Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Bänk Adam

Adam är en stilig, rak och minimalistisk bänk som passar lika bra vid matbordet som i hallen eller väntrummet. Denna smidiga och tidlösa bänk kommer med svarta ben i stål och en sittyta i ek eller läder.

 • Stabil bas i svart, pulverlackerat stål.
 • Sittyta i massiv ek eller läder.
6 425,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 8-12 veckor
Svart/Ek - L: 1200 mm
Svart/Ek - L: 1200 mm
Svart/Ek - L: 1600 mm
Svart/Läder - L: 1200 mm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Adam är en stilig, rak och minimalistisk bänk som passar lika bra vid matbordet som i hallen eller väntrummet. Denna smidiga och tidlösa bänk kommer med svarta ben i stål och en sittyta i ek eller läder.

 • Stabil bas i svart, pulverlackerat stål.
 • Sittyta i massiv ek eller läder.

Sittbänk eller avlastningsbord

Adam fungerar alldeles utmärkt som sittbänk i exempelvis matsalen, hallen eller loungen. Den vackra designen gör dock att bänken även kan nyttjas som ett lågt sidobord, till exempel för avlastning eller display av prydnader.

Elegant design

Bänken kommer i en väldigt elegant design med svart stålbas och sittyta i oljad ek eller läder. Bänken är både vacker i sig själv men samtidigt praktisk och funktionell.

Produktdetaljer

Artikelnummer 6040
Varumärke Frama
Bredd 350 mm
Höjd 455 mm
Längd 1200/1600 mm
Djup 250 mm
Material Pulverlackerat stål, Oljad ek/Naturligt läder
Formgivare Toke Lauridsen
Frama

Frama är ett danskt designmärke som utvecklar allt från möbler och tyger till böcker och parfymer. Deras ambition är att skapa föremål som inspirerar sinnena och bidrar till en mer medveten livsstil. Därför fokuserar de alltid på simpla, geometriska former, naturliga material och okompromissbar kvalitet. Frama är baserade i Köpenhamn och lanserade sin första kollektion år 2011.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft