Papperskorg Arkad Duo - Med stativ

Arkad Duo är perfekt för kontorslandskapet och finns att få i tre olika jordnära färger som ger ett elegant intryck. Skapa ordning och reda för hemmets eller kontorets återvinning.

 • Rymmer 100 l vardera.
 • Två kärl med stativ och ett trälock i björkfaner.
 • Vinnare av German Design Award 2019!
17 790,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Signal White
Terracotta
Signal White
Pale Green
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Arkad Duo är perfekt för kontorslandskapet och finns att få i tre olika jordnära färger som ger ett elegant intryck. Skapa ordning och reda för hemmets eller kontorets återvinning.

 • Rymmer 100 l vardera.
 • Två kärl med stativ och ett trälock i björkfaner.
 • Vinnare av German Design Award 2019!

Symboler för sortering

Med två papperskorgar får du gott om plats för återvinningen på kontoret. Symbolerna är för papper, kompost eller brännbart avfall – beroende på vilken färg du väljer. De har en borstad och självhäftande yta vilket gör att du själv väljer var/om du vill ha dem på.

Naturnära formspråk

Papperskorgen är av matt, lite strävt lackad aluminium. Locket och stativet är av björkfaner och tillför ett ännu mer naturnära intryck. Arkad Duo är papperskorgar du faktiskt vill ha framme, tack vare enkelt utförandet som passar in i många olika typer av miljöer.

Om formgivaren – ADDI Designstudio

Addi är en designstudio baserad i Kalmar som sedan 2006 tillhandahåller både kreativ och prisbelönt design – för både den skandinaviska och internationella marknaden. Studion grundades och drivs av Andreas Karlsson, Johan Isberg och Karl-Magnus Lillqvist Sjöberg. Trion har vunnit många fina priser för sina verk och har genom åren formgivit åt många välkända varumärken. ADDI står för ADD: Inspiration, Interaktion, Idé och Innovation, då de anser den kreativa processen som icke linjär. Deras formskapande utgörs av alla dessa delar, och precis som en cirkel kan ett projekt starta när som helst, eftersom de andra delarna sedan kan läggas till längsmed vägen. ”Möbler har alltid varit en stor del av vårt DNA sedan vår utbildning, och det är något vi alltid återkommer till” – Addi Designstudio.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft