Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Hyllor

Grid view
List view
Visar 1-30 av 67 objekt
Sort by
TOPSELLER
Vägghylla - Unu 60 cm

Vägghylla Unu - 60 cm

1 462,50 kr inkl. moms
Ord.pris 1 625,00 kr
Spara 162,50 kr
Elegant hylla utan sidor som monteras direkt på väggen. Perfekt bakom kassan för att visa upp produkter, som skafferi i köket, eller som vanlig hylla för böcker och prydnader.
HAY Shelving Unit

Hylla HAY Shelving Unit

2 325,00 kr inkl. moms
HAY Shelving Unit är en luftig hylla i stål med perforerad design och synliga skruvar som ger en tydligt industriell känsla. En stilig och funktionell lösning som passar lika bra på kontoret som i privata hem. Modern och industriell känsla. Med flera praktiska hyllplan. I tålig, pulverlackerad stål.

Vägghylla Démon

3 050,00 kr inkl. moms
Vägghylla i en tidlös design med ett hyllplan som finns i flera olika längder och färger. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Démon - tre hyllplan

7 425,00 kr inkl. moms
Vägghylla i en tidlös design med tre hyllplan som finns i flera olika färger och längder. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Tre hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Démon - fyra hyllplan

9 325,00 kr inkl. moms
Vägghylla i en tidlös design med fyra hyllplan som finns i flera olika färger och längder. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Fyra hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Démon - fem hyllplan

13 175,00 kr inkl. moms
Vägghylla i en tidlös design med fem hyllplan som finns i flera olika färger och längder. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Fem hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Dédal

3 275,00 kr inkl. moms
En lekfull hylla i perforerad metall som finns i flera olika färger. Sätt upp en hylla som den är eller bygg häftiga, grafiska mönster genom att sätta ihop flera hyllor i ett eget personligt hyllsystem.  Kan sättas upp horisontellt eller vertikalt.  Kan sättas ihop i ett större hyllsystem.

Vägghylla Archetto

2 100,00 kr inkl. moms
Liten, rund hylla i en avskalad design med mjuka former och rena linjer. En perfekt vägghylla för att få upp växter och prydnader på väggen, eller för avlastning som ett mindre sidobord vid sängen. Enkel att montera med två skruvar.   I två snygga färger svart eller ek.

Vägghylla Arch

5 400,00 kr inkl. moms
Arch är en modern hylla med hyllplan i fanerad ek och böjda detaljer i bokträ, toppat med ekfaner. En vägghylla i en avskalad och stilig design som sätter den grundläggande, bärande funktionen i fokus.   I lackad eller svartbetsad ek.  Synliga träådringar.

Hylla Compile - 2 hyllplan

6 050,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med två tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Två hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Hylla Compile - 3 hyllplan

8 650,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med tre tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Tre hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Hylla Compile - 5 hyllplan

13 950,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med fem tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Fem hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Hylla Compile - 6 hyllplan

16 650,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med sex tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Sex hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Hylla Compile - Kombination med 4 hyllplan

12 350,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med fyra tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Fyra hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Hylla Compile - kombination med sex hyllplan

17 725,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med sex tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet. Sex hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem

Hylla Compile - Kombination med 8 hyllplan

24 175,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med åtta tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  Åtta hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Hylla Compile - Kombination med 12 hyllplan

34 375,00 kr inkl. moms
Färdig kombination av hyllsystemet Compile, med 12 tåliga hyllplan i pulverlackerat stål. En stadig hylla i en luftig och modern design som passar lika bra på kontoret som i det privata hemmet.  12 hyllplan med skyddande kant mot väggen. Enkel att kombinera med andra hyllor från Compile hyllsystem. 

Vägghylla Folded - 2 krokar

1 825,00 kr inkl. moms
Folded är en smidig vägghylla som finns i flera olika former och färger. En modern hylla med två krokar samt en designad förvaringsyta, som bland annat passar utmärkt vid skrivbordet eller i hallen. Två praktiska krokar. Diskret djup som sparar plats i rummet.  Smidig förvaringsyta för exempelvis skrivblock, toalettartiklar, teknik, konst m.m. 

Hylla Add Boxställ - 3 korgar i plåt

7 500,00 kr inkl. moms
Add Boxställ är en elegant hylla med tre förvaringskorgar i plåt som är möjlig att välja med snurrbar fotplatta. En modern hylla där du kan förvara vad du vill, i hemmet, loungen eller på kontoret.  Med ställfötter eller snurrbar fotplatta. Praktiska korgar i plåt. Stabil ram av lackerade stålrör på 2,8 cm.

Hylla Add Infoställ - 3 korgar i perforerad plåt

7 500,00 kr inkl. moms
Add Infoställ är en elegant hylla med tre korgar i perforerad plåt, som är möjlig att välja med snurrbar fotplatta. En modern tidningshylla som visar upp tidningar och broschyrer på ett tilltalande sätt. Med ställfötter eller snurrbar fotplatta. Praktiska korgar i perforerad plåt. Stabil ram av lackerade stålrör på 2,8 cm.

Broschyrhylla Wall AD Case

2 300,00 kr inkl. moms
AD Wall Case är en elegant broschyrhylla som är utformad för att visa upp så mycket som möjligt av broschyren. Hyllan monteras direkt på väggen och är lika stilig på egen hand som i grupp.  Med tre fack. För optimal display av broschyrer. I en stiligt och diskret design.
vissa varianter i lager

Tidningshylla Wall Case

2 350,00 kr inkl. moms
En elegant tidningshylla med höga hyllsidor som döljer röriga omslag och bidrar till en lugn och städad atmosfär. Wall Case monteras direkt på väggen och är lika stilig på egen hand som i grupp. Med tre tidningsfack. Ger ett lugnt och diskret intryck. 

Tidningshylla Floor Case

6 500,00 kr inkl. moms
En elegant tidningshylla med höga sidor som döljer röriga omslag och bidrar till en lugn och städad atmosfär. Floor Case har tidningsfack på bägge sidor och är lika stilig ensam som i grupp. Med sex tidningsfack. Står fritt i rummet. Ger ett lugnt och stiligt intryck. I helsvart utförande.

Broschyrhylla Floor AD Case

6 500,00 kr inkl. moms
Floor AD case är en elegant broschyrhylla som är utformad för att visa upp så mycket som möjligt av broschyren. En dubbelsidig hylla som står snyggt i bland annat receptionen eller väntrummet.  I stilrent, svart utförande.  Med sex fack för broschyrer. Står fritt i rummet. 
Zet Shelves, 1x2

Zet Shelves, 1x2

5 475,00 kr inkl. moms
Zet Shelves, 1x2 är ett smart förvaringssystem som finns i flera olika storlekar och går enkelt att kombinera med varandra. Zet Shelves har en modern luftig design bestående utav trähyllor samt metallram. Hyllan är väldigt stabil och passar bra i alla olika miljöer, som hylla, sidobord, avlastnings hylla eller bokhylla. 

Zet Shelves, 1x4

9 975,00 kr inkl. moms
Zet Shelves, 1x4 är ett smart förvaringssystem som finns i flera olika storlekar och går enkelt att kombinera med varandra. Zet Shelves har en modern luftig design bestående utav trähyllor samt metallram. Hyllan är väldigt stabil och passar bra i alla olika miljöer.  

Zet Shelves, 2x4

21 975,00 kr inkl. moms
Zet Shelves, 2x4 är ett smart förvaringssystem som finns i flera olika storlekar och går enkelt att kombinera med varandra. Zet Shelves har en modern luftig design bestående utav trähyllor samt metallram. Hyllan är väldigt stabil och passar bra i alla olika miljöer.  Zet Shelves finns i två olika färgkombinationer, krom/svart och svart/svart.
Zet Shelves, 2x2

Zet Shelves, 2x2

9 975,00 kr inkl. moms
Zet Shelves, 2x2 är ett smart förvaringssystem som finns i flera olika storlekar och går enkelt att kombinera med varandra. Zet Shelves har en modern luftig design bestående utav trähyllor samt metallram. Hyllan är väldigt stabil och passar bra i alla olika miljöer.  Zet Shelves finns i två olika färgkombinationer, krom/svart och svart/svart.

Vägghängt skrivbord Rail Desk

3 175,00 kr inkl. moms
Rail Desk är ett vägghängt skrivbord som även gör sig bra som hylla eller avlastningsbord. Med sin nätta design ger bordet ett luftigt intryck och passar lika bra i hemmet som på det stora kontoret.  Skruvas enkelt fast i väggen. Ram i stabil stål. Bordsskiva i tålig MDF samt ekfaner. Minimalistisk design som passar in överallt.

Stedge hylla

3 575,00 kr inkl. moms
Stedge hylla tillverkad i såpad eller rökt ek med svartlackad metalltråd.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft