyllplan 1 med hög kant B78x30 cm och en med låg kant B78xD30cm . 1 String skålplan i filt B78xD30 cm. 1 String lådhurts B78xD30 CM. 1 String stång Längd 78 cm.

String Hallförvaring

10 000,00 kr inkl. moms
Färdigt paket med utvalda delar från String System som enkelt sätts ihop till en rymlig hallmöbel. Ett smart val för kontoret eller för familjen som vill ha ordning och reda hemma i hallen. Med flera flyttbara metallhyllplan. Hyllplan med perforerad botten för enkel addering av krokar. Stång för upphängning av galgar. Enkel att torka av och hålla ren. Fästs direkt på väggen.

String Pocket - Metall

1 375,00 kr inkl. moms
Vägghyllan String Pocket Metall är en lägre och grundare version av den populära stringhyllan. Denna modell finns i tre färger och gör sig lika bra på kontoret som i badrummet eller sovrummet. Med tre flyttbara metallhyllplan. Hyllplan med perforerad botten för enkel addering av till exempel krokar. Enkel att torka av och hålla ren. Fästs direkt på väggen. Endast 15 cm djup.

Vägghylla Démon

3 050,00 kr inkl. moms
Vägghylla i en tidlös design med ett hyllplan som finns i flera olika längder och färger. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Démon - tre hyllplan

7 425,00 kr inkl. moms
Vägghylla i en tidlös design med tre hyllplan som finns i flera olika färger och längder. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Tre hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Démon - fyra hyllplan

9 325,00 kr inkl. moms
Vägghylla i en tidlös design med fyra hyllplan som finns i flera olika färger och längder. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Fyra hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Démon - fem hyllplan

13 175,00 kr inkl. moms
Vägghylla i en tidlös design med fem hyllplan som finns i flera olika färger och längder. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Fem hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Dédal

3 275,00 kr inkl. moms
En lekfull hylla i perforerad metall som finns i flera olika färger. Sätt upp en hylla som den är eller bygg häftiga, grafiska mönster genom att sätta ihop flera hyllor i ett eget personligt hyllsystem.  Kan sättas upp horisontellt eller vertikalt.  Kan sättas ihop i ett större hyllsystem.

Vägghylla Archetto - Ek

1 975,00 kr inkl. moms
Liten, rund hylla i en avskalad design med mjuka former och rena linjer. En perfekt vägghylla för att få upp växter och prydnader på väggen, eller för avlastning som ett mindre sidobord vid sängen. Enkel att montera med två skruvar.  

Vägghylla Arch

5 400,00 kr inkl. moms
Arch är en modern hylla med hyllplan i fanerad ek och böjda detaljer i bokträ, toppat med ekfaner. En vägghylla i en avskalad och stilig design som sätter den grundläggande, bärande funktionen i fokus.   I lackad eller svartbetsad ek.  Synliga träådringar.

Hylla Compile - 2 hyllplan

6 050,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med två tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Två hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Hylla Compile - 3 hyllplan

8 650,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med tre tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Tre hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Hylla Compile - 5 hyllplan

13 950,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med fem tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Fem hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Hylla Compile - 6 hyllplan

16 650,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med sex tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Sex hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Hylla Compile - Kombination med 4 hyllplan

12 350,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med fyra tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Fyra hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Hylla Compile - kombination med sex hyllplan

17 725,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med sex tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet. Sex hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem

Hylla Compile - Kombination med 8 hyllplan

24 175,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med åtta tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Åtta hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Hylla Compile - Kombination med 12 hyllplan

34 375,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med 12 tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  12 hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft