Källsorteringskärl Kite - Kombination

Kite är ett modulerbart källsorteringskärl vars innovativa design har belönats med både Red Dot Design Award och German Design Award. Kärlen kommer i färdiga kombinationer med tydliga symboler för vad som får slängas i vardera kärl.

 • Placeras mot vägg eller fristående i rummet.
 • Tydlig symbol med engelsk text.
 • Rymmer 70 liter per kärl.
 • Anpassade för sopsäckar om 85–125 liter.
 • Tillverkas i Sverige.
10 025,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 5-7 veckor
Gammelrosa Waste & Saffran Paper
Gammelrosa Waste & Saffran Paper
Vit Waste & Vit Carton
Varmgrå Waste, Vinröd Paper & Skogsgrön PET/Cans
Oliv Waste, Oliv Paper & Oliv PET/Cans
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Kite är ett modulerbart källsorteringskärl vars innovativa design har belönats med både Red Dot Design Award och German Design Award. Kärlen kommer i färdiga kombinationer med tydliga symboler för vad som får slängas i vardera kärl.

 • Placeras mot vägg eller fristående i rummet.
 • Tydlig symbol med engelsk text.
 • Rymmer 70 liter per kärl.
 • Anpassade för sopsäckar om 85–125 liter.
 • Tillverkas i Sverige.

Sortera rätt med tydlig sorteringssymbol

Tack vare att Kite kommer med tydliga symboler och engelska texter som visar vad som får slängas i respektive kärl, är det lätt att sortera skräp, kontorsavfall och förpackningar rätt. Kite kommer i fyra färdiga kombinationer med två eller tre kärl i olika färger, där följande symboler finns i olika konstellationer:

 • Waste: Restavfall eller brännbart
 • Paper: Kontorspapper
 • Carton: Pappersförpackningar
 • PET/Cans: Plastflaskor och aluminiumburkar

Observera att texten endast kommer på engelska.

Håll kärlen doft- och droppfria med smidiga tillbehör

Med lock i MDF stänger du effektivt inne dofter från exempelvis gamla matrester, samtidigt som du minskar risken för att flugor och andra skadedjur lockas till kärlen. Ska du slänga blöta saker i något av kärlen, så som mat eller flaskor, rekommenderar vi även att du köper till en fuktskyddsbotten som förhindrar spill inuti skåpet. Både lock och fuktskydd finns att köpa till som tillbehör.

Ett hållbart och ansvarsfullt val

Hållbarhet och socialt ansvar är två viktiga aspekter i produktionen av Kite, vilket innebär att TreCe ställer hårda krav på sina leverantörer och underleverantörer. Detta innefattar exempelvis arbetsförhållanden, mänskliga rättigheter, arbetsrättsliga frågor, miljö och korruption.

Specifikation

 • Stomme i 100% återvinningsbar stålplåt.
 • Går enkelt att ta isär för återvinning.
 • Tydlig symbol i grå färg.
 • Lock med vit färg.

Produktdetaljer

Artikelnummer 200401
Varumärke TreCe
Höjd 70 cm
Bredd 50 cm (per enhet)
Djup 49,2 cm (per enhet)
Material Pulverlackerad stålplåt (20% återvunnet, 100% återvinningsbart), vakuumfolierad MDF
Volym 70 L (per enhet)
Formgivare Annica Doms

Varumärke TreCe

TreCe

Familjeägda TreCe AB startades år 1973 av Göran Carnock, med tillverkning av arkivhyllor i furu som nisch. Med tiden utvecklades ett komplett förvaringssortiment och i dag har TreCe blivit en av Nordens ledande leverantörer av förvaringsmöbler. Huvudkontoret ligger i svenska Norrköping.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft