Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-10%

Bänk Nadi

 • -92,00 kr
 • Ny

Med bänken Nadi från House Doctor får du en dekorativ möbel, som passar lika bra för extra sittplatser i köket som ett sidobord eller avlastningsyta. Tillverkad i naturligt trä bidrar bänken med en varm och hemtrevlig känsla till din inredning.

 • I olackerat paulownia-trä.
 • Finns i två olika längder.
 • Kan bära upp till 125 kg.
803,00 kr
895,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Längd: 81 cm
Längd: 81 cm
Längd: 120 cm
Svart
Svart
Natur
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Med bänken Nadi från House Doctor får du en dekorativ möbel, som passar lika bra för extra sittplatser i köket som ett sidobord eller avlastningsyta. Tillverkad i naturligt trä bidrar bänken med en varm och hemtrevlig känsla till din inredning.

 • I olackerat paulownia-trä.
 • Finns i två olika längder.
 • Kan bära upp till 125 kg.

Låt dina gäster sitta flott

När du behöver extra sittplatser för att alla ska få plats runt middagsbordet är Nadi det perfekta valet. Med sin låga vikt och välkomnande utstrålning är bänken både enkel att flytta runt och känns lyxig för dina gäster att sitta på.

Visa upp dina favoritföremål

Nadi passar dessutom utmärkt som ett sidobord i exempelvis hallen eller vardagsrummet, där bänkens avskalade design verkligen låter dina prydnader skina. Låt bänken tillsammans med en vas, ljuslykta eller varför inte ett par snygga böcker bli en självklar del av din inredning.

Tillverkad av naturligt, olackerat trä

Nadi är tillverkad av massivt paulownia-trä där träets naturliga egenskaper lyser igenom som skapar en mjuk och hemtrevlig känsla. Träet är olackerat vilket gör att bänken med tiden kan uppvisa spår efter användning såsom fläckar och märken i mörkare eller ljusare nyanser - detta är en avsiktlig del i designen.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft