Pall Palle

 • Ny

Palle utmärks av sin nätta design i massiv björk med utsvängda ben och skålad sits. Pallen gör sig lika bra för avlastning i hallen eller sovrummet, som smidig sittplats vid matbordet.

 • Enkel att montera.
 • Levereras med glidfötter.
 • Passar in i de flesta miljöer.
 • Generös sits med mjuka former.
2 375,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Gryningsblå 57
Vit 21
Ljusgrå 51
Mörkgrå 62
Svart 52
Lavar Blågrön 55
Skogstjärn Blågrön 56
Gryningsblå 57
Midnattsblå 58
Puderrosa 63
Olivgrön 64
Naturell olja
Ljus Mattlack
Vitolja
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Palle utmärks av sin nätta design i massiv björk med utsvängda ben och skålad sits. Pallen gör sig lika bra för avlastning i hallen eller sovrummet, som smidig sittplats vid matbordet.

 • Enkel att montera.
 • Levereras med glidfötter.
 • Passar in i de flesta miljöer.
 • Generös sits med mjuka former.

Generös sits med mjuka former

Pallen har en generös sits där sittytan är mjukt skålformad vilket gör Palle behaglig att sitta på. Den fungerar perfekt som extra sittplats i hemmet eller som avlastningsbord med en fin krukblomma på.

Enkel att montera

Palle levereras plattpaketerad och det enda du behöver göra är att skruva fast benen och fästa glidfötterna på benens ändar. Benen skruvas direkt in i sitsen (helt utan externa skruvar) vilket gör pallen simpel att montera. 

Snygg pall i flera färger

Här får du en smidig pall som finns i flera olika färger vilket gör att den fungerar med de flesta inredningsstilar. Välj en puderrosa eller olivgrön variant för att tillföra liv i rummet, eller en svart för ett mer klassiskt uttryck. Trots färgval går pallen att använda i olika sammanhang – ha den för att sitta på eller som nattduksbord att ställa väckarklockan eller vattenglaset på.

Om formgivaren – Yngve Ekström

Yngve Ekström drev en egen linje som gjorde många av hans möbler till designklassiker. Född 1913 i Småländska Hagafors tog Yngve anställning på Sveriges äldsta möbelfabrik redan som 13-åring. Där utvecklade han sin unika begåvning för snickeri och en slående känsla för material och konstruktion. Med enkelhet som designidé skapade Yngve många älskade möbler men det är fåtöljen Lamino från 50-talet som de flesta förknippar hans namn med. "Att ha gjort en bra stol är kanske inget dåligt livsverk" – Yngve Ekström, 1960 i tidningen Arbetet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft