Färdiga grupper

Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Kampanj

I lager

Pris

6600.055800.0

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Färdiga grupper till kontoret

Vi har färdiga grupper för kontorets olika delar. Med ett komplett möbelpaket för matsalen, kontorsytan eller mötesrummet blir kontoret både ergonomiskt och fint, samtidigt som du slipper lägga värdefull tid på att leta möbler som passar ihop.

Smidiga paketlösningar i alla prisklasser

Alla kontor förtjänar bra kontorsmöbler, oavsett budget. Därför har vi satt ihop våra möbelpaket så att det finns en färdig grupp för varje plånbok. Välj bland olika storlekar, färger och material för att hitta rätt möbler utifrån kontorslandskapets utformning och arbetsmiljö.

Möbelset kontor – handla online hos DPJ

Köp en färdig grupp som passar din lokal. Hos oss hittar du kompletta möbelset för hela kontoret i olika stilar, storlekar och prisklasser.

Färdig konferensgrupp för mötesrummet

Våra färdiga konferensgrupper passar små som stora mötesrum. Välj en grupp med högt projektbord och sadelstolar för aktiva möten, eller en med ett vanligt konferensbord och bekväma konferensstolar. Här finns ett färdigt möbelset för varje mötesrum, oavsett storlek och inredningsstil.

Set med skrivbord och kontorsstol

Våra kompletta arbetsplatser passar lika bra på det stora kontoret som i hemmets datorhörna. Samtliga paket innehåller ett höj- och sänkbart skrivbord samt en ergonomisk kontorsstol från ledande varumärken.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft