Vårt bästa pris

Bordsskärm Modea - Inklusive bordsbeslag

 • −20%
 • Ny

Med bordsskärmen Modea skapar du en behaglig arbetsmiljö i kontorslandskapet. Skärmen absorberar och dämpar effektivt ljud, och ger samtidigt den enskilda arbetsplatsen avskildhet.

 • Skärmar av och dämpar ljudnivån.
 • Stoppad med brandsäker stenull.
 • Enkel montering på bordsskivan.
 • Stilrena, svarta bordsbeslag ingår.
 • Passar skrivbord från 80 till 180 cm.
Bra deal!
2 080,00 kr
Rek. pris: 2 600,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
B140 x H65 cm
B80 x H65 cm
B120 x H65 cm
B140 x H65 cm
B160 x H65 cm
B180 x H65 cm
Grå 90
Grå 90
Ljusgrå 83
Svart 96
Beige 08
Grön 72
Rosa 61
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Med bordsskärmen Modea skapar du en behaglig arbetsmiljö i kontorslandskapet. Skärmen absorberar och dämpar effektivt ljud, och ger samtidigt den enskilda arbetsplatsen avskildhet.

 • Skärmar av och dämpar ljudnivån.
 • Stoppad med brandsäker stenull.
 • Enkel montering på bordsskivan.
 • Stilrena, svarta bordsbeslag ingår.
 • Passar skrivbord från 80 till 180 cm.

Arbeta avskilt och koncentrerat

Bordsskärm Modea består av en stabil träkonstruktion fylld med stenull som effektivt absorberar och dämpar stora delar av det ljud som studsar omkring i rummet. Samtidigt skärmar Modea av skrivbordet vilket skapar avskildhet och ger ökad koncentration när du sitter vid din arbetsplats. Tack vare detta bidrar skrivbordsskärmen till ett behagligt ljudklimat på hela kontoret.

Montera enkelt med medföljande fästen

Ljudabsorbenten monteras direkt på din skrivbordsskiva med hjälp av medföljande svarta skruvbeslag, som håller skärmen stabilt på plats utan att varken göra någon åverkan på bordsskivan eller ta upp för mycket bordsyta. Dessutom gör de smidiga skruvfästena det enkelt för dig att flytta skärmen när det behövs.

Specifikation

 • Fylld med ljudabsorberande stenull.
 • Ramkonstruktion av massivt trä.
 • Klädd i tyget Malmo New från Davis (100 % polyester).
 • Svarta bordsbeslag medföljer.
 • Distans mellan bordsyta och skärmens överkant: 50 cm.

Malmo New från Davis


Grå 90


Ljusgrå 83


Svart 96


Beige 08


Grön 72


Rosa 61

Produktdetaljer

Artikelnummer TS-MODEA-14653-MN90-Package
Varumärke Direkt Interiör
Höjd 65 cm
Bredd 80 / 120 / 140 / 160 / 180 cm
Djup 3 cm
Material stoppning Massivt trä, Stenull
Material överdrag 100% polyester
Garanti 2 år

Varumärke Direkt Interiör

Direkt Interiör

Direkt Interiör’s produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet. Genom ett fokuserat produktsortiment och balanserad prissättning erbjuder vi ett förstaklassalternativ till komfortabel nivå.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft