Källsorteringskärl Kite - Singel

 • Ny

Kite är ett modulerbart källsorteringskärl vars innovativa design har belönats med både Red Dot Design Award och German Design Award. Kärlet kommer med en tydlig symbol för vad som ska slängas i det, och är lika snygg för sig som i grupp. 

 • Placeras mot vägg eller fristående i rummet.
 • Tydlig symbol med engelsk text.
 • Rymmer 70 liter.
 • Anpassad för sopsäck om 85–125 liter.
 • Tillverkas i Sverige.
4 815,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 5-7 veckor
Waste
Waste
Bottles/Cans
Paper
Varm grå
Vit
Antracit
Vinröd
Varm grå
Briljantblå
Pärlvit
Oliv
Skogsgrön
Choklad
Saffran
Gammelrosa
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Kite är ett modulerbart källsorteringskärl vars innovativa design har belönats med både Red Dot Design Award och German Design Award. Kärlet kommer med en tydlig symbol för vad som ska slängas i det, och är lika snygg för sig som i grupp. 

 • Placeras mot vägg eller fristående i rummet.
 • Tydlig symbol med engelsk text.
 • Rymmer 70 liter.
 • Anpassad för sopsäck om 85–125 liter.
 • Tillverkas i Sverige.

Sortera rätt med tydlig sorteringssymbol

Tack vare att Kite kommer med en screentryckt symbol och en engelsk text som visar vad som får slängas i kärlet, är det lätt att sortera skräp, kontorsavfall och förpackningar rätt. Du väljer själv vilken symbol ditt kärl ska komma med och kan välja mellan nedanstående alternativ:

 • Waste: Restavfall eller brännbart
 • Bottles/Cans: Plastflaskor och aluminiumburkar
 • Paper: Kontorspapper

Observera att texten endast kommer på engelska.

Håll kärlet doft- och droppfritt med smidiga tillbehör

Med locket i MDF stänger du effektivt inne dofter från exempelvis gamla matrester, samtidigt som du minskar risken för att flugor och andra skadedjur lockas till kärlet. Ska du slänga blöta saker i kärlet, så som mat eller flaskor, rekommenderar vi även att du köper till en fuktskyddsbotten som förhindrar spill inuti skåpet. Både lock och fuktskydd finns att köpa till som tillbehör. 

Ett hållbart och ansvarsfullt val

Hållbarhet och socialt ansvar är två viktiga aspekter i produktionen av Kite, vilket innebär att TreCe ställer hårda krav på sina leverantörer och underleverantörer. Detta innefattar exempelvis arbetsförhållanden, mänskliga rättigheter, arbetsrättsliga frågor, miljö och korruption. 

Specifikation

 • Stomme i 100% återvinningsbar stålplåt.
 • Går enkelt att ta isär för återvinning.
 • Tydlig symbol i grå färg.
 • Lock med vit färg.

Produktdetaljer

Artikelnummer 200102
Varumärke TreCe
Höjd 70 cm
Bredd 50 cm
Djup 49,2 cm
Material Pulverlackerad stålplåt (20% återvunnet, 100% återvinningsbart), vakuumfolierad MDF
Volym 70 L
Formgivare Annica Doms

Varumärke TreCe

TreCe

Familjeägda TreCe AB startades år 1973 av Göran Carnock, med tillverkning av arkivhyllor i furu som nisch. Med tiden utvecklades ett komplett förvaringssortiment och i dag har TreCe blivit en av Nordens ledande leverantörer av förvaringsmöbler. Huvudkontoret ligger i svenska Norrköping.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft