Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Sittpallar

Grid view
List view
Visar 1-20 av 20 objekt
Sort by
TOPSELLER

Pall Cobra - Stapelbar

2 700,00 kr inkl. moms
Cobra är en smidig och snygg pall som kommer med sits i laserad eller naturell björk och stativ i kromat stål. Pallen går att stapla vilket gör den väldigt praktisk att förvara när den inte används.  Modern design. Smidigt stapelbar. 
vissa varianter i lager

Pall Fan - Svart läder, trä

6 475,00 kr inkl. moms
Den eleganta pallen Fan kommer med bas i naturlig ek eller svart björk och sits i svart läder. En stilig pall vars luftiga design får den att passa och smälta in i de flesta miljöer.  Vacker, ribbad bas i naturlig ek eller svart björk. Rund sits klädd i svart läder. Elegant och luftig design. 
Revolver Stool

Pall Revolver Stool

1 550,00 kr inkl. moms
Med Revolver Stool får du en stilig pall i pulverlackerat stål vars sits går att rotera 360 grader. Den avskalade designen gör pallen till ett lika elegant inslag på kontoret som i vardagsrummet eller hallen. Sits som går att snurra 360 grader. Lättskött och slitstark yta.

Pall Figurine

4 725,00 kr inkl. moms
Figurine träpall finns i betsad eller lackad ek, och har en klassisk och tidlös design. Med sina raka linjer och luftiga utseende är detta en stilig pall som är lika praktisk i sovrummet eller hallen, som i köket. Ben i massiv ek. Sits i gjuten ek. Snygga, synliga träådringar.

Pall Low Stool

6 375,00 kr inkl. moms
En låg träpall i FSC-certifierat ek- eller bokträ, med en bekväm sits klädd i äkta läder. Low Stool är en smidig pall som känns exklusiv att plocka fram när du är i behov av en extra sittplats.  Sits i äkta läder. Trä från ansvarsfulla skogsbruk.

Pall Fiber med träben

3 150,00 kr inkl. moms
Fiber är en vacker och bekväm pall med ben i trä och sits i klädd eller oklädd plast. Denna smidiga pall är utmärkt att plocka fram när du behöver en extra sittplats runt bordet, eller för avlastning i hallen.  Lättrengörligt säte i plast med träfiber. Kan fås med sits klädd i läder. Stabil träbas i massiv ek.  Liten och smidig design.

Pall Fiber med stålben

2 200,00 kr inkl. moms
Fiber är en vacker och bekväm pall med ben i stål och sits i klädd eller oklädd plast. Denna smidiga pall är utmärkt att plocka fram när du behöver en extra sittplats vid bordet, eller för avlastning i hallen. Lättrengörligt säte i plast med träfiber. Kan fås med sits klädd i läder. Stabil men smäcker metallbas. Liten och smidig design.

Pall Lilla Snåland

4 475,00 kr inkl. moms
Pallen Lilla Snåland tar sitt ansvar ur ett miljöperspektiv då den är tillverkad av spillbitar från övrig produktion i verkstaden. Passar fint för avlastning i hallen eller som sittplats vid matbordet. Skapad av spillbitar. Prisbelönt design och konstruktion. Tillverkad av massiv björk.

Pall Palle

1 800,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 050,00 kr
Spara 250,00 kr
Pallen Palle utmärks av sin nätta design i massiv björk med utsvängda ben och skålad sits. Pallen gör sig lika bra för avlastning i hallen eller sovrummet, som smidig sittplats vid matbordet. Generös sits med mjuka former. Lätt att montera. Utförd i massiv björk. Passar in i de flesta miljöer. 
Pebble Stool

Pebble Stool

4 300,00 kr inkl. moms
Pebble är en vacker pall som fått sin ojämna sits inspirerad av stenar som slipats av havets vågor. Pallen har en organisk känsla med naturliga träådringar och ett stativ som för tanken till drivved.  Tre fotstöd med olika höjder. Vackert rundad men ojämn sits. Synliga, naturliga träådringar. Stabilt stativ i pulverlackerat stål.

Pall Bag

5 125,00 kr inkl. moms
Bag är en praktisk pall som du enkelt flyttar runt tack vare det stiliga handtaget i läder. Bag finns i flera olika färger, från diskret svart till piffig äppelgrön, och passar lika bra i hemmet som på kontoret.  Praktiskt, återfjädrande handtag i snyggt läder.  Lätt att flytta runt (låg vikt på 4 kg).
SCREW PALL

Pall Screw - Justerbar sitthöjd

6 325,00 kr inkl. moms
Screw är en funktionell pall i ett industriellt utförande där den höj- och sänkbara funktionen gjorts till en del av designen. Screw kommer i svart gjutjärn och stål, vilket ger en stabil och hållbar pall.  Justerbar sitthöjd. Lämpad för utomhus- och inomhusbruk. Står stabilt med en vikt på 15 kg. Städas enkelt av med mjuk, fuktad trasa.

Pall Dot™ - Svart läder

2 675,00 kr inkl. moms
Dot™ är en tidlös och minimalistisk pall med sits i läder och ben i pulverlackerat stål. Pallens sofistikerade uttryck gör att den enkelt smälter in i alla miljöer, såväl privata som offentliga. Elegant och avskalad design. Formgiven av Arne Jacobsen.

Pall Tap

2 000,00 kr inkl. moms
Tap är en stapelbar, trebent pall med ben i ek eller valnöt samt sits av gjutet PU-skum. Tap finns i flera trevliga färger som är väldigt fina att kombinera med varandra vid köp av flera pallar. Lättstädat säte i hårt PU-skum med hög hållbarhet. Går att stapla. Lätt att montera.

Sittpall Adam

2 875,00 kr inkl. moms
Sittpall Adam är en stilren pall med underrede i pulverlackerat stål och sits i vacker ek eller läder. Pallen passar fint in i hallen, som extra sittplats vid matbordet men även som ett praktiskt sidobord. Industriell och funktionell design. Flera olika användningsområden. Sits i ek eller läder.

Pall Earth, Natural Edition - Återvunnet material, justerbar höjd

4 250,00 kr inkl. moms
Pallen Earth Natural Edition har sits av återvunna insulinpennor och korn från Carlsbergs ölproduktion. En miljövänlig pall med justerbar höjd och ett rustikt utseende som passar bra i moderna miljöer. Hållbart tillverkad. Sits i återvunna material. Justerbar sitthöjd (45-72 cm). Stabila stålben som kan användas som fotstöd.

Pall/Sidobord Cork Family Model D

4 325,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 450,00 kr
Spara 125,00 kr
Cork har en stabil och robust konstruktion vilket gör den lämplig att använda som pall, sidobord eller avlastningsbord. Tillverkad i naturlig, obehandlad kork är pallen både hållbar och lätt att flytta runt. Len, behaglig yta. Lätt att bära och flytta runt. Tillverkad av naturlig och återvinningsbar kork.

Pall/Sidobord Cork Family Model E

4 325,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 450,00 kr
Spara 125,00 kr
Cork har en stabil och robust konstruktion vilket gör den lämplig att använda som pall, sidobord eller avlastningsbord. Tillverkad i naturlig, obehandlad kork är pallen både hållbar och lätt att flytta runt. Len, behaglig yta. Lätt att bära och flytta runt. Tillverkad av naturlig och återvinningsbar kork.

Artek Stool 60

2 350,00 kr inkl. moms
Stool 60 är Alvar Aaltos ikoniska trebenta pall, som präglas av sin enkla men samtidigt kärnfulla design. Denna mångsidiga pall passar lika bra som såväl sittpall som avlastningsyta eller sängbord. Stapelbar upp till 10 pallar. Funktionell och mångsidig design. Enkel montering.

Artek Stool E60

2 650,00 kr inkl. moms
Stool E60 är Alvar Aaltos klassiska fyrbenta pall, som präglas av sin enkla men samtidigt kärnfulla design. Denna mångsidiga pall passar lika bra som såväl sittpall som avlastningsyta eller sängbord. Stapelbar upp till 10 pallar. Funktionell och mångsidig design. Enkel montering.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft